Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Sabah
1. tercih = 1 tane haşlanmış yumurta - 2 dilim esmer ekmek - salatalık domates sınırsız - 50 gr lor veya yağsız peynir.
(300 kalori - 20 gr protein)
2. tercih = 50 gr lor veya yağsız peynir ile yumurta veya omlet - salatalık domates sınırsız - 2 dilim esmer ekmek
3.tercih = 2 dilim esmer ekmek ile KAŞARLI tost - 1 tane haşlama yumurta - 1 bardak süt
(400 kalori - 15 gr protein)

Ara
1.tercih = etiform 6 lı paketlerden 1 tanesinin yarısı
(100 kalori)
2.tercih = 2 esmer ekmek ile kaşarlı tostun yarısı
(100 kalori)

Öğle
Hastanede çıkan yemekler.(prinç pilavından uzak duruyorsun,Sebze yemeklerinin sularını yemiyorsun,tatlılara gözlerini yumuyorsun.)
(300 kalori - 10 gr protein)

Ara
1.tercih = 200 ml süt
(100 kalori - 6 gr protein)

Akşam
1.tercih = 150 gr yağsız tavuk/et -en fazla 1 soğanla yapılmış az zeytin yağıyla yapılmış salata - Baklagillerin dışında sebze yemeği(kendin yaptığın için suları yiyebilirsin yağı sen döküyorsun sonuçta az dökersin)
(300 kalori - 25 gr protein)
2.tercih = 1 tabak baklagil - 2 dilim esmer ekmek - az yağ en fazla 1 soğanla yapılmış salata
(400 kalori - 10 gr protein)
3.tercih = 1 kase çorba - 100 gr yağsız tavuk/et

Ara
1.tercih = meyve tabağı ( muz incir üzüm hariç )
(100 kalori)
2.tercih = 1 bardak süt
(100 kalori - 6 gr protein)
3.tercih = yarım su bardağı kadar yoğurt
(100 kalori - 5 gr protein)

Üff ne uğraştım be

Son düzenleme:
1200-1400 kalori arası oluyor.Protein 50 gr kadar kilon başına 1 gr kadar az az fark edebilir tercihlere göre.

Biraz sorun yaşayabilirsin süt bulmada falan ama malesef katlanmalısın alırsın marketten 200 ml lik sütlerden yanında götürürsün hastaneye.
Eğer beğendiysen yarın evde olduğun günler için bir liste çıkartmaya çalışıyım.

ellerine aglık kuzummm..hemen yarın cıktısını alıp mutfaga asıcam valla..denemeyede baslıcam tabikii

nazcım süt ve yogurt en basit olan sonucta alırım götürürümm tabükü..

Naz ben bir şey söylemek istiyorum.

Sanırım çoğumuz istanbuldayız. Siz de sıcak bakarsanız bir buluşma düzenlesek ya?.. Hem düzenli buluşursak ( ayda bir yada 2 ayda bir) birbirimizdeki değişiklikleri de farkederiz. Ne dersin?

Güzel fikir.Kızlar ne dersininiz hepimize uygun bir hafta sonu istanbulda bir buluşma yapalımmı.Ben yalovadayım yalnız istanbulu pek bilmiyorum eğer buluşucaksak beni iskeleden almanız falan lazım

bak bu süper işteee

Pınarcım not almaya başla istediklerimi yazıyorum.

börek çeşitleri
kek çeşitleri
sürekli sıcak çay
ev yapımı yaş pasta
ev yapımı baklava
kurabiye
Ev yapımı meyve suları
tiremisu ev yapımı tabiki

yemek olarak prinç pilavı istiyorum
yanında patates püresi lütfen
ve lokum gibi et istiyorum yanına yumuşacık olsun

A kız canım çekti bide pizza yaparsan

Son olarak sen hemşireydin dimi kuzum ben bunları yedikten sonra büyük olasılıkla
:79:

evet ben önce acil yardım çantasını not alıp hazırlasam daha iyi kuzum...1 yılın acısını bence 1 günde çıkarmaya çalısırsak fena olur...zaman var relaxx

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…