Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Mesaj tekrari olmus ama listemi yazayim ben sabah iki tabak tarhana corbasi iki dilim ekmek ara bir hurma mandalina ogle 5 kasik tavuklu patates yarim kase yogurt bir dilim ekmek aksam bir dilim biskuvili pasta bir yudum limonata iki tane biskuvi saat 5ti ama bugunluk boyle

Son düzenleme:

Kızlar piskolojim bozuldu
Aylarca süren uğraşımızı kız 2 ayda vermiş
Gerçi o 22 kilonun 10 kilosu sudur bence

nazcım bebişim senin azmin yeter kuzum sonucta basaramayacak durumda degilsinki ve gidiyor kilolar cabuk vermekte cok iyi degildir aşırı kilolu bir insan için..yada metabolizması fazla calısıyor olabilir arkadasınn

bende sanırım şu kalori olayını ögrenmeliyim ayse bedenime göre az yada fazla kalori alıyor olabilirim.

Peki canım bu akşam bir liste yapmaya çalışıcam.Yarın yayınlarım yada gece

Menu guzel hafif afiyet olsun

menümü yazayım
sabah:2 dilim ekmek peynir zeytin domates salatalık pekmez çay
ara:1 kuru incir 2 kuru erik 5 badem
öğle:yarım tabak taze fasulye yarım tabak kabak yemeği yoğurt
ara:yarım gofret
akşam:1.5 ev yapımı patlıcanlı kıymalı pide
ara: gofretin diğer yarısı
20 dk leslie 10 dk hiit yaptım

Kızlar piskolojim bozuldu
Aylarca süren uğraşımızı kız 2 ayda vermiş
Gerçi o 22 kilonun 10 kilosu sudur bence

22 kiloyu 2 ayda almamışsa çok hızlı vermiş haftada 2.5-3 kilo demek diyetisyene gidiyormuş o arkadaş ama bana çok çok fazla geldi
sen gayet iyisin

hmm spor var güzel yaniiii

nazcım geçmişi okurken demekki öneriye ilk cevap vereni görmemişsin canım
şu takım kaç kişi olsun mevzusundan bahsediyorsak eğer....

Hayır kuzum kısaca yazım gitmeden cevabını ver.Her hafta etap 1. si bütün hafta neler yaptığını nasıl başardığını anlatması gerekiyor.Demişlerki etap sonuncusuda ne hata yaptığını neleri yanlış yaptığını anlatsın.

Eğer biz takım olarak evet dersek ve o sonuncu bizim takımdan çıkarsa ne hata yaptığını yazması gerekiyor.
Eğer biz takım olarak hayır dersek sonuncu bizden çıksada hiç bir açıklama yapmak zorunda değiliz.

Pınar kuzum sana 1300 kalorilik bir diyet çıkartıcam.Boyunda kısa olduğu için.
Kadriye canım senin boyun kaçtı ?

Ara öğünler var spor var pide keşke gündüz olsaydı.

bu mevzuyada hayır dedim bebisimm

Pınarr müsaitsen yazarmısın bana evde olduğun günler neler yiyebilirsin - işte olduğun günler neler yiyebilirsin.

Beste
Pınar
Naz
Şeyma
Ayşe
K.Melike

Hayır dedi takım kişi sayımız 11 toplam hayır sayısı 6.

Bildiriyorum hayır şeklinde.

Pınarr müsaitsen yazarmısın bana evde olduğun günler neler yiyebilirsin - işte olduğun günler neler yiyebilirsin.

kuzum evdeyken balık falan türü fazla tüketemiyoruz erzurum kosullarında...
işteykende şöyle bir durum var evden götürebilirim o şekilde düsünebilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…