Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Benim günlük kaloriminde 3 de biri Kahvaltı önemli tabi diye kendimi teselli ediyorum

selam millet nasılsınız? öğle arasındayım selam vereyim dedim, öğleden sonra görüşürüz

Spor yapanlar için güzel bir tablo.Fat burning aralığında yapmaya çalışın kızlar.

Melikem bizim yaptığım hııt depar sırasında nabzını %90 a çıkarttığında kırmızı hat dedikleri yere çıkıyoruz.Burada Vücut %85 karbonhidrat %15 yağ yakıyor yada %10 yağ % 5 protein di galiba.

Her neyse ama önemli olan o noktaya çıktığımızda vücut yeterli oksijeni alamıyor ve sporunu bitirdiğinde oksijen açığı ortaya çıkıyor.Vücut bu açığı tamamlamak için sen farkında olmuyorsun ama daha hızlı nefes almana neden oluyor.Ve buda sanki sürekli düşük tempoda spor yapıyormuşsun gibi bir etki yaratıyor vücutta

kızlar işlerim çok yoğun
beni idare edin
dünkü menümü yazayım
sabah kahvaltı hafif
öğlen yarım paket burçak bisküvi nescafe
akşam fırında tavuk kanat 3 tane yoğurt
2 tane sarma

Sporumu yaptım, geldim. Leslie ile başladım. 5 dk sonra evde postacı yürüyüşüne bağladım. Sonra da tempolu koştum. Odadan odaya girince ananem 'kızım sen iyi misin? Zayıflıycam diye aklını kaybetme' dedi

Hahahaha
iyimiş ya

kızlar işlerim çok yoğun
beni idare edin
dünkü menümü yazayım
sabah kahvaltı hafif
öğlen yarım paket burçak bisküvi nescafe
akşam fırında tavuk kanat 3 tane yoğurt
2 tane sarma
​Tavukların derileri yok ise çok güzel ve hafif olmuş.

Nazla Tuğçe burdaymış ne var ne yok kızlar sporunuzu da yapmışsınız süpersiniz ben de uzun bir aradan sonra cumaya kadar her gece yapayım diyorum ama öhömm şimdi sırada bulaşık, süpürge, toz alma var malum haftasonu evde yoktum ve dün de yapamadım, eğer tüm bunlardan sonra halim kalırsa ki arada çocuklara ders hazırlıycam ve dyned güncellemelerimi yapmam gerek, işte halim kalırsa spor yapmayı istiyorum

Oyy kıyamam ben sana ben okurken yoruldum vallahi
:18:

baya iş varmış. Şimdiden kolay gelsin. Ev temizliği yapmak spordan daha zor bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…