menümü yazayım
sabah:2 dilim ekmek peynir zeytin domates salatalık pekmez çay
ara:1 kuru incir 2 kuru erik 5 badem
öğle:yarım tabak taze fasulye yarım tabak kabak yemeği yoğurt
ara:yarım gofret
akşam:1.5 ev yapımı patlıcanlı kıymalı pide
ara: gofretin diğer yarısı
20 dk leslie 10 dk hiit yaptım
Beste
Pınar
Naz
Şeyma
Ayşe
K.Melike
Hayır dedi takım kişi sayımız 11 toplam hayır sayısı 6.
Bildiriyorum hayır şeklinde.
Sabah
1. tercih = 1 tane haşlanmış yumurta - 2 dilim esmer ekmek - salatalık domates sınırsız - 50 gr lor veya yağsız peynir.
(300 kalori - 20 gr protein)
2. tercih = 50 gr lor veya yağsız peynir ile yumurta veya omlet - salatalık domates sınırsız - 2 dilim esmer ekmek
3.tercih = 2 dilim esmer ekmek ile KAŞARLI tost - 1 tane haşlama yumurta - 1 bardak süt
(400 kalori - 15 gr protein)
Ara
1.tercih = etiform 6 lı paketlerden 1 tanesinin yarısı
(100 kalori)
2.tercih = 2 esmer ekmek ile kaşarlı tostun yarısı
(100 kalori)
Öğle
Hastanede çıkan yemekler.(prinç pilavından uzak duruyorsun,Sebze yemeklerinin sularını yemiyorsun,tatlılara gözlerini yumuyorsun.)
(300 kalori - 10 gr protein)
Ara
1.tercih = 200 ml süt
(100 kalori - 6 gr protein)
Akşam
1.tercih = 150 gr yağsız tavuk/et -en fazla 1 soğanla yapılmış az zeytin yağıyla yapılmış salata - Baklagillerin dışında sebze yemeği(kendin yaptığın için suları yiyebilirsin yağı sen döküyorsun sonuçta az dökersin)
(300 kalori - 25 gr protein)
2.tercih = 1 tabak baklagil - 2 dilim esmer ekmek - az yağ en fazla 1 soğanla yapılmış salata
(400 kalori - 10 gr protein)
3.tercih = 1 kase çorba - 100 gr yağsız tavuk/et
Ara
1.tercih = meyve tabağı ( muz incir üzüm hariç )
(100 kalori)
2.tercih = 1 bardak süt
(100 kalori - 6 gr protein)
3.tercih = yarım su bardağı kadar yoğurt
(100 kalori - 5 gr protein)
Üff ne uğraştım be
esmer ekmek dedigin kepekli mi kuzummm
Canım cidden o kadar şeye rağmen azar azar yemişsin güzel olmuş ben olsam götürmüştüm tebrik ederim:)
Tuğçe
Şeyma
napıyorsunuz kızlar nasılsınız
Şeyma hala bitiremedin sanırım
yok yok bitirdim şimdii bu arada siz istanbullarda buluşunn ben Ankara da
Napıyım canım bugün alışverişe gittim medium şeyler alınca bir mutlu oluyorum hatta birinin smallunu aldım ama o bayağı salaş bişey ondandır
Patates kızartması tostlar falan çok değil mi gerçi sen düzenli yiyorsun sonuçta da bana çok geliyorlar nedense ben onları yesem herhalde kaç kilo alırım
Menüm:Bugün pek düzenli olmadı ya dışarıdaydım
Sabah:1 tost,biber soğan kavurması 2 çerkez peyniri ve bolca çay
Ara: 1 mandalina
Akşam:2 kepçe tarhana çorbası,1 tanabk makarna(bu hiç hoş değil) 2 kaşık ıspanak ve salata
Makarna yememin sebebide bütün gün çok acıktım bişey yemeyince neyse yarın sporum var ama.
şekerim bu kahve çaylarda -şekersiz içtiğin müddetçe- kalori falan yok, birşeyler ye, yoksa bir süre sonra verdiğin kiloları hızla geri alacaksın..
çantana bisküvi, ekmek, kuru kayısı falan at bari..
Naz ben bir şey söylemek istiyorum.
Sanırım çoğumuz istanbuldayız. Siz de sıcak bakarsanız bir buluşma düzenlesek ya?.. Hem düzenli buluşursak ( ayda bir yada 2 ayda bir) birbirimizdeki değişiklikleri de farkederiz. Ne dersin?
ya evet de sorma işteya içine sinmediyse bekleseydin biraz..
ya da netten araştırıp, sonra gidip kendin halletseydin..ben bu tip şeyleri araştırıp, beğenip, karar verdikten sonra en son eşime "bunu alacağız" diyorum, onu hayatta dolaştırmam o kadar, çünkü onlar alışveriş olayına biz kadınlar gibi bakmıyorlar
valla haftasonu için gayet güzel olmuş..
afyet olsun..
ne kadar güzel bir resim face de sayfan olduğunu bilmiyordumgünaydın Kadriyecim,
günaydın kızlar, herkes uyumuyordur hala umarım..
çok güzel bir gün, kiloların gideceği harika bir hafta olsun
blogumun facebook sayfasına koyduğum fotoğrafı buraya da koymak istedim, içimiz açılsın sabah sabah
Eki Görüntüle 533382
Kızlar bir arkadaşımla iddiasına girdim.Rejime başlıcakmış yarışalım dedi.Şuan 80 kiloymuş.Yakın arkadaşım birde.Söz verdik birbirimize kim daha önce 60 kiloya düşerse kazanan kişi ne isterse istesin diğeri onu yapıcak.Aylar sürecek bir şey ama sözümüzü unutmıcaz.Büyük olasılıkla kaybedicem ama olsun
Bu nedenle diyetimi değiştirdim 2000 kaloriyi aşmıcam her gün.Regl döneminde olduğum için 2-3 gündür çok fazla tatlı şeyler yedim düzene sokmam lazım artık.
Birde yeni spor programı bulmam lazım.Eski uyguladığım program başlarda çok zorluyordu şuan hafif geliyor
Acaba eski düzen ağırlıklarla çalışmayamı geçsem
3 güne bitterFadime abla çok güzel dün 8 mesaj bugünde bir o kadar var herhalde.
Evinizin işleri ne zamana biter ortalama bir süre belli mi ?
Tadı nasıl oluyor içilebilicek birşeymi zorlanıyormusun.
ben hayır diyorumAyşe
K.Melike
Tuğçe
Sıdıka
Fadime
Pınar
Kızlar geçmişi okurken öneriye olan cevabınızı iletmeyi unutmayın lütfen.
canım başınız sagolsunvalla çok ilginç bir amcaydı. karaciğeri rahatszıdı ama karısını inandıramıyordu. psikolojisi de bozuktu baya. aradığı ilgiyi görememiş belli ki... 3 gün önce unkapanı köprüsünden atmış kendini. allahtan kıyafeti bir yere takılmış da bulunmuş ölüsü.
kendimi çok yorgun hisediyorum hep kilo alıyorum diye kitap aldım onu okuyorum
yasemin soysalın tek şişman beynimiz diye
orda 45 gün hiç tartılmayın diyor önce kasımın 2 sine kadar tartılmıcam sonra belki takımdanda çıkabilirim çünkü her hafta tartı psikolojimi bozuyor benim yerime gelen olursa alırsınız
beynime format atmam lazım yoksa olmuyor bütün gün aklımdan çıkmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?