Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ayşe nerde kaldı dedim içimden kesin misafirler geç gitti uyuyakaldı o da diye düşündüm
oooo akşam menüsüne bakın misafir olayım sana börekler pişir bana misafir olunca böyle olmuş bugün sporla telafi edersin ben de kesin yapacağım bugün ev işleri bitsin

özellikle kahvaltı çok önemli bütün gün aç olduğun için akşam yiyeceksin tabi. en ideali kahvaltıyı sağlam yapıp akşama doğru azaltmak diye düşünüyorum.geçen öğlen yiyemedim akşama gözüm dönmüştü

Birde şu var uyandığı zaman insan.Nabzı çok yavaş atar.Nabzın yavaş atması = az oksijen alımı - az oksijen alımı = metabolizma yavaş.

Uyandıktan sonra vücut uyandığını anlamaz.Ve siz egzersiz yapana yada vücuda besin sokana kadar vücut hala dinlenme modundadır ve nabzınız yükselmez.O yüzden uyandıktan sonra en geç 30 dakika içinde kahvaltı yapılmalı.

naber Nazım iyiyim ben evi toplayayım anneme yardım edeyim diyorum şöyle biraz sen napıyorsun

Bende dizi izliyordum, topla sonra gene gel bir ara olurmu.Hatta ben şurdan idoya atlıyım geliyim istanbula yardım edeyim çabuk bitsin

Bende dizi izliyordum, topla sonra gene gel bir ara olurmu.Hatta ben şurdan idoya atlıyım geliyim istanbula yardım edeyim çabuk bitsin

gelsene be hadi 2 dakikada toplarız sonra şekersiz kahvelerimizi içeriz karşılıklı yanına birşey ikram edemem kusura bakma diyetteyiz
tamam gideyim bitireyim de geliciiim hemen

Kızlar piskolojim bozuldu
Aylarca süren uğraşımızı kız 2 ayda vermiş
Gerçi o 22 kilonun 10 kilosu sudur bence

Ben de hayır diyorum Nazcım

hahahaha, sen benim 2 gündür yediklerimi görsen yediklerinin ne kadar az olduğunu farkedersin
gayet güzel olmuş..
palamut kızartma değilse tam süper olmuş

ben de genelde haftasonu kahvaltı geciktiği için 2 öğün yapıyorum, arada da acıkırsam (aslında daha çok bağırsaklarım çalışsın diye) kayısı+incir falan yiyorum

Naz çok yemişsin...bu kadar kaloriye kilo verebiliyorsun ya, helal olsun..benim mümkün değil..

cumaya kadar sabredip diyet yapıyoruz
cumartesi hepimiz zincirlerinden boşalıp yemeye başlıyor, tüm haftamız çöpe gidiyor benim de durum aynı

spora başlayacağına çok sevindim Pınarcım, çok farkedecek sende..
ben de kalori hesabına göre besleniyorum..yani diyetisyenim 1300-1400 kalorilik bir liste vermişti, mümkün mertebe onu uygulamaya çalışıyorum..Pınar belki az kalori bile alıyor olabilirsin, belki ondan veremiyorsundur:44:

gayet güzel olmuş, belki biraz yemeği çoğaltman işe bile yarayabilir Pınar

çok güzel olmuş
umarım bu düzene dönersin kısa zamanda..

Melikem bu öneri şeyi sayesinde kimlerin geçmişi okuduğu emek harcadığı , kimlerin direk menüsünü yazıp son sayfadaki yazılara yorum yapıp çıtkığı anlaşılıcak bir bakıma :82:

hahahahahaha, alemsin Naz yaa
ama bize de yazık değil mi, geçmişi oku oku bitmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…