Pınarım beslenmemi değiştiricem demişsin.Kalori hesabı falan.
Her konuda yardımcı olurum sana.İstersen sana diyet listesi bile çıkartabilirim.Mesela bana yazarsın işte olduğumda bunları yeme şansım var işte olmadığımda bunları yeme şansım var şeklinde bunun çerçevesinde sana bir liste çıkartabilirim.Ne kadar doğru ve orantılı olur bilemem ama %70 K %15 P %15 Y dengesini oluşturmaya çalışırım.
sabah:1.5 dilim ekmek zeytin peynir domates çay
ara:1'er kuru kayısı erik incir
öğle:1 tabak karnıbahar yemeği 1 dilim ekmek ve ayran
ara:1 elma 1 incir 5 ceviz
akşam:1 dilim ekmek ile ton balığı zeytinyağlı fasulye
böyle beslenmeyi özlemişim
Hemen menümü paylaşayım kızlar. Burda pek sebze yemeği yoktu ama dikkat etmeye çalıştım.
Sabah: kibrit kutusu peynir, domates, salatalık, yaklaşık 2 dilim ekmek
öğle: 1 kase mercimek çorbası, 2 kaşık pilav, 2 kaşık tavuk
akşam: 1 kase şehriye çorbası, 1 kepçe bezelye, 1 sigara böreği (fırında yapılmış, peynirli)
ara öğün yapamadım haliyle. 1 litre de su içmişimdir.
kızlar selam,
misafirlerim gece 01.00 gibi gitti, bu saate kadar ortalığı topladım, 2 küçük canavar vardı, oğlum için Allah'a bir kere daha teşekkür ettim(benim oğlan fazlasıyla uslu da )
sabah
1 dilim ince labne sürülmüş tam tahıllı ekmek
1 dilim ince labne+1 tatlı kaşığı reçelli ekmek
nescafe(şekersiz tabii ki)
ara
şekersiz türk kahvesi
1 dilim naneli lindt
öğlen
sandviç emeği arasına (ekmek 120 kaloriymiş, pakette yazıyordu)
2 tatlı kaşığı yoğurtlu,cevizli ezme (haydari gibi bir meze)
ikindi
1 kuru incir
2 ceviz
akşam
1 kepçe çorba
1 çiğ köfte
2 tatlı kaşığı yoğurtlu patlıcan közleme
2 tatlı kaşığı yoğurtlu kızartma
2 tatlı kaşığı cevizli ezme(yoğurtlu)
1 küçük kare dilim fırında tavukulu mantar sote
4 adet yaprak sarma
1 kadeh rakı
gece
işte sanırım en kötü burası..
2 dilim baklava
3 top dondurma
yarın kesinlikle spor yapmam lazım..
Bu güzel deneyimden ve tepkilerden sonra öneri sunmanın zamanıdır..
Normalde takım sayısının yarısından bir fazlası önerilerin karar haline getirilmesini sağlıyor.
Ancak bu sefer farklı bir uygulama yapıyorum. Aşağıdaki öneri, sadece "evet" oyu kullanan takımlar için yürürlüğe girecek. Çünkü; bazı kişiler için bu rahatsız edici olabilir. Motivasyonunu olumsuz etkileyebilir. O nedenle de sizlerden takım üyelerinizin her birinin fikrini aldıktan sonra oy vermenizi rica ediyorum. Öneriye "hayır" diyen takımlar için bu uygulamayı yapmayacağım.
ÖNERİ:
Etap değerlendirme raporunda haftanın birincisine yer verdiğimiz gibi haftanın sonuncusunu da ilan etmek ve neden böyle olduğunu, ne hata yaptığını bizlerle paylaşmasını istemek.
Takımınız için bunu yapmamı istiyor musunuz?
OYLAMA:
1.Takım: Evet / Hayır
2.Takım: Evet / Hayır
3.Takım: Evet / Hayır
4.Takım: Evet / Hayır
5.Takım: Evet / Hayır
6.Takım: Evet / Hayır
7.Takım: Evet / Hayır
8.Takım: Evet / Hayır
13.Takım: Evet / Hayır
Kızlar ne cevap verelim herkes fikrini söylesin ve coğunluk ne derse ona göre kararımızı bildirelim.
Ben Hayır diyorum.
