Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Asla olmaz demeyi cok isterdim ama anladigim kadariyla bu ciltle alakali mesela hamilelikte de bu durum degiskenlik gosteriyor ben de ise cok net yani beni rahatsız edecek kadar olmasa da yine de catlama oldu sadece bacaklarimda sut beyazi bi tenim var belki o yuzden belli olmadi

bende de çok değil ama artmasın istiyorum en azından her banyodan sonra krem sürmeyi düşünüyorum

Hadi bakalım kolay gelsin Dayanıklılık antremanı nasıl birşey?

Yok merak etme zayıflayınca ekstradan oluşmaz.Ama çatlaklarıma bir çare yok kaldırlar benimle

Bende iyiyim canımm

Bir kas grubunu çalıştıran bir egzersizi sabit tempoda %80 nabız ve üstüyle 30 dakikadan daha uzun süre yapmak.Kasların dayanıklılığını arttırıyor.Dolayısıyla seninde dayanıklılığını arttırıyor.Aynı zamanda inanılmaz seviyede kalori yakımı sağlıyor.Haftada 1 yapıyorum bunu ben ve inanılmaz hoşuma gidiyor.Bisiklette yapıyorum ve son dakikalar bacaklarımı hissetmiyorum neredeyse.

Bu güzel deneyimden ve tepkilerden sonra öneri sunmanın zamanıdır..

Normalde takım sayısının yarısından bir fazlası önerilerin karar haline getirilmesini sağlıyor.
Ancak bu sefer farklı bir uygulama yapıyorum. Aşağıdaki öneri, sadece "evet" oyu kullanan takımlar için yürürlüğe girecek. Çünkü; bazı kişiler için bu rahatsız edici olabilir. Motivasyonunu olumsuz etkileyebilir. O nedenle de sizlerden takım üyelerinizin her birinin fikrini aldıktan sonra oy vermenizi rica ediyorum. Öneriye "hayır" diyen takımlar için bu uygulamayı yapmayacağım.

ÖNERİ:

Etap değerlendirme raporunda haftanın birincisine yer verdiğimiz gibi haftanın sonuncusunu da ilan etmek ve neden böyle olduğunu, ne hata yaptığını bizlerle paylaşmasını istemek.

Takımınız için bunu yapmamı istiyor musunuz?

OYLAMA:
1.Takım: Evet / Hayır
2.Takım: Evet / Hayır
3.Takım: Evet / Hayır
4.Takım: Evet / Hayır
5.Takım: Evet / Hayır
6.Takım: Evet / Hayır
7.Takım: Evet / Hayır
8.Takım: Evet / Hayır
13.Takım: Evet / Hayır

Kızlar ne cevap verelim herkes fikrini söylesin ve coğunluk ne derse ona göre kararımızı bildirelim.
Ben Hayır diyorum.

Bende hayır diyorum.

menüm:

Sabah:1 dilim ekmek,4 zeytin,peynirli omlet,domates ve 3 bardak şekersiz çay

Gün içinde:2 bardak şekersiz nescafe,2 bardak 9 lu form çayı,2 kuru incir 3 galeta 1 armut(çok mu olmuş yazınca farkettim:44:)

Akşam:Yarım palamut salata ve 1 dilim ekmek.

öğlen hem pilav hem de patates kızartması yemişsin ama az az yemişsin o güzel, meyveli soda yerine sade soda tercih etmelisin bir de akşamki çorba biraz fazla olmuş sanki Şeymacım

afiyet olsun Ayşecim dolu dolu bir o kadar da dengeli bir menü olmuş :)

ah işte Melikem öğün atlamak çok tehlikeli acıkınca doymak bilmiyo insan ama elinde olsa öğün atlamayacağını biliyorum fırsatın olmadı muhtemelen..Bu arada nasılsın hiç konuşamıyoruz seninle

mercimek köftesi az yendiyse güzel olmuş spor da iyi :) bu arada maydonozlu omleti ben de çok severim

Bestecim seninki de çok karbonhidratlı olmuş benim gibi..
sabah kahvaltıda biber dolması değişik olsa gerek :44:
kahvaltıda değişik şeyler yemeyi severim..

malesef öyle oldu Ayşe, sabah sabah dolma pek iyi gitmedi aslında mecburiyetten yedim bitsin diye

güzel bir cumartesi benim için, sabahtan çıktık biraz hava aldık şimdide dinleniyorum :) sana da çok kolay gelsin akşam için

sabah ve akşam çok iyi canım ama öğlen nerede? ara öğünlerini de yap mutlaka ama öğlen de dengeli besleyici bir şeyler yesen iyi olur

Nazcım oylamaya ben de hayır diyorum, bu arada kaç dk spor yaptığımızı kendimiz mi sayıyoruz? En son öyle bir şeyler yazılmıştı..

Nazcım oylamaya ben de hayır diyorum, bu arada kaç dk spor yaptığımızı kendimiz mi sayıyoruz? En son öyle bir şeyler yazılmıştı..

Evet sporları toplıyacak gönüllü biri çıkmadığı taktirde herkes kendisi topluyor ve cuma günü kilosunun yanında bildiriyor.

sabah ve akşam çok iyi canım ama öğlen nerede? ara öğünlerini de yap mutlaka ama öğlen de dengeli besleyici bir şeyler yesen iyi olur

Gün içinde o dediklerimi yediğim için pek öğlene ihtiyaç duymadım çünkü sürekli atıştırma halindeydim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…