Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Tuğçecim başınız sağolsun, allah yakınlarına sabır versin..

böyle bile harika olmuş..
afiyet olsun

evet aslında bu da mantıklı..motive olmak açısından :44:

yogun bir gun ve gece olmus senin icin gun ici menun guzel baklava haric tabiki bir tane yesen yeterdi amma neyse bugun telafi edersin sen

of ya Kadriye yürüyüş yapmak istiyorum bugün ama oğlum hala uyuyor, onu uyanmasını bekliyorum..sonrasında çıkacağım yürüyüşe..ya da eşim havalimanına gitti, gelsin ona bırakacağım oğlanı

şekerim bu kahve çaylarda -şekersiz içtiğin müddetçe- kalori falan yok, birşeyler ye, yoksa bir süre sonra verdiğin kiloları hızla geri alacaksın..
çantana bisküvi, ekmek, kuru kayısı falan at bari..

Tabiki.Bana yazarsınız neler yiyebiliceğinizi ne zaman yiyebiliceklerinizi vs ona göre bir liste çıkartırım sanada hoşuna giderse kullanırsın.

saol canim sabah 7de kahvalti yapiyorum evde oglen isyerinde yemek cikmiyo aksamda en gec 6da yemek yeriz bu kadar sen bana goqe bir liste hazirlarsan denemek isterim ben malesef yemek yemeye vakit bulamayanlardanim

bura yaniyo bugun dunde boyleydi halilari aldim dun pek bakma firsatim olmadi yani magazada olani aldim epey tutttu icime de sinmedi acele olunca ama neyse artik aradan cikmis oldu diyelim benim esim az once cıldiracakti kucuk durmuyo buyuk odev soruyor adam yeter artiklarda

saol canim sabah 7de kahvalti yapiyorum evde oglen isyerinde yemek cikmiyo aksamda en gec 6da yemek yeriz bu kadar sen bana goqe bir liste hazirlarsan denemek isterim ben malesef yemek yemeye vakit bulamayanlardanim

Peki canım bu akşam bir liste yapmaya çalışıcam.Yarın yayınlarım yada gece

Pazar ama genede menümü paylaşmak istiyorum

Sabah I- patates kızartması - domatez sos - 100 gr lor = 600 kalori - 25 gr protein
Sabah II - 1 tane tost - 1 bardak süt = 300 kalori - 7 gr protein
Öğle I - 2 tane tost - 1 bardak süt = 500 kalori - 8 gr protein
Öğle II - 30 gr protein = 150 kalori - 30 gr protein
Akşam I - tavuk sarma 250 gr - salata = 450 kalori - 50 gr protein
Akşam II - tavuk sarma 250 gr - salata = 450 kalori - 50 gr protein

TOPLAM 2450 KALORİ
TOPLAM 180 GR PROTEİN

Başınız sağ olsun.Amcamda 70 yaşında canına son vermiş ne derdi vardı kim bilir.

valla çok ilginç bir amcaydı. karaciğeri rahatszıdı ama karısını inandıramıyordu. psikolojisi de bozuktu baya. aradığı ilgiyi görememiş belli ki... 3 gün önce unkapanı köprüsünden atmış kendini. allahtan kıyafeti bir yere takılmış da bulunmuş ölüsü.

Son düzenleme:
bu günkü menüm şöyle:

sabah: 30 gr peynir, domates, 75 gr ekmek

ara: 1 mandalina

öğle: 200 gr yoğurt, 200 gr madımak, 75 gr ekmek

ara: 100 gr karpuz

ara: 1 mandalina

akşam: 200 gr yoğurt. 200 gr ıspanak

ara: 100 gr elma

Sporum var yazmayı unutmuşum

Ayşe
K.Melike
Tuğçe
Sıdıka
Fadime
Pınar

Kızlar geçmişi okurken öneriye olan cevabınızı iletmeyi unutmayın lütfen.

nazcım geçmişi okurken demekki öneriye ilk cevap vereni görmemişsin canım
şu takım kaç kişi olsun mevzusundan bahsediyorsak eğer....

sonra farkettimki 1. sonuncu durumu için yorumbekleniyor HAYIR diyorum..çünkü biz bu paylaşımı yargılamayı kendimiz yapabiliyoruz.anlatmamıza gerek görmüyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…