Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hayır bir 70 e ulaşayım.Zaten ben 80 e ulaştığımda en az 2 ay kadar kilo sabit tutmayı planlıyorum derinin toparlaması açısından.

Tamam anlaştık sen sabit kal ben geliom.Ama 75 de çok uzak kaptanım ya 10 kilo var daha.Biraz bekletebilirim seni haberin olsun.

Kızlar mesaj sayınızı bildirirken lütfen cümlenin başına yazın

ben sabit dönemime girdim sanırım bir hafta versem diğer hafta alıyorum 75'i bir kıramadım gittim ben buralardayım bekliyorum

Kaptanım ben seni çok özlüyorum gündüz ya o kadar alıştımki.Okulun yokken hergün 50 şer mesaj yazıyorduk bol bol muhabbet ediyor herşeyi konuşuyorduk.Şimdi sabahları canım sıkılıyor

Fazla dramatikmi oldu ne

oyy nazım üzülme ama bende üzülürüm şu okulu bir düzene oturtsam daha sık girebilirim ama şimdi mümkün değil olsun akşamları yazışırız bizde
dramatik kaptanııım beniiiim gel öpem

İyi geceler kızlar. Burayı bu günlerde boşladım biliyorum ama bu cenazedeydim dün ve bugün. Telefonumun şarjı bittiği için giremedim. Tam son şarjımla gireyim biterse bitsin dedim. Menümü yazarken kapandı telefonum. Yengemin 70 yaşındaki babası intihar etmiş, 2 gündür ordayız. Bu günlerde bizde aksiyon tavan yaptı. Her gün bir şey çıkıyor. Şarj aletim de yeni geldi. Telefonu açar açmaz buraya girdim.

Hemen menümü paylaşayım kızlar. Burda pek sebze yemeği yoktu ama dikkat etmeye çalıştım.

Sabah: kibrit kutusu peynir, domates, salatalık, yaklaşık 2 dilim ekmek

öğle: 1 kase mercimek çorbası, 2 kaşık pilav, 2 kaşık tavuk

akşam: 1 kase şehriye çorbası, 1 kepçe bezelye, 1 sigara böreği (fırında yapılmış, peynirli)

ara öğün yapamadım haliyle. 1 litre de su içmişimdir.

çok hafif bir gün olmuş. Afiyet olsun. Karnıbahar mevsimi de geldi. Yeriz artık bol bol...

aşırı bir kaçamak yok. Pastadan da yarım dilim yemen çok doğru olmuş. Kestaneli pastaya da bayılırım bu arada. Tatlı dürdülerim uyandı ama kendime hakim olacağım. İçerde 1 kutu kuru pasta var ama sabırrrr....

2 öğün olması kötü olmuş. Aslında aralarda diyet bisküvi ve elma olsaydı en azından daha iyi olurdu. Hem de onların taşınması ve yenmesi kolay oluyor koşuşturma içerisindeyken...

Geçmişi şöyle böyle okudum. Nazcım önerine ben ''evet'' diyorum ama şöyle bir durumda: Sonuncu olan kişi kilo aldıysa belirtilsin. yani sonuncu olan kişi 100-200 gr bile vermiş olsa belirtilmesin ama 100-200 gr bile almış olsa sonuncu olacak listeye eksensin. Biz de 'bamm'lanmaktan çekinip kilo almayalım. Benim de öneriye ekstra önerim bu...

Ben de kaçayım artık. Yatıp uyuyayım. Çok yoruldum bugün. Yarın bol bol burda olacağım. Herkese kucak dolusu kilo vermeler ve sevgiler...

Mesaj sayım: 6

kızlar selam,

misafirlerim gece 01.00 gibi gitti, bu saate kadar ortalığı topladım, 2 küçük canavar vardı, oğlum için Allah'a bir kere daha teşekkür ettim (benim oğlan fazlasıyla uslu da)

sabah
1 dilim ince labne sürülmüş tam tahıllı ekmek
1 dilim ince labne+1 tatlı kaşığı reçelli ekmek
nescafe(şekersiz tabii ki)

ara
şekersiz türk kahvesi
1 dilim naneli lindt

öğlen
sandviç emeği arasına (ekmek 120 kaloriymiş, pakette yazıyordu)
2 tatlı kaşığı yoğurtlu,cevizli ezme (haydari gibi bir meze)

ikindi
1 kuru incir
2 ceviz

akşam
1 kepçe çorba
1 çiğ köfte
2 tatlı kaşığı yoğurtlu patlıcan közleme
2 tatlı kaşığı yoğurtlu kızartma
2 tatlı kaşığı cevizli ezme(yoğurtlu)
1 küçük kare dilim fırında tavukulu mantar sote
4 adet yaprak sarma
1 kadeh rakı

gece
işte sanırım en kötü burası..
2 dilim baklava
3 top dondurma

yarın kesinlikle spor yapmam lazım..

13 ekim mesaj sayım 24

bu arada geçmiş feci birikmiş, yarın okuyacağım artık, şimdi uyumam lazım..
herkese iyi geceler..

dunku mesaj sayim 14 canim Gunaydin bayanlar cocuklar 6da kalkinca hafta sonu olunca da fark etmiyor

anladim nazcim yani proteinler daha kolay eritiliyor o yuzden protein agirlikli besleniyosun vucudu sasirtma olayini bende yapiyorum baktim vermem durduysa sporu birakiyorum ue kalorimi arttiriyorum ama 3 . 5 gun canim birde tum bunlari diyetisyen mi onerdi sen mi arastirip ogrendin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…