İyi geceler kızlar. Burayı bu günlerde boşladım biliyorum ama bu cenazedeydim dün ve bugün. Telefonumun şarjı bittiği için giremedim. Tam son şarjımla gireyim biterse bitsin dedim. Menümü yazarken kapandı telefonum. Yengemin 70 yaşındaki babası intihar etmiş, 2 gündür ordayız. Bu günlerde bizde aksiyon tavan yaptı. Her gün bir şey çıkıyor. Şarj aletim de yeni geldi. Telefonu açar açmaz buraya girdim.
Hemen menümü paylaşayım kızlar. Burda pek sebze yemeği yoktu ama dikkat etmeye çalıştım.
Sabah: kibrit kutusu peynir, domates, salatalık, yaklaşık 2 dilim ekmek
öğle: 1 kase mercimek çorbası, 2 kaşık pilav, 2 kaşık tavuk
akşam: 1 kase şehriye çorbası, 1 kepçe bezelye, 1 sigara böreği (fırında yapılmış, peynirli)
ara öğün yapamadım haliyle. 1 litre de su içmişimdir.
Geçmişi şöyle böyle okudum. Nazcım önerine ben ''evet'' diyorum ama şöyle bir durumda: Sonuncu olan kişi kilo aldıysa belirtilsin. yani sonuncu olan kişi 100-200 gr bile vermiş olsa belirtilmesin ama 100-200 gr bile almış olsa sonuncu olacak listeye eksensin. Biz de 'bamm'lanmaktan çekinip kilo almayalım. Benim de öneriye ekstra önerim bu...
Ben de kaçayım artık. Yatıp uyuyayım. Çok yoruldum bugün. Yarın bol bol burda olacağım. Herkese kucak dolusu kilo vermeler ve sevgiler...
Mesaj sayım: 6
yogun bir gun ve gece olmus senin icin gun ici menun guzel baklava haric tabiki bir tane yesen yeterdi amma neyse bugun telafi edersin sen
dün için de özür dilerim giremedim dershaneden akşam 9 gibi geldim başım o kadar ağrıyorduki yemeğimi zor yedimbirde ağrı kesici içtim yattım
sabah
1 fincan bitki çayı
öğlene doğru 2 bardak çay
akşamda lahana dolması (6-7) tane, 5 kaşık falan bulgur pilavı, 1 kase ezogelin çolbası salata 1 kasede yoğurt akşam ne kadar çok yemişim
Tabiki.Bana yazarsınız neler yiyebiliceğinizi ne zaman yiyebiliceklerinizi vs ona göre bir liste çıkartırım sanada hoşuna giderse kullanırsın.
6 mıerkenci senin küçükler kaç yaşlarındalar merak ettim 2 taneydi galiba
of ya Kadriye yürüyüş yapmak istiyorum bugün ama oğlum hala uyuyor, onu uyanmasını bekliyorum..sonrasında çıkacağım yürüyüşe..ya da eşim havalimanına gitti, gelsin ona bırakacağım oğlanı
saol canim sabah 7de kahvalti yapiyorum evde oglen isyerinde yemek cikmiyo aksamda en gec 6da yemek yeriz bu kadar sen bana goqe bir liste hazirlarsan denemek isterim ben malesef yemek yemeye vakit bulamayanlardanim
Başınız sağ olsun.Amcamda 70 yaşında canına son vermiş ne derdi vardı kim bilir.
Kızlar dilim tüy bitti lütfen mesaj sayınızı cümlenizin başına yazın zorluk çekmiyim bende.
Sporum var yazmayı unutmuşum
Pazar ama genede menümü paylaşmak istiyorum
Sabah I- patates kızartması - domatez sos - 100 gr lor = 600 kalori - 25 gr protein
Sabah II - 1 tane tost - 1 bardak süt = 300 kalori - 7 gr protein
Öğle I - 2 tane tost - 1 bardak süt = 500 kalori - 8 gr protein
Öğle II - 30 gr protein = 150 kalori - 30 gr protein
Akşam I - tavuk sarma 250 gr - salata = 450 kalori - 50 gr protein
Akşam II - tavuk sarma 250 gr - salata = 450 kalori - 50 gr protein
TOPLAM 2450 KALORİ
TOPLAM 180 GR PROTEİN
Ayşe
K.Melike
Tuğçe
Sıdıka
Fadime
Pınar
Kızlar geçmişi okurken öneriye olan cevabınızı iletmeyi unutmayın lütfen.
Yaaa bana iyi davranırsan belki kaldırabilirim kara büyüyü:112:
nazcım ben sana katılıyorum bu konudaşuanki durumumuz iyi sanki azalırak düsünelim yeni üye..
şnitzeli ellerimizle yaptık Pınar :) o hazır değildi
Peki canım bu akşam bir liste yapmaya çalışıcam.Yarın yayınlarım yada gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?