Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Gün içinde o dediklerimi yediğim için pek öğlene ihtiyaç duymadım çünkü sürekli atıştırma halindeydim

Gün içinde içtiğin form çayları ve nescafelerin kalorileri yokki.Tamam acıkmıyor olabilirsin ama yemen gerekiyor.Vücudun besin alması gerekiyor uzun süre aç kalmamalı.

bence cok olmamis gayet iyi sanirim kahvalti gec yaptin

Tabiki maddi yardim yapmaliyiz ve bol dua edelim

Ctesi menum sabah cok guzel bir kahvalti yaptim yani ne kadar yedim bilmiyorum ekmek bir dilim pide ekmek almamak icin kendimle epey savas verdim annemdeyim bu arada hafta sonu 2 tane zeythn bir domaterg yarim salatalik 2 catal yumurta 3 dilim peynir 3 catal patates kizartma ve 4 de yemek yedik hali kosturmacasinda oldugum icin saat sasti 5 kashk kuru fasulye 5 kasik pilav yarim kase yogurt sonrasinda cay saat sasmasa iyiydi ama hafta sonlari 2 ogun oluyo genelde

2 öğün yapabilmen çok kötü ya.

Bugünkü menüm çok kötü ya akşam akşam bisküvi krizim tuttu.

Sabah I - 50 gr lor - 1 yumurta - 2 tane tost = 550 kalori - 20 gr protein

Sabah II - 15 gr protein = 100 kalori - 15 gr protein

Öğle - 125 gr tavuklu salata - 50 gr lor = 300 kalori - 30 gr protein

Akşam I - 2 tost - 200ml ballı süt = 550 kalori - 9 gr protein

Akşam II - 300 gr et = 600 kalori - 60 gr protein

Ara - 200 ml süt + bal - bisküvi = 550 kalori - 6 gr protein

Ara - bisküvi = 200 kalori

TOPLAM 150 GR PROTEİN
TOPLAM 2850 KALORİ
SPOR 60 DAKİKA

Son düzenleme:
Bugünkü menüm çok kötü ya akşam akşam bisküvi krizim tuttu.

Sabah I - 50 gr lor - 1 yumurta - 2 tane tost = 550 kalori - 20 gr protein

Sabah II - 15 gr protein = 100 kalori - 15 gr protein

Öğle - 125 gr tavuklu salata - 50 gr lor = 300 kalori - 30 gr protein

Akşam I - 2 tost - 200ml ballı süt = 550 kalori - 9 gr protein

Akşam II - 300 gr et = 600 kalori - 60 gr protein

Ara - 200 ml süt + bal - bisküvi = 550 kalori - 6 gr protein

Ara - bisküvi = 200 kalori

TOPLAM 150 GR PROTEİN
TOPLAM 2850 KALORİ
SPOR 60 DAKİKA

bugünkü marifetlerim

sabah : 2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği, krem peynir ve salça, salata, 1 zeytin ve 1 parça peynir, az tahin pekmez, 4 ceviz ve çay

öğlen : 1 kepçe salçalı makarna, 2 çiğköfte ve 1 bardak ayran

ara : yarım dilim kestaneli pasta + 1 bardak zero kola
1 kupa yeşil çay

akşam : 2 parça şnitzel, 3 kaşık pilav, 1 bardak ayran

ara : 1 parça bitter çikolata
1 sade soda

Pasta 1 dilim bile değil Gayet güzel

Canim sen ne zamandir boyle besleniyosun yani o kadar kiloyu boyle yuksek kalorili beslenerek mi verdin diyetissen tavsiyesi mi bu ve neden sadece proteinleri hesapliyosun

Bence abarti degil gayet guzel olmus illaki cukulata pasta yiyecegiz ama dikkatimi ceken bisey oldtu ki bir cok kisi de bitterde olsa cukulata adi geciyo

Sıdıkacım burada Pınardan bahsediyoruz 1 tane yemiştir.Hadi 2 olsun ki zannetmiyorum.Bence yarım yemiştir evet evet kesin yarısını yemiştir

evet kesinlikle naz 1 tane..

ya acaba çok az yediği için mi kilo veremiyor Pınar ya..:44:
gerçi son zamanlarda spor yapmıyor, belki spor salonuna başladıktan sonra değişir işler..

evet sporda yapamıyorum gündüzleri hep hastanede olunca aksama pilim bitiyor.ama oradada sabahtan öglene kadar genelde oturacak vakit bulamıyorum...spor salonuna yazılcam bu ay izin döneminin maddiyatını toparladıktan sonra.
nazcım senin bahsettigin gibi bir salon var eşimin arkadasının eşi gidiyor daha kiloluydu benden ama yemek konusunda falanda yardımcı olmuslar 1 ayda bile 4-5 kilo farkettigini söylemisti ve düzenli beslenmeye baslamıstı bende oraya gidicem zaten insallah banada faydalı olur..
birde diyorumki kızlar acaba bende kalori hesabına göremi beslensem naz senin gibi

nazzz 350 kalori fazlaa gece bahsettigin ödülüümü verdin yoksaaa

güzel olmus bestecim ama sanki hep hazır şeyler tüketmişsin bgn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…