Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Valla benim de 60 kiloya daha 25 kilom var ama ben 60 olunca bırakıcam bir süre... Kilo indeksim tam 25 oluyor o zaman. Sonra yine devam edicem 23 olana kadar. Sonrada diplomamı alıp çıkarım... Ah ahhh nerde o günlerrr...

Bende o bırakma işini 80 e inince yapıcam.En az 2 ay korucam 80e ni.Sorunlar yaşayabilirim tabi burada kilo veremeyince olmadı dönmek üzere ayrıldı yapar yeni kaptan

kaptannn

bisey sorcam? ben cuma günü ankaraya ( memlekete ) gtcemn
bu ayin 20 den 29na kadar olmayacagim bu tarihlerde izinli olabiliyor muyuz? nasil oluyo?

kızlar zaten kilo bildirimini 19 ekimde yapacağız.
sonraki kilo bildirimi zaten bayramın 2. gününe denk geliyor, büyük ihtimalle kilo bildirimi istenmez bayram olduğu için..
bir sonraki kilo bildirimi ise 2 Kasım, sen zaten o tarihte dönmüş oluyorsun

Benim de öyle oluyor yemeğimi yiyorum mesela ardından midem bulanıyor demekki daha da azaltmak lazım

yo yo, gerektiği kadar ye, sakın fazla azaltma..
sen bana bakma, ben geçen haftalarda epey azıttım, sanırım ondan midem bulanıyor..diyetli yaşama o kadar alıştım ki, pasta yedikten sonra rahatsız olabiliyorum

çok güzel olmuş Tuğçe, afiyet olsun..yalnız arada tavuk, et, balık gibi birşeyler tüket derim ben..
gayet güzel gidiyorsun

Ya hakketen ya daha 60 a 25 kilo var üff.

Valla benim de 60 kiloya daha 25 kilom var ama ben 60 olunca bırakıcam bir süre... Kilo indeksim tam 25 oluyor o zaman. Sonra yine devam edicem 23 olana kadar. Sonrada diplomamı alıp çıkarım... Ah ahhh nerde o günlerrr...

valla vakit o kadar çabuk geçiyor ki anlamıyorsunuz bile..
sanki hala dün doğum yapmış gibiyim, oğlum 2 yaşını doldurdu...
siz sadece sağlıklı beslenmeyi yaşam haline getirin, vazgeçmeyin, yeter..bir süre sonra yaşadığınız değişime inanamayacaksınız

kızlar herkese günaydın!
verimli, güzel bir gün olur umarım hepimize..
oğlumun kahvaltısını bitirmesini bekliyorum, sonra yürüyüşe çıkacağız

Günaydın arkadaşlar hepimizin günü iyi geçsin inşallah.Kız Efeciğimi çok yorma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…