Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Fadime abla çok güzel dün 8 mesaj bugünde bir o kadar var herhalde.

Evinizin işleri ne zamana biter ortalama bir süre belli mi ?

Aaa öyle bir şeymi var.Benim vücudumda fazla çatlaklar yok küçüklüğümden beri kilolu olduğum,birden kilo almadığım için deri yavaş yavaş genişledi herhalde çatlamadı.İnşallah yanlış birşeydir verirken çatlamaz inşallah ya :18:

sen mutlaka düşeceksin o kilolara maşallah nazarım değmesin bak beni geçicen he olduğum yerde sayıyorum

Yok ben kaptanımı geçmek istemem.Sen 60 a in beni bekle olur mu.Ama bekle bak yoksa Pınara yaptığım büyüyü sanada yaparım

ayşe nutellayla naz cipsle bir kişi de çekirdekle savaş vermiş valla çok okudum unuttum kimdi süpersiniz kızlar
kilo veren herkesi tebrik ederiiiim sonuncu olmuşuz ama bu beni gaza getirdi haftaya hepimiz vereceğiz

Evet hepimizde kazandık mücadelelerimizi

Tadı nasıl oluyor içilebilicek birşeymi zorlanıyormusun.

Günaydın kızlarr

Alırken oluyor ama kiloluyken vücut gergin olduğu için pek belli olmuyo sonra kilo vermeye başlayınca deri sarkıyor ve çatlaklar daha belirgin oluyo,bende de öyle mesela

ayşe nutellayla naz cipsle bir kişi de çekirdekle savaş vermiş valla çok okudum unuttum kimdi süpersiniz kızlar
kilo veren herkesi tebrik ederiiiim sonuncu olmuşuz ama bu beni gaza getirdi haftaya hepimiz vereceğiz

Bendim ooo

Bugün bütün gün evdeyim yapıcam form çayımı iştahımı kessin yoksa sıkıntıdan yemeye başlarım

Son düzenleme:
13:30 da spora başlıcam.Dayanıklılık antrenmanı yapıcam bugün en çok sevdiğim spor şekli

Günaydın kızlarr

Alırken oluyor ama kiloluyken vücut gergin olduğu için pek belli olmuyo sonra kilo vermeye başlayınca deri sarkıyor ve çatlaklar daha belirgin oluyo,bende de öyle mesela

Günaydın canım.Ya inşallah dediğin gibidir.Ekstradan oluşmuyordur.

13:30 da spora başlıcam.Dayanıklılık antrenmanı yapıcam bugün en çok sevdiğim spor şekli

Hadi bakalım kolay gelsin Dayanıklılık antremanı nasıl birşey?

Günaydın canım.Ya inşallah dediğin gibidir.Ekstradan oluşmuyordur.

Yok merak etme zayıflayınca ekstradan oluşmaz.Ama çatlaklarıma bir çare yok kaldırlar benimle

İyiyim Şeyma sen nasılsın canım

Bende iyiyim canımm

canım bak marketlerde kepekli sandviç ekmekleri var, 6 lı paketlerde onlardan al..
ben önceden light kaşar ya da dil peynirini dilimliyorum, koyuyorum arasına, eşim için..
isterse arasına marul falan da koyabilirsin, domatesin üstüne damlama riski var

hamburger köftesi alıp evden yapıyorum küçük sayılırdı :) karnıbahar yemeğiydi canım kızartmasını hiç yemedim yemeğin tarifini bilmiyorum

kızartması da harikadır Melikecim ama biraz tehlikeli bir yemek bilhassa sosu sarmısaklı falan..muhteşem oluyor..
boşver madem hiç tatmadın, tatma

canım bende çatlak olmadı..
ama sürekli kilo alıp vermek çatlak yapabiliyor..
biraz da vücut yapısı ile ilgili olduğunu düşünüyorum çünkü ben hamilelikten sonra da çatlamadım, karnımda tek çatlak yok.
bir de güzel zayıflamak istiyorsan kesinlikle spor yapmalısın

hahahahaha dün gece ben de aynı durumdaydım, gözlerim şaşı oldu
o yüzden artık her mesaj cevap yazmıyorum, hoşuma gidiyorsa ya da aynı fikirdeysem mesajı beğeniyorum, o kadar

kızlar selam,

dilerim güzel bir cumartesi geçiriyorsunuzdur..
ben deli gibi hazırlık yapıyorum, akşama yemekli misafirlerim var..
şimdi yeşil çay molası verdim, birazdan yeniden mutfağa gidiyorum..
akşam buraya uğrayamam ama misafirler gittikten sonra buraya uğrayıp yediklerimi yazarım..
zaten şimdiden çenem düşmüş maşallah 24 mesaj olmuş
görüşürüz

Öyle yapıcam canım yoksa hergün poğaça poğaça herhalde göbek alır başını gider

Ben tipik bir öğrenci haftasonu geçiyorum derslerle

Kolay gelsin sana canım,görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…