​Melikem Sude ile Şule geri dönmek üzeremi ayrıldılar yoksa temellimi onları özledim
sitede bir sorun var baksana peşpeşe aynı mesajlarımız yayınlanıyor
ben 5 kilo almasam be bak yerimde sayarım ama almıyım ben yok olmaz yapamamkız biz zaten aynı zamanda mezun olcaz 60'a çekecek misin hedefini? benim en son 64 olur be bu son teklifim arttırmayı düşünmüyorum
Hayır bir 70 e ulaşayım.Zaten ben 80 e ulaştığımda en az 2 ay kadar kilo sabit tutmayı planlıyorum derinin toparlaması açısından.
Tamam anlaştık sen sabit kal ben geliom.Ama 75 de çok uzak kaptanım ya 10 kilo var daha.Biraz bekletebilirim seni haberin olsun.
Kaptanım ben seni çok özlüyorum gündüz ya o kadar alıştımki.Okulun yokken hergün 50 şer mesaj yazıyorduk bol bol muhabbet ediyor herşeyi konuşuyorduk.Şimdi sabahları canım sıkılıyor
Fazla dramatikmi oldu ne
İyi geceler gönüllerin kaptanı ve yardımcısı.
sabah:1.5 dilim ekmek zeytin peynir domates çay
ara:1'er kuru kayısı erik incir
öğle:1 tabak karnıbahar yemeği 1 dilim ekmek ve ayran
ara:1 elma 1 incir 5 ceviz
akşam:1 dilim ekmek ile ton balığı zeytinyağlı fasulye
böyle beslenmeyi özlemişim
bugünkü marifetlerim
sabah : 2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği, krem peynir ve salça, salata, 1 zeytin ve 1 parça peynir, az tahin pekmez, 4 ceviz ve çay
öğlen : 1 kepçe salçalı makarna, 2 çiğköfte ve 1 bardak ayran
ara : yarım dilim kestaneli pasta + 1 bardak zero kola
1 kupa yeşil çay
akşam : 2 parça şnitzel, 3 kaşık pilav, 1 bardak ayran
ara : 1 parça bitter çikolata
1 sade soda
Ctesi menum sabah cok guzel bir kahvalti yaptim yani ne kadar yedim bilmiyorum ekmek bir dilim pide ekmek almamak icin kendimle epey savas verdim annemdeyim bu arada hafta sonu 2 tane zeythn bir domaterg yarim salatalik 2 catal yumurta 3 dilim peynir 3 catal patates kizartma ve 4 de yemek yedik hali kosturmacasinda oldugum icin saat sasti 5 kashk kuru fasulye 5 kasik pilav yarim kase yogurt sonrasinda cay saat sasmasa iyiydi ama hafta sonlari 2 ogun oluyo genelde
İlk olarak neden sadece proteinleri hesaplıyorsun soruna cevap vereyim.Mesela 2500 kalori aldım bunun 150 gr mı protein ise bu 600 kalori yapar.Yani 2500-600 =1900 Ben ekstradan yağ kullanmıyorum sadece yiyeceklerin içinde olan yağlar var.Yani geriye kalan 1900 kalori karbonhidrat ve yağ.Tam olarak her yiyeceğin ne kadar yağ ne kadar karbonhidrat içerdiğini ezberliyecek değilim
İkinci olarak ben bir süre önce metabolizmamı ivmelendirmiştim.Ve Bir anda düşük kaloriye geçip aniden yüksek kilo vermek yerine yavaş yavaş ama bol bol yiyerek veriyorum.Ama bu ara kilo verişim azaldı kilo vermem durmaya yakın olduğu zaman kaloriyi spor yaptığım günler 2000 yapmadığım günler 1500 şeklinde değiştiricem ve tekrar devam edicem kilo vermeye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?