Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Valla ben sadece how i met your motherı takip ediyorum bir de aylardır game of thrones a başlıcam ama daha başlayamadım.

Taht oyunlarının son sezonunun son bölümü çok güzel bitti ya

Komedi tarzı dizilerden sadece shameless izledim ben diğer diziler sarmıyor.

Evet inşallah oda hırslanırda diyeti bırakmaz.Onu tanıdım tanıyalım pazartesi diyete başlıyor çarşamba bırakıyor

Ben de bi ara öyleydim ya arkadaşlarım artık inanmıyordu başladığımda da,şeyma yine diyete başlıyor falan diyolardı

Fazla kafeine dikkat

Tammam ama bugün cidden uyumamam gerek:18: yoksa azaltıyorum yavaş yavaş,her sabah içerdim normalde şimdi yeşilçaya geçtim

Geçen ki öneri değişti kızlar artık takım halinde değil herkes bireysel.Yani sonuncu bizim takımdan mı çıktı o kişiye soruyorum yapmak istiyor musun diye isterse yapıyor isterse yapmıyor görevim sadece bu durumu ona bildirmek.

breaking bad izliyorum bende son sezonundayım bu bittikten sonra yeni dizi bulmam gerek
Her akşam 2-3 bölüm dizi izlemezsem piskolojim bozuluyor

Bu günün menüsü:

sabah: 30 gr peynir, 50 gr ekmek, domates

ara: 1 küçük elma

öğle: 100 gr ıspanak, 100 gr yoğurt, 25 gr ekmek

ara: 100 gr karpuz

akşam: 100 gr ıspanak, 30 gr bulgur pilavı, 1 dal dal turşusu

ara: 1 mandalina

1.5 litre su

breaking bad izliyorum bende son sezonundayım bu bittikten sonra yeni dizi bulmam gerek

bir ara bende de lost takıntı yapmıştı. Günde en az 4 bölüm izliyordum. Sonra başka diziye başlamadım. Yoksa kendimi kaptırıp ders çalışmıyordum. Seneye acısını çıkarıcam :)

Keşke benimde vaktim olsa izleyebilsem,sherlock holmes izleyebilirsin canım çok güzel diyo herkes az zaten:)

Güzel menü olmuş canım

Bizim bu buluşma işlnde pek kimseden ses çıkmadı. Çoğunluğun burda olduğu bir saatte konuşsak bu konuyu.. Bir karara bağlasak...

Naz bana bir dizi önerir misin? Arada izlerim kafa dağıtmak için. Hayatımın dizisi diyebileceğin kadar güzel bir dizi?

Dexter
The walking dead
Breaking bad
Chuck
Supernatural

5 ini çok seviyorum chuck bitti diğer 4 ü devam ediyor.

Bizim bu buluşma işlnde pek kimseden ses çıkmadı. Çoğunluğun burda olduğu bir saatte konuşsak bu konuyu.. Bir karara bağlasak...

İstanbulda az kişi var belki daha sonra düzenleriz şuan istekli bir tek melikeyle sen varsın.Bence siz bir buluşun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…