Şeyma galiba benim mide küçüldü, artık yiyemiyorum, midem bulanıyor bir evreden sonra..tüm hafta birşey yiyesim falan gelmiyor abartınca :26:
Kızlar bir arkadaşımla iddiasına girdim.Rejime başlıcakmış yarışalım dedi.Şuan 80 kiloymuş.Yakın arkadaşım birde.Söz verdik birbirimize kim daha önce 60 kiloya düşerse kazanan kişi ne isterse istesin diğeri onu yapıcak.Aylar sürecek bir şey ama sözümüzü unutmıcaz.Büyük olasılıkla kaybedicem ama olsun
Bu nedenle diyetimi değiştirdim 2000 kaloriyi aşmıcam her gün.Regl döneminde olduğum için 2-3 gündür çok fazla tatlı şeyler yedim düzene sokmam lazım artık.
Birde yeni spor programı bulmam lazım.Eski uyguladığım program başlarda çok zorluyordu şuan hafif geliyor
Acaba eski düzen ağırlıklarla çalışmayamı geçsem
bugünkü menüm
sabah:2 dilim tam bugday ekmegi peynir(lor)
5 zeytin
ara:1 elma
ögle:1 kase nesfit 1 bardak sütle birlikte
ara :1 kase kisir sekersiz çay
aksam:sebzeli tavuk salata 2 dilim ekmek
spor:40dk plates
Geç geldim kimseyi yakalayamadım mı yaaa
Cidden ok güzel bir menü olmuş canım
Bugün herkesin menüsü çok hafif ya benimkisi berbatBugün herşeyi yiyesim vardı
Bu çok iyi olmuş nazcım cidden insan bi iddiadayken daha azimli oluyor.Yani ben 2 gündür pek umursamasam da yarın düzene sokuyorum tekrar kendimi
Bu arada rica etsem bana da bi diyet listesi yapabilir misin?
Bu çok iyi olmuş nazcım cidden insan bi iddiadayken daha azimli oluyor.Yani ben 2 gündür pek umursamasam da yarın düzene sokuyorum tekrar kendimi
Ben geldim Şeymam
Nasılsın
Sonunda nazcımm hoşgeldin
İyiyim sen nasılsın?
herkese iyi geceler kızlar ben yatıyorum malum yarın erken kalkıcam..mesaj sayım 9
Önce kardiyeye sözüm var o bilgilerini versin onunkini çıkartayım seninkine geçerim sonra
Hoşbolduk iyiyim acıktım sadece her gece bu saatlerde acıkmaya başlıyorum
Dexter izliyemedim sabah şimdi izliyim.The walking dead da çıkmış.
Tammam canım teşekkür ederim şimdiden
Aynen ya bide ders çalışırken sürekli birşey yeme ihtiyacı hissediyorumEn iyisi sade kahve yapmak birazcıkta olsa kesiyo beni:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?