Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Onlar ney bilmiyorum ama şuan benim günlük harcadığım enerji 3000 kcal civarında.2000 e indirsem yeterli 2000 den şaşmadan gidersem haftada 1 kilo olur.İstemem fazlasını zaten.Yavaş yavaş metabolizmam yavaşlıcak ve haftada 2000 almama rağmen haftada yarım kilodan az verdiğim hafta günlük kalorimi 1500 e çekicem ve bir süre daha haftada 1 kilo şeklinde devam edicem.Ve oda durucak bir gün o zaman beklicem sadece daha aşağı çekemem.

Bende tartilmazsam kilo alirim ama duzenli tartilinca kilo veriyorum bu hafta hedefim 78 i gormek bakalim neler olacak

Sabah I - NESFİT = 200 kalori - 6 gr protein

Öğle I - 200 GR SUPANGLE = 400 kalori - 5 gr protein

Öğle II - 2 tane tost - 200 ml süt - 15 gr protein = 600 kalori - 23 gr protein

Akşam I - 1 bardak çorba = 100 kalori - 2 gr protein

Akşam II - püre-et-pilav = 900 kalori - 45 gr protein

Ara - 200 ml süt = 100 kalori - 6 gr protein

TOPLAM 90 GR PROTEİN
TOPLAM 2300 KALORİ

Son düzenleme:
Bende tartilmazsam kilo alirim ama duzenli tartilinca kilo veriyorum bu hafta hedefim 78 i gormek bakalim neler olacak

Ben en azından haftada bir tartılmayı istiyorum ama onu bile başaramıyorum her sabah tartıyı görünce direk çıkıyorum üstüne

olsun, güle güle kullan şimdiden..
huzurla, sağlıkla oturmayı nasip etsin..

evet facebook'ta da bir sayfam var

Nazcım bence de rekabet güzeldir, zayıflama yolunda iyi bir motive edicidir, her zaman söylerim..
Keşke benim de çevremde zayıflama konusunda yarışabileceğim birileri olsa
Hani Taylan Kümeli'nin 1 haftalık bir detoks programı vardı, blogta yazmıştım, sizlere de anlatmıştım, hatırlar mısın..önce onu bir yapsan..belki arayı daha kolay kapatırsın

evet ben de bu kitabı 3-4 sene önce okumuştum, gayet mantıklı şeyler anlatıyor, aslında beyine verdiğimiz komutlarla ilgili inanılmaz güzel bir kitap..
şimdilerde yeniden çıkardım kütüphaneden, geçenlerde yeniden göz atıyordum..
45 günden ziyade ben tüm hafta boyunca tartıya çıkmamaya çalışıyorum şu ara..yani cumadan cumaya..
o kitabın devamı da var Fadime, haberin olsun..

Canım mesela biz hedef belirliyoruz ya..mesela ben 55 dedim, sonrasını kesinlikle veremem dedim ve çizelgemi de o yönde yaptım..bunu beyin kodluyor ve 55 civarında ya da 55 te kilo takılıp kalıyor..bunun tek sebebi bizim inançlarımız..mesela "hayatta asla 50 kg olmadım, bundan sonra mı olacağım" diyoruz, bu bile verdiğimiz bir komut aslında..

Çok tartılmaya gelince..bunu benim diyetisyenim hep söylerdi,"istersen ben tartayım ama sana söylemeyeyim" diye..ama meraklı kedi işte, illa ki öğreneceğim..nitekim de hedeflediğim 55 i görünce kilo vermem durdu..aslında kadıncağız bana birşey söylemeyip, benim 48-50 arasına getirmek istiyordu..bşr hafta içinde bile yiyip içtiklerimiz, tıuvalet durumumuz, uyku halimiz, hatta tartılmadan birgün önceki akşam tükettiğimiz sıvı miktarı bile tartıyı çok etkiliyor, o yüzden sürekli tartılmamakta fayda var derler..

Nazcım işte o zaman yani 1500 ten sonra kaloriyi aşağı çekmeyip o hızlandırıcı programlardan denersin
sonrasında yine 1500 te devam edersin.

püre+et+pilav üçlüsü o kadar kalori ediyor mu yaaa
gerçi ben olsam püre/pilav arasında seçim yapardım, hatta çorbayı bile tüketmezdim:44:
supangle çok şık olmuş, afiyet olsun

eee hani kimse yok bugün..
haftasonu gareziniz bize miydi okuttunuz o kadar geçmişi
bugün bende 80 dakika spor var, gerçi kapıda not ettim ama mönülere mi yazıyorduk sporu Naz?

Ben en azından haftada bir tartılmayı istiyorum ama onu bile başaramıyorum her sabah tartıyı görünce direk çıkıyorum üstüne

Ben ptesi carsamba ve cuma mutlaka cikarim ptesi hafta sonu kacamaklarînin faturasini gormek carsamba gunu ise cumaya durum ne olur merakimdan

bugün bende 80 dakika spor var, gerçi kapıda not ettim ama mönülere mi yazıyorduk sporu Naz?

Sen bilirsin istersen yaz yorum yaparız sporun hakkında.Hatta yapıyım ben çok güzel 80 dakika spor baya yağ yakmışsındır =)

püre+et+pilav üçlüsü o kadar kalori ediyor mu yaaa
gerçi ben olsam püre/pilav arasında seçim yapardım, hatta çorbayı bile tüketmezdim:44:
supangle çok şık olmuş, afiyet olsun

200 gr et yedim
1 kase pilav
1 kase patates püresi (kaşarlı tereyağlı) etmiştir diye düşündüm.

günde 3000 kaloriyi nasıl yakıyorsun? Yürüyüş falan mı? Yoksa yaptığın bir spor mu var?

Galiba sana eziyet için geldi çoğu kişi dün tatil günü olmasına rağmen

Sen bilirsin istersen yaz yorum yaparız sporun hakkında.Hatta yapıyım ben çok güzel 80 dakika spor baya yağ yakmışsındır =)

yeni bir hoca daha geldi bugün Naz, kadın parmaklarını şaklatarak ve dans eder gibi spor yaptırıyor
25 dakika koşu bandında tempolu yürüdüm, 1 saat te grup çalışması yaptık..bugün pilates ağırlıklıydı..ama ona rağmen güzel terletti bizi..
çarşamba+cuma kardiyo egzersizleri yapıyor..kardiyo olsa bile ben yine de yarım saat önceden gidip bantta yürüyorum 6,5 hızında falan..

Galiba sana eziyet için geldi çoğu kişi dün tatil günü olmasına rağmen

hahahahahaha, valla ne kadar biriktirmişsiniz haftasonu..
halbuki cumartesi öğleye kadar yazmıştım ben ona rağmen epey birikmiş..
şaka bir yana, nazar değmesin grubumuz gayet güzel, paylaşım da yerinde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…