Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

sabah:3 dilim börek (ev yapımı)az yağlı
bir dilim peynir 3 bardak cay +azıcık reçel
öğlen yemek yemedim cünkü kahvaltı 11 gibiydi.
ara:1 elma
akşam:1 küçük kase mercimek corba+çeyrek ekmek tavuk döner(arkadasımdaydım o nedenle)
arkasından cayla beraber küçük dilim kadayıf
ara:1 bardak muzlu süt

2 litre su

Canim sen ne zamandir boyle besleniyosun yani o kadar kiloyu boyle yuksek kalorili beslenerek mi verdin diyetissen tavsiyesi mi bu ve neden sadece proteinleri hesapliyosun

İlk olarak neden sadece proteinleri hesaplıyorsun soruna cevap vereyim.Mesela 2500 kalori aldım bunun 150 gr mı protein ise bu 600 kalori yapar.Yani 2500-600 =1900 Ben ekstradan yağ kullanmıyorum sadece yiyeceklerin içinde olan yağlar var.Yani geriye kalan 1900 kalori karbonhidrat ve yağ.Tam olarak her yiyeceğin ne kadar yağ ne kadar karbonhidrat içerdiğini ezberliyecek değilim

İkinci olarak ben bir süre önce metabolizmamı ivmelendirmiştim.Ve Bir anda düşük kaloriye geçip aniden yüksek kilo vermek yerine yavaş yavaş ama bol bol yiyerek veriyorum.Ama bu ara kilo verişim azaldı kilo vermem durmaya yakın olduğu zaman kaloriyi spor yaptığım günler 2000 yapmadığım günler 1500 şeklinde değiştiricem ve tekrar devam edicem kilo vermeye.

Hafif ve güzel gözüküyor.Börekler güzelmiydi =) Yemeyeli çok uzun süre oldu tadını unuttum ya anlatsana acık nasıldı

Canim sen ne zamandir boyle besleniyosun yani o kadar kiloyu boyle yuksek kalorili beslenerek mi verdin diyetissen tavsiyesi mi bu ve neden sadece proteinleri hesapliyosun

Yazmayı unutmuşum.Ben ramazandan önceye kadar yani 93 kiloya kadar hep 1300-1500 arası kalori alıyordum.1 ay sonra muhtemelen gene ona dönücem.Metabolizma hızım düşüyor.

Pınarım beslenmemi değiştiricem demişsin.Kalori hesabı falan.

Her konuda yardımcı olurum sana.İstersen sana diyet listesi bile çıkartabilirim.Mesela bana yazarsın işte olduğumda bunları yeme şansım var işte olmadığımda bunları yeme şansım var şeklinde bunun çerçevesinde sana bir liste çıkartabilirim.Ne kadar doğru ve orantılı olur bilemem ama %70 K %15 P %15 Y dengesini oluşturmaya çalışırım.

valla süper olur kuzumm...simdi kacıyorum ben duş alıcam insallah sonrasında gelirim yoksa yarın konusuruz detayları.

ben öneriye evet diyorum nazcım
bestem iyiyim gerçekten fırsatım olmadı sen nasılsın nasıl gidiyor işin

Son düzenleme:

tatlıların az olmuş gerçi güzel bestem

o krizleri bilmez miyim kaç kalori fazla oldu 350 mi

Ayşe
K.Melike
Tuğçe
Sıdıka
Fadime
Pınar

Kızlar geçmişi okurken öneriye olan cevabınızı iletmeyi unutmayın lütfen.

sabah:1.5 dilim ekmek zeytin peynir domates çay
ara:1'er kuru kayısı erik incir
öğle:1 tabak karnıbahar yemeği 1 dilim ekmek ve ayran
ara:1 elma 1 incir 5 ceviz
akşam:1 dilim ekmek ile ton balığı zeytinyağlı fasulye
böyle beslenmeyi özlemişim

Son düzenleme:

Çok hafif ve sağlıklı olmuş kaptanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…