Bir kaç günlüğüne dotoks yada metabolizma hızlandırıcı diyetten yapsan, sonra böyle beslenmeye devam etsen aslında. Hem vücut aylardır alıştığı düzenden çıkarak şaşırır bir kaç günlüğüne.
Bende tartilmazsam kilo alirim ama duzenli tartilinca kilo veriyorum bu hafta hedefim 78 i gormek bakalim neler olacak
ya evet de sorma işte
aslında netten baktım ama pek gözle görülmediği için anlamadım
ya
neyse oldu bitti geçti
gelsin bakalım nasıl olacak
evet ama akşam işte kaçtı biraz
ne kadar güzel bir resim face de sayfan olduğunu bilmiyordum
Kızlar bir arkadaşımla iddiasına girdim.Rejime başlıcakmış yarışalım dedi.Şuan 80 kiloymuş.Yakın arkadaşım birde.Söz verdik birbirimize kim daha önce 60 kiloya düşerse kazanan kişi ne isterse istesin diğeri onu yapıcak.Aylar sürecek bir şey ama sözümüzü unutmıcaz.Büyük olasılıkla kaybedicem ama olsun
Bu nedenle diyetimi değiştirdim 2000 kaloriyi aşmıcam her gün.Regl döneminde olduğum için 2-3 gündür çok fazla tatlı şeyler yedim düzene sokmam lazım artık.
Birde yeni spor programı bulmam lazım.Eski uyguladığım program başlarda çok zorluyordu şuan hafif geliyor
Acaba eski düzen ağırlıklarla çalışmayamı geçsem
kendimi çok yorgun hisediyorum hep kilo alıyorum diye kitap aldım onu okuyorum
yasemin soysalın tek şişman beynimiz diye
orda 45 gün hiç tartılmayın diyor önce kasımın 2 sine kadar tartılmıcam sonra belki takımdanda çıkabilirim çünkü her hafta tartı psikolojimi bozuyor benim yerime gelen olursa alırsınız
beynime format atmam lazım yoksa olmuyor bütün gün aklımdan çıkmıyor
Peki izinli yazarım sonra çıkmak istersen kararını bana bildirsin.
Ya ben bununla ilgili birşey okumuştum tartıldığımızda beyin kilo verdiğini algılıyor ve hedefine ulaştığını zannediyormuş.1 ayda bir tartılmak en iyisi diyorlar.
Bende dedim oku oku bitmez is cok yogundu gelemedim pek simdi de kombi takiliyo eve 5#6 makina camasir katlanip kisliklar cikacak ooo is cok benim ya vakit buldukca ugrarim
Onlar ney bilmiyorum ama şuan benim günlük harcadığım enerji 3000 kcal civarında.2000 e indirsem yeterli 2000 den şaşmadan gidersem haftada 1 kilo olur.İstemem fazlasını zaten.Yavaş yavaş metabolizmam yavaşlıcak ve haftada 2000 almama rağmen haftada yarım kilodan az verdiğim hafta günlük kalorimi 1500 e çekicem ve bir süre daha haftada 1 kilo şeklinde devam edicem.Ve oda durucak bir gün o zaman beklicem sadece daha aşağı çekemem.
Sabah I - NESFİT = 200 kalori - 6 gr protein
Öğle I - 200 GR SUPANGLE = 400 kalori - 5 gr protein
Öğle II - 2 tane tost - 200 ml süt - 15 gr protein = 600 kalori - 23 gr protein
Akşam I - 1 bardak çorba = 100 kalori - 2 gr protein
Akşam II - püre-et-pilav = 900 kalori - 45 gr protein
Ara - 200 ml süt = 100 kalori - 6 gr protein
TOPLAM 90 GR PROTEİN
TOPLAM 2300 KALORİ
Ben en azından haftada bir tartılmayı istiyorum ama onu bile başaramıyorum her sabah tartıyı görünce direk çıkıyorum üstüne
eee hani kimse yok bugün..
haftasonu gareziniz bize miydi okuttunuz o kadar geçmişi
bugün bende 80 dakika spor var, gerçi kapıda not ettim ama mönülere mi yazıyorduk sporu Naz?
püre+et+pilav üçlüsü o kadar kalori ediyor mu yaaa
gerçi ben olsam püre/pilav arasında seçim yapardım, hatta çorbayı bile tüketmezdim:44:
supangle çok şık olmuş, afiyet olsun
Nazcım işte o zaman yani 1500 ten sonra kaloriyi aşağı çekmeyip o hızlandırıcı programlardan denersin
sonrasında yine 1500 te devam edersin.
Onlar ney bilmiyorum ama şuan benim günlük harcadığım enerji 3000 kcal civarında.2000 e indirsem yeterli 2000 den şaşmadan gidersem haftada 1 kilo olur.İstemem fazlasını zaten.Yavaş yavaş metabolizmam yavaşlıcak ve haftada 2000 almama rağmen haftada yarım kilodan az verdiğim hafta günlük kalorimi 1500 e çekicem ve bir süre daha haftada 1 kilo şeklinde devam edicem.Ve oda durucak bir gün o zaman beklicem sadece daha aşağı çekemem.
eee hani kimse yok bugün..
haftasonu gareziniz bize miydi okuttunuz o kadar geçmişi
bugün bende 80 dakika spor var, gerçi kapıda not ettim ama mönülere mi yazıyorduk sporu Naz?
Sen bilirsin istersen yaz yorum yaparız sporun hakkında.Hatta yapıyım ben çok güzel 80 dakika spor baya yağ yakmışsındır =)
Galiba sana eziyet için geldi çoğu kişi dün tatil günü olmasına rağmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?