Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Offf yaaa... 18 kasıma kadar baya bir kilo varmiş olsam keşke. Erkek arkadaşımın kardeşinin düğünü var. Daha ince görünmek istiyorum. Ne yapsam ki kafama göre siyah bir elbise de bulamıyorum

Ben bugun kucagimda 8*5 kilo oglumla yarim saat yurudum simdide evde temizlik yapip aksama misafir agirlayacagim kac kalori yakarim ben ve yarin sabah ki kilo mu simdiden merak ediyorum bogazimda sismis is yerinde konusmaktan ya

Offf yaaa... 18 kasıma kadar baya bir kilo varmiş olsam keşke. Erkek arkadaşımın kardeşinin düğünü var. Daha ince görünmek istiyorum. Ne yapsam ki kafama göre siyah bir elbise