Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

gofret olmasa süpermiş Melikecimmm
o gofretleri çok severim ben ama yanılmıyorsam 525 kalori falan:-( çikolatalı gofretlerden bahsediyorum tabii..

canım bu da benim diyetisyenin verdiği 1300 kalorilik diyet..
Smyrnetalya: Henüz yaz bitmedi!
Naz bence üniversite tercihlerinde beslenme ve diyet bölümünü de düşünebilirsin..hem iyi para var, hem de bu kadar zayıfladığını duyan danışanlar kuyruk olur önünde

olsun Şeymacım canını sıkma, ben Antalya'dayım Pınar ise Erzurum'da..yani yalnız değilsin

yok yok makarna çok soslu falan olmadığı müddetçe yararlı bile sayılabilir..
Naz ben yine esmer pilav, makarna, esmer ekmek devam bu hafta tabii dozunda..

oh nihayet günceli yakaladım ya..
bu arada bu kadar geçmiş biriktiren tüm arkadaşlara selam olsun!!!
gözlerim şaşıbeş oldu ya..bu saat oldu hala oturuyorum
neyse bitti..
pazar yediklerimi yazmayacağım, çünkü herkes o kadar güzel beslenmiş ki, ben buraya dondurma,sarma, baklava, vsv..yazmaya utanıyorum

tek övünç kaynağım 1 saat spor yapmış olmam..
geri kalan rezalet..
günceli yakaladığıma göre rahat rahat yatabilirim..
herkese iyi geceler..
sabah görüşürüz..

dün öyle yaptım zaten bundan sonra da öle yapmayı düşünüyorum :)

bayaa iyi bir fikir aslında benimde kaç gündür aklıma geliyordu ama söylemeyi unutuyordum:)

günaydın Kadriyecim,

günaydın kızlar, herkes uyumuyordur hala umarım..
çok güzel bir gün, kiloların gideceği harika bir hafta olsun
blogumun facebook sayfasına koyduğum fotoğrafı buraya da koymak istedim, içimiz açılsın sabah sabah

ya evet de sorma işte
aslında netten baktım ama pek gözle görülmediği için anlamadım
ya
neyse oldu bitti geçti
gelsin bakalım nasıl olacak

valla haftasonu için gayet güzel olmuş..
afyet olsun..

evet ama akşam işte kaçtı biraz
ne kadar güzel bir resim face de sayfan olduğunu bilmiyordum

Kızlar bir arkadaşımla iddiasına girdim.Rejime başlıcakmış yarışalım dedi.Şuan 80 kiloymuş.Yakın arkadaşım birde.Söz verdik birbirimize kim daha önce 60 kiloya düşerse kazanan kişi ne isterse istesin diğeri onu yapıcak.Aylar sürecek bir şey ama sözümüzü unutmıcaz.Büyük olasılıkla kaybedicem ama olsun

Bu nedenle diyetimi değiştirdim 2000 kaloriyi aşmıcam her gün.Regl döneminde olduğum için 2-3 gündür çok fazla tatlı şeyler yedim düzene sokmam lazım artık.

Birde yeni spor programı bulmam lazım.Eski uyguladığım program başlarda çok zorluyordu şuan hafif geliyor

Acaba eski düzen ağırlıklarla çalışmayamı geçsem

Bir kaç günlüğüne dotoks yada metabolizma hızlandırıcı diyetten yapsan, sonra böyle beslenmeye devam etsen aslında. Hem vücut aylardır alıştığı düzenden çıkarak şaşırır bir kaç günlüğüne.

Fadime abla çok güzel dün 8 mesaj bugünde bir o kadar var herhalde.

Evinizin işleri ne zamana biter ortalama bir süre belli mi ?
3 güne bitter

Tadı nasıl oluyor içilebilicek birşeymi zorlanıyormusun.

Ayşe
K.Melike
Tuğçe
Sıdıka
Fadime
Pınar

Kızlar geçmişi okurken öneriye olan cevabınızı iletmeyi unutmayın lütfen.
ben hayır diyorum

canım başınız sagolsun

kendimi çok yorgun hisediyorum hep kilo alıyorum diye kitap aldım onu okuyorum
yasemin soysalın tek şişman beynimiz diye
orda 45 gün hiç tartılmayın diyor önce kasımın 2 sine kadar tartılmıcam sonra belki takımdanda çıkabilirim çünkü her hafta tartı psikolojimi bozuyor benim yerime gelen olursa alırsınız
beynime format atmam lazım yoksa olmuyor bütün gün aklımdan çıkmıyor

Peki izinli yazarım sonra çıkmak istersen kararını bana bildirsin.
Ya ben bununla ilgili birşey okumuştum tartıldığımızda beyin kilo verdiğini algılıyor ve hedefine ulaştığını zannediyormuş.1 ayda bir tartılmak en iyisi diyorlar.

Bende dedim oku oku bitmez is cok yogundu gelemedim pek simdi de kombi takiliyo eve 5#6 makina camasir katlanip kisliklar cikacak ooo is cok benim ya vakit buldukca ugrarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…