Hemen menümü paylaşayım kızlar. Burda pek sebze yemeği yoktu ama dikkat etmeye çalıştım.
akşam: 1 kase şehriye çorbası, 1 kepçe bezelye, 1 sigara böreği (fırında yapılmış, peynirli)
sabah:1.5 dilim ekmek zeytin peynir domates çay
ara:1'er kuru kayısı erik incir
öğle:1 tabak karnıbahar yemeği 1 dilim ekmek ve ayran
ara:1 elma 1 incir 5 ceviz
akşam:1 dilim ekmek ile ton balığı zeytinyağlı fasulye
böyle beslenmeyi özlemişim
anladim nazcim yani proteinler daha kolay eritiliyor o yuzden protein agirlikli besleniyosun vucudu sasirtma olayini bende yapiyorum baktim vermem durduysa sporu birakiyorum ue kalorimi arttiriyorum ama 3 . 5 gun canim birde tum bunlari diyetisyen mi onerdi sen mi arastirip ogrendin
Nazcim bende boyle bir liste isteyebilirim senden cunku merak saldim senin beslenmene bana da yardimci olurmusun canim
anladim nazcim yani proteinler daha kolay eritiliyor o yuzden protein agirlikli besleniyosun vucudu sasirtma olayini bende yapiyorum baktim vermem durduysa sporu birakiyorum ue kalorimi arttiriyorum ama 3 . 5 gun canim birde tum bunlari diyetisyen mi onerdi sen mi arastirip ogrendin
İyi geceler kızlar. Burayı bu günlerde boşladım biliyorum ama bu cenazedeydim dün ve bugün. Telefonumun şarjı bittiği için giremedim. Tam son şarjımla gireyim biterse bitsin dedim. Menümü yazarken kapandı telefonum. Yengemin 70 yaşındaki babası intihar etmiş, 2 gündür ordayız. Bu günlerde bizde aksiyon tavan yaptı. Her gün bir şey çıkıyor. Şarj aletim de yeni geldi. Telefonu açar açmaz buraya girdim.
aşırı bir kaçamak yok. Pastadan da yarım dilim yemen çok doğru olmuş. Kestaneli pastaya da bayılırım bu arada. Tatlı dürdülerim uyandı ama kendime hakim olacağım. İçerde 1 kutu kuru pasta var ama sabırrrr....
Geçmişi şöyle böyle okudum. Nazcım önerine ben ''evet'' diyorum ama şöyle bir durumda: Sonuncu olan kişi kilo aldıysa belirtilsin. yani sonuncu olan kişi 100-200 gr bile vermiş olsa belirtilmesin ama 100-200 gr bile almış olsa sonuncu olacak listeye eksensin. Biz de 'bamm'lanmaktan çekinip kilo almayalım. Benim de öneriye ekstra önerim bu...
Ben de kaçayım artık. Yatıp uyuyayım. Çok yoruldum bugün. Yarın bol bol burda olacağım. Herkese kucak dolusu kilo vermeler ve sevgiler...
Mesaj sayım: 6
kızlar selam,
misafirlerim gece 01.00 gibi gitti, bu saate kadar ortalığı topladım, 2 küçük canavar vardı, oğlum için Allah'a bir kere daha teşekkür ettim(benim oğlan fazlasıyla uslu da )
sabah
1 dilim ince labne sürülmüş tam tahıllı ekmek
1 dilim ince labne+1 tatlı kaşığı reçelli ekmek
nescafe(şekersiz tabii ki)
ara
şekersiz türk kahvesi
1 dilim naneli lindt
öğlen
sandviç emeği arasına (ekmek 120 kaloriymiş, pakette yazıyordu)
2 tatlı kaşığı yoğurtlu,cevizli ezme (haydari gibi bir meze)
ikindi
1 kuru incir
2 ceviz
akşam
1 kepçe çorba
1 çiğ köfte
2 tatlı kaşığı yoğurtlu patlıcan közleme
2 tatlı kaşığı yoğurtlu kızartma
2 tatlı kaşığı cevizli ezme(yoğurtlu)
1 küçük kare dilim fırında tavukulu mantar sote
4 adet yaprak sarma
1 kadeh rakı
gece
işte sanırım en kötü burası..
2 dilim baklava
3 top dondurma
yarın kesinlikle spor yapmam lazım..
oyy nazım üzülme ama bende üzülürüm şu okulu bir düzene oturtsam daha sık girebilirim ama şimdi mümkün değilolsun akşamları yazışırız bizde
dramatik kaptanııım beniiiimgel öpem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?