çok güzel olmuş Tuğçe, afiyet olsun..yalnız arada tavuk, et, balık gibi birşeyler tüket derim ben..
gayet güzel gidiyorsun
Sporumu yaptım, geldim. Leslie ile başladım. 5 dk sonra evde postacı yürüyüşüne bağladım. Sonra da tempolu koştum. Odadan odaya girince ananem 'kızım sen iyi misin? Zayıflıycam diye aklını kaybetme' dedi
​Tavukların derileri yok ise çok güzel ve hafif olmuş.kızlar işlerim çok yoğun
beni idare edin
dünkü menümü yazayım
sabah kahvaltı hafif
öğlen yarım paket burçak bisküvi nescafe
akşam fırında tavuk kanat 3 tane yoğurt
2 tane sarma
​Tuğçe senin boyun kaç canım.
porumu bitirdim yemeğimi yedim ohh dünya varmış ya
Nazla Tuğçe burdaymış ne var ne yok kızlarsporunuzu da yapmışsınız süpersiniz ben de uzun bir aradan sonra cumaya kadar her gece yapayım diyorum ama öhömm şimdi sırada bulaşık, süpürge, toz alma var malum haftasonu evde yoktum ve dün de yapamadım, eğer tüm bunlardan sonra halim kalırsa ki arada çocuklara ders hazırlıycam ve dyned güncellemelerimi yapmam gerek, işte halim kalırsa spor yapmayı istiyorum
yemeğini spordan kaç dk sonra yiyorsun canım?
Nazla Tuğçe burdaymış ne var ne yok kızlarsporunuzu da yapmışsınız süpersiniz ben de uzun bir aradan sonra cumaya kadar her gece yapayım diyorum ama öhömm şimdi sırada bulaşık, süpürge, toz alma var malum haftasonu evde yoktum ve dün de yapamadım, eğer tüm bunlardan sonra halim kalırsa ki arada çocuklara ders hazırlıycam ve dyned güncellemelerimi yapmam gerek, işte halim kalırsa spor yapmayı istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?