Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Güzel fikir.Kızlar ne dersininiz hepimize uygun bir hafta sonu istanbulda bir buluşma yapalımmı.Ben yalovadayım yalnız istanbulu pek bilmiyorum eğer buluşucaksak beni iskeleden almanız falan lazım

bana uygun bir yere inersen ben alırım seni iskeleden nazcım :) buluşma kadıköyde olursa benim bildiğim güzel yerler de var. Oturur bol bol sohbet ederiz :)

Canım cidden o kadar şeye rağmen azar azar yemişsin güzel olmuş ben olsam götürmüştüm tebrik ederim:)

Son düzenleme:
Tuğçe
Şeyma
napıyorsunuz kızlar nasılsınız

Şeyma hala bitiremedin sanırım

Tuğçe
Şeyma
napıyorsunuz kızlar nasılsınız

Şeyma hala bitiremedin sanırım

yok yok bitirdim şimdii bu arada siz istanbullarda buluşunn ben Ankara da

Napıyım canım bugün alışverişe gittim medium şeyler alınca bir mutlu oluyorum hatta birinin smallunu aldım ama o bayağı salaş bişey ondandır

Bu arada sen nasılsın canım?:)

ya benim mesaj yazma panelimde sıkıntı var düzenliyemiyorum mesajları smileyler falan da olmuyor:/

Small mı

Hayırlı olsun kıyafetlerin canım inşallah hepimiz 36 beden olucaz bir gün

Patates kızartması tostlar falan çok değil mi gerçi sen düzenli yiyorsun sonuçta da bana çok geliyorlar nedense ben onları yesem herhalde kaç kilo alırım

Menüm:Bugün pek düzenli olmadı ya dışarıdaydım

Sabah:1 tost,biber soğan kavurması 2 çerkez peyniri ve bolca çay

Ara: 1 mandalina

Akşam:2 kepçe tarhana çorbası,1 tanabk makarna(bu hiç hoş değil ) 2 kaşık ıspanak ve salata

Makarna yememin sebebide bütün gün çok acıktım bişey yemeyince neyse yarın sporum var ama.

yok canım ya, geldim..
ama kaç gündür eve giren çıkan belli değil, boş bulduğum anlarda girip geçmişi bitirmeye çalışıyorum, az kaldı çok şükür..
valla gelin misafirim olun, çok isterim birgün hep beraber yemek yiyelim..düşünsenize herkes birbirinin tabağını eleştiriyor
evet evet telafi ettim, bir saat yürüdüm bugün tempolu..

ya içine sinmediyse bekleseydin biraz..
ya da netten araştırıp, sonra gidip kendin halletseydin..ben bu tip şeyleri araştırıp, beğenip, karar verdikten sonra en son eşime "bunu alacağız" diyorum, onu hayatta dolaştırmam o kadar, çünkü onlar alışveriş olayına biz kadınlar gibi bakmıyorlar

pazar günü daha az kalori almışsın Naz
benim aklım hala 2850 kaloride :26:

haftasonu böyle beslenebilen insanlara hayranım..
gerçi benim haftasonları şu aralar arkadaş/dost/akrabasız geçmiyor:/
yoksa doğumdan sonra ben de böyle harika besleniyordum
ama yarından tezi yok, ben de dikkat edeceğim, sıkıldım artık 2 ileri 1 geri..

valla haftasonu için gayet güzel olmuş..
afyet olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…