Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selam kızlar bugün ki menümü yazmak istemiyorum çok kötüydü :S
kaptanım pazartesi salı giremiyorum pek çok yorgun oluyorum kusura bakma o yüzden günlük mesaj sayısını dolduramıyorum

herkese iyi geceler kızlar ben yatıyorum malum yarın erken kalkıcam..mesaj sayım 9

Merhaba kızlar anca gelebildim:)

Ben yine geçmişe göz atmaya başlıyorum

Ayrıyetten bugünkü menümü benim de hiç yazasım gelmiyo

Bu çok iyi olmuş nazcım cidden insan bi iddiadayken daha azimli oluyor.Yani ben 2 gündür pek umursamasam da yarın düzene sokuyorum tekrar kendimi

Bu arada rica etsem bana da bi diyet listesi yapabilir misin?

bugünkü menüm

sabah:2 dilim tam bugday ekmegi peynir(lor)
5 zeytin

ara:1 elma

ögle:1 kase nesfit 1 bardak sütle birlikte

ara :1 kase kisir sekersiz çay

aksam:sebzeli tavuk salata 2 dilim ekmek

spor:40dk plates

Cidden ok güzel bir menü olmuş canım

Bugün herkesin menüsü çok hafif ya benimkisi berbat Bugün herşeyi yiyesim vardı

Bu çok iyi olmuş nazcım cidden insan bi iddiadayken daha azimli oluyor.Yani ben 2 gündür pek umursamasam da yarın düzene sokuyorum tekrar kendimi

Tabide önce Kadriyeye çıkartmam gerekiyor o bilgilerini versin onunkiyle uğraşıyım sonra seninkini yapıyım.

Tabide önce Kadriyeye çıkartmam gerekiyor o bilgilerini versin onunkiyle uğraşıyım sonra seninkini yapıyım.

Önce kardiyeye sözüm var o bilgilerini versin onunkini çıkartayım seninkine geçerim sonra

Dexter izliyemedim sabah şimdi izliyim.The walking dead da çıkmış.

Önce kardiyeye sözüm var o bilgilerini versin onunkini çıkartayım seninkine geçerim sonra

Tammam canım teşekkür ederim şimdiden

Hoşbolduk iyiyim acıktım sadece her gece bu saatlerde acıkmaya başlıyorum

Aynen ya bide ders çalışırken sürekli birşey yeme ihtiyacı hissediyorum En iyisi sade kahve yapmak birazcıkta olsa kesiyo beni:)

Evet inşallah oda hırslanırda diyeti bırakmaz.Onu tanıdım tanıyalım pazartesi diyete başlıyor çarşamba bırakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…