Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kaptanım dün rekorumu kırdım 72 mesaj
60 ları görmüştüm ilk defa 70 ler oldu

Melikem bu öneri şeyi sayesinde kimlerin geçmişi okuduğu emek harcadığı , kimlerin direk menüsünü yazıp son sayfadaki yazılara yorum yapıp çıtkığı anlaşılıcak bir bakıma :82:

Ya Melikem sana ben bi 5 kilo göndereyim sen 80 ol ben 80 olayım kardeş kardeş verelim sonra.

Melikem bu öneri şeyi sayesinde kimlerin geçmişi okuduğu emek harcadığı , kimlerin direk menüsünü yazıp son sayfadaki yazılara yorum yapıp çıtkığı anlaşılıcak bir bakıma :82:

aynen öyle olacak bakalım bekliyoruz :) okumayanımız varsa okuyalım lütfen

Ya Melikem sana ben bi 5 kilo göndereyim sen 80 ol ben 80 olayım kardeş kardeş verelim sonra.

aynen öyle olacak bakalım bekliyoruz:) okumayanımız varsa okuyalım lütfen kızlar

Kızlar bu arada üst sınır var tekrar 12 den 15 e yükseldi sadece.

​Melikem Sude ile Şule geri dönmek üzeremi ayrıldılar yoksa temellimi onları özledim

bugün sınırı baya aşmışız sanırım, yarına toparlarsın umarım kaptanım

sitede bir sorun var baksana peşpeşe aynı mesajlarımız yayınlanıyor
ben 5 kilo almasam be bak yerimde sayarım ama almıyım ben yok olmaz yapamam kız biz zaten aynı zamanda mezun olcaz 60'a çekecek misin hedefini? benim en son 64 olur be bu son teklifim arttırmayı düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…