kızlar selam,
misafirlerim gece 01.00 gibi gitti, bu saate kadar ortalığı topladım, 2 küçük canavar vardı, oğlum için Allah'a bir kere daha teşekkür ettim(benim oğlan fazlasıyla uslu da )
sabah
1 dilim ince labne sürülmüş tam tahıllı ekmek
1 dilim ince labne+1 tatlı kaşığı reçelli ekmek
nescafe(şekersiz tabii ki)
ara
şekersiz türk kahvesi
1 dilim naneli lindt
öğlen
sandviç emeği arasına (ekmek 120 kaloriymiş, pakette yazıyordu)
2 tatlı kaşığı yoğurtlu,cevizli ezme (haydari gibi bir meze)
ikindi
1 kuru incir
2 ceviz
akşam
1 kepçe çorba
1 çiğ köfte
2 tatlı kaşığı yoğurtlu patlıcan közleme
2 tatlı kaşığı yoğurtlu kızartma
2 tatlı kaşığı cevizli ezme(yoğurtlu)
1 küçük kare dilim fırında tavukulu mantar sote
4 adet yaprak sarma
1 kadeh rakı
gece
işte sanırım en kötü burası..
2 dilim baklava
3 top dondurma
yarın kesinlikle spor yapmam lazım..
dunku mesaj sayim 14 canim Gunaydin bayanlar cocuklar 6da kalkinca hafta sonu olunca da fark etmiyor
dün için de özür dilerim giremedim dershaneden akşam 9 gibi geldim başım o kadar ağrıyorduki yemeğimi zor yedimbirde ağrı kesici içtim yattım
sabah
1 fincan bitki çayı
öğlene doğru 2 bardak çay
akşamda lahana dolması (6-7) tane, 5 kaşık falan bulgur pilavı, 1 kase ezogelin çolbası salata 1 kasede yoğurt akşam ne kadar çok yemişim
A Melikem nasılsın buradamısın hayalmi görüyorum yoksa:105:
Aa Lale olmuşum
özellikle kahvaltı çok önemli bütün gün aç olduğun için akşam yiyeceksin tabi. en ideali kahvaltıyı sağlam yapıp akşama doğru azaltmak diye düşünüyorum.geçen öğlen yiyemedim akşama gözüm dönmüştü
naber Nazım iyiyim ben evi toplayayım anneme yardım edeyim diyorum şöyle biraz sen napıyorsun
72'den sonra lale yapalım artık şu kızı dediler herhalde
Bende dizi izliyordum, topla sonra gene gel bir ara olurmu.Hatta ben şurdan idoya atlıyım geliyim istanbula yardım edeyim çabuk bitsin
merhaba arkadaşlar ben diyet gruplarında yeni sayılırım yani 2 aylık falanım dala.
bundan yaklaşık 2 ay önce tam olarak 19 ağustosta (bayramın 1. günü diyete başladım)
diyetisyen kontrolünde 2 ayda 22 kilo verdim. devamlı her gün spor yapıyorum 112 kilodan 90
kilora düştüm. diyetisyenim dahi şokta ama spora borçlu olduğumu söylüyor.spor artık benim için bir yaşam şekli haline geldi.
bir iki haftadır verdiğim kilo haftada 2 yi geçmiyor ama sıkılaştığımın farkındayım ve haftada 2 kilonun çok iyi olduğunu söyledi diyetisyenim.
bu arada boyum 177 olduğundan şuanda bile 90 göstermiyorum kaldırıyor boyum şükür.
idealim 78 kiloya düşmek.
takımları nasıl oluşturuyorsunuz acaba bana bi kısaca bilgi verirmisiniz.
ilk sayfadanbişey anlamadım da :)
izmirden selamlar.
Bu güzel deneyimden ve tepkilerden sonra öneri sunmanın zamanıdır..
Normalde takım sayısının yarısından bir fazlası önerilerin karar haline getirilmesini sağlıyor.
Ancak bu sefer farklı bir uygulama yapıyorum. Aşağıdaki öneri, sadece "evet" oyu kullanan takımlar için yürürlüğe girecek. Çünkü; bazı kişiler için bu rahatsız edici olabilir. Motivasyonunu olumsuz etkileyebilir. O nedenle de sizlerden takım üyelerinizin her birinin fikrini aldıktan sonra oy vermenizi rica ediyorum. Öneriye "hayır" diyen takımlar için bu uygulamayı yapmayacağım.
ÖNERİ:
Etap değerlendirme raporunda haftanın birincisine yer verdiğimiz gibi haftanın sonuncusunu da ilan etmek ve neden böyle olduğunu, ne hata yaptığını bizlerle paylaşmasını istemek.
Takımınız için bunu yapmamı istiyor musunuz?
