merhaba kadriye 59'a düştüğün zaman çatlak oldu mu vücudunda geçen bir yerde okudum kilo verirken vücutta çatlaklar oluşabilirmiş. ne alaka dedim kendi kendime alırken olması lazım :44: ama taktım kafayı buna aynada kendime bakıp bakıp duruyorum sanki yeni çatlaklarım var gibiama çok saçma değil mi bana öyle geliyordur kesin
sen mutlaka düşeceksin o kilolara maşallah nazarım değmesinbak beni geçicen he olduğum yerde sayıyorum
dünkü mesaj sayım 3
günaydınlar eskiye gidip okumaya başlayayım maşallah ne çok yazıyorsunuz yetişemiyorum
ayşe nutellayla naz cipsle bir kişi de çekirdekle savaş vermiş valla çok okudum unuttum kimdi süpersiniz kızlar
kilo veren herkesi tebrik ederiiiim sonuncu olmuşuz ama bu beni gaza getirdi haftaya hepimiz vereceğiz
yag yakan çay
2 tatlı kaşıgı ısırgan otu
2 tatlı kaşıgı mate
2 tatlı kaşıgı yeşil çay
1 tatlı kaşıgı kekik
bu bitkileri 1 lt sıcak suya attıp 12 dakika demleyip süzün her yemekten yarım saat önce 1 b içilecek
bu gün 3 üncü günü hiç tartıya çıkmıcam
başladıgımda 97.7 kiloydum bakalım kasımın 2 sine kadar kaç çıkarım ben bu cuma sabah erkenden yola çıkıcam beni izzinli yazarsınız
merhaba kadriye 59'a düştüğün zaman çatlak oldu mu vücudunda geçen bir yerde okudum kilo verirken vücutta çatlaklar oluşabilirmiş. ne alaka dedim kendi kendime alırken olması lazım :44: ama taktım kafayı buna aynada kendime bakıp bakıp duruyorum sanki yeni çatlaklarım var gibiama çok saçma değil mi bana öyle geliyordur kesin
ayşe nutellayla naz cipsle bir kişi de çekirdekle savaş vermiş valla çok okudum unuttum kimdi süpersiniz kızlar
kilo veren herkesi tebrik ederiiiim sonuncu olmuşuz ama bu beni gaza getirdi haftaya hepimiz vereceğiz
Günaydın kızlarr
Alırken oluyor ama kiloluyken vücut gergin olduğu için pek belli olmuyo sonra kilo vermeye başlayınca deri sarkıyor ve çatlaklar daha belirgin oluyo,bende de öyle mesela
13:30 da spora başlıcam.Dayanıklılık antrenmanı yapıcam bugün en çok sevdiğim spor şekli
Günaydın canım.Ya inşallah dediğin gibidir.Ekstradan oluşmuyordur.
İyiyim Şeyma sen nasılsın canım
Mesaj sayım 9
Bundan sonra yoklar zaten ama sabah kahvaltıyı nasıl halledicem bilmiyorum uyanamama gibi bi sıkıntım var akşamdan kepekli sandviç falan hazırlıyım diyorum.
Bacak hareketlerini de hiç bilmiyorum ya salonda bi içe dışa açma aletlerini kullanıyorum bide yüz üstü yatıp ayağınla ağırlık kaldırma hareketi var.
İyi geceler kızlarr:))
hamburger köftesi alıp evden yapıyorum küçük sayılırdı :) karnıbahar yemeğiydi canım kızartmasını hiç yemedim yemeğin tarifini bilmiyorum
canım bak marketlerde kepekli sandviç ekmekleri var, 6 lı paketlerde onlardan al..
ben önceden light kaşar ya da dil peynirini dilimliyorum, koyuyorum arasına, eşim için..
isterse arasına marul falan da koyabilirsin, domatesin üstüne damlama riski var
kızlar selam,
dilerim güzel bir cumartesi geçiriyorsunuzdur..
ben deli gibi hazırlık yapıyorum, akşama yemekli misafirlerim var..
şimdi yeşil çay molası verdim, birazdan yeniden mutfağa gidiyorum..
akşam buraya uğrayamam ama misafirler gittikten sonra buraya uğrayıp yediklerimi yazarım..
zaten şimdiden çenem düşmüş maşallah 24 mesaj olmuş
görüşürüz
Hosbulduk .
sanirim sen buyuk melikesin kac yasindasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?