günde 3000 kaloriyi nasıl yakıyorsun? Yürüyüş falan mı? Yoksa yaptığın bir spor mu var?
hahahahahaha, valla ne kadar biriktirmişsiniz haftasonu..
halbuki cumartesi öğleye kadar yazmıştım ben ona rağmen epey birikmiş..
şaka bir yana, nazar değmesin grubumuz gayet güzel, paylaşım da yerinde..
yeni bir hoca daha geldi bugün Naz, kadın parmaklarını şaklatarak ve dans eder gibi spor yaptırıyor
25 dakika koşu bandında tempolu yürüdüm, 1 saat te grup çalışması yaptık..bugün pilates ağırlıklıydı..ama ona rağmen güzel terletti bizi..
çarşamba+cuma kardiyo egzersizleri yapıyor..kardiyo olsa bile ben yine de yarım saat önceden gidip bantta yürüyorum 6,5 hızında falan..
Peki o gün mezun olmamış olursan anlatırsın bana onları Ayşem
Ablamda bu ara biraz kilo aldı spor salonuna kayıt oldu tek başına spor yapamayanlardan yani koşu bandı vs vs tek başına yapamıyor canı sıkılıyor.O yüzden bu grup halinde spor olayına kayıt olmuş.Zumba yapıyormuş.Daha motive edici galiba grup halinde yapmak.
Vücudumdaki kas oranı yüksek yaklaşık 8 aydır ağırlık çalışmaları vs vs yaptığım için en az 5 kg kas kazandığımdan eminim.
Ben ramazan ayında 3 haftalık bir yükleme yapmıştım metabolizmam o süreden beri çok hızlı.Ve günlük aldığım kaloriyi yavaş yavaş indirdiğim için metabolizmamda yavaş yavaş yavaşlıyor.
Haftada 4 gün spor yapıyorum.Ve yaptığım sporu hakkıyla yapıyorum.Ve yaptığım spora sanırım metabolic training deniliyor ve metabolizma hızlandırıcı bir spor.
​Afiyet olsun Ayşe
kızlar bugün mönümü erken yazma fırsatım oldu nihayet..
sabah aç karnına su 2 bardak (aslında bunu yazmaya gerek yok, bu benim ritüelim zaten :44:)
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
5-6 tel çeçil peyniri
domates, salatalık,biber
2 dilim keten tohumlu ekmek
çay
kuşluk
2 dilim elma
öğlen
2 kaşık makarna
3 kaşık tavuklu fırın mantar sote
1 adet çiğ köfte (etsiz)
ikindi
1 küçük boy muz
akşam
4 kaşık dolusu taze fasülye
1 adet çiğ köfte (nihayet bitti)
1 dilim tam tahıllı ekmek
5 kaşık yoğurt
gece
21.30 gibi yiyeceğim..
sanırım 1 bardak yağsız tarçınlı süt ve bir porsiyon meyve tüketeceğim. canım bugün bunu istiyor.
gün boyunca 2 lt kadar su içtim
80 dakika sporum var.
kızlar bugün mönümü erken yazma fırsatım oldu nihayet..
sabah aç karnına su 2 bardak (aslında bunu yazmaya gerek yok, bu benim ritüelim zaten :44:)
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
5-6 tel çeçil peyniri
domates, salatalık,biber
2 dilim keten tohumlu ekmek
çay
kuşluk
2 dilim elma
öğlen
2 kaşık makarna
3 kaşık tavuklu fırın mantar sote
1 adet çiğ köfte (etsiz)
ikindi
1 küçük boy muz
akşam
4 kaşık dolusu taze fasülye
1 adet çiğ köfte (nihayet bitti)
1 dilim tam tahıllı ekmek
5 kaşık yoğurt
gece
21.30 gibi yiyeceğim..
sanırım 1 bardak yağsız tarçınlı süt ve bir porsiyon meyve tüketeceğim. canım bugün bunu istiyor.
gün boyunca 2 lt kadar su içtim
80 dakika sporum var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?