OYLAMA:
1.Takım: Evet / Hayır
2.Takım: Evet / Hayır
3.Takım: Evet / Hayır
4.Takım: Evet / Hayır
5.Takım: Evet / Hayır
6.Takım: Evet / Hayır
7.Takım: Evet / Hayır
8.Takım: Evet / Hayır
13.Takım: Evet / Hayır
Kızlar ne cevap verelim herkes fikrini söylesin ve coğunluk ne derse ona göre kararımızı bildirelim.
Ben Hayır diyorum.
Bende hayır diyorum.
menüm:
Sabah:1 dilim ekmek,4 zeytin,peynirli omlet,domates ve 3 bardak şekersiz çay
Gün içinde:2 bardak şekersiz nescafe,2 bardak 9 lu form çayı,2 kuru incir 3 galeta 1 armut(çok mu olmuş yazınca farkettim:44:)
Akşam:Yarım palamut salata ve 1 dilim ekmek.
Ctesi menum sabah cok guzel bir kahvalti yaptim yani ne kadar yedim bilmiyorum ekmek bir dilim pide ekmek almamak icin kendimle epey savas verdim annemdeyim bu arada hafta sonu 2 tane zeythn bir domaterg yarim salatalik 2 catal yumurta 3 dilim peynir 3 catal patates kizartma ve 4 de yemek yedik hali kosturmacasinda oldugum icin saat sasti 5 kashk kuru fasulye 5 kasik pilav yarim kase yogurt sonrasinda cay saat sasmasa iyiydi ama hafta sonlari 2 ogun oluyo genelde
Bugünkü menüm çok kötü ya akşam akşam bisküvi krizim tuttu.
Sabah I - 50 gr lor - 1 yumurta - 2 tane tost = 550 kalori - 20 gr protein
Sabah II - 15 gr protein = 100 kalori - 15 gr protein
Öğle - 125 gr tavuklu salata - 50 gr lor = 300 kalori - 30 gr protein
Akşam I - 2 tost - 200ml ballı süt = 550 kalori - 9 gr protein
Akşam II - 300 gr et = 600 kalori - 60 gr protein
Ara - 200 ml süt + bal - bisküvi = 550 kalori - 6 gr protein
Ara - bisküvi = 200 kalori
TOPLAM 150 GR PROTEİN
TOPLAM 2850 KALORİ
SPOR 60 DAKİKA
bugünkü marifetlerim
sabah : 2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği, krem peynir ve salça, salata, 1 zeytin ve 1 parça peynir, az tahin pekmez, 4 ceviz ve çay
öğlen : 1 kepçe salçalı makarna, 2 çiğköfte ve 1 bardak ayran
ara : yarım dilim kestaneli pasta + 1 bardak zero kola
1 kupa yeşil çay
akşam : 2 parça şnitzel, 3 kaşık pilav, 1 bardak ayran
ara : 1 parça bitter çikolata
1 sade soda
evet sporda yapamıyorum gündüzleri hep hastanede olunca aksama pilim bitiyor.ama oradada sabahtan öglene kadar genelde oturacak vakit bulamıyorum...spor salonuna yazılcam bu ay izin döneminin maddiyatını toparladıktan sonra.
nazcım senin bahsettigin gibi bir salon var eşimin arkadasının eşi gidiyor daha kiloluydu benden ama yemek konusunda falanda yardımcı olmuslar 1 ayda bile 4-5 kilo farkettigini söylemisti ve düzenli beslenmeye baslamıstı bende oraya gidicem zaten insallah banada faydalı olur..
birde diyorumki kızlar acaba bende kalori hesabına göremi beslensem naz senin gibi
sabah:3 dilim börek (ev yapımı)az yağlı
bir dilim peynir 3 bardak cay +azıcık reçel
öğlen yemek yemedim cünkü kahvaltı 11 gibiydi.
ara:1 elma
akşam:1 küçük kase mercimek corba+çeyrek ekmek tavuk döner(arkadasımdaydım o nedenle)
arkasından cayla beraber küçük dilim kadayıf
ara:1 bardak muzlu süt
2 litre su
sabah:1.5 dilim ekmek zeytin peynir domates çay
ara:1'er kuru kayısı erik incir
öğle:1 tabak karnıbahar yemeği 1 dilim ekmek ve ayran
ara:1 elma 1 incir 5 ceviz
akşam:1 dilim ekmek ile ton balığı zeytinyağlı fasulye
böyle beslenmeyi özlemişim
Melikem bu öneri şeyi sayesinde kimlerin geçmişi okuduğu emek harcadığı , kimlerin direk menüsünü yazıp son sayfadaki yazılara yorum yapıp çıtkığı anlaşılıcak bir bakıma :82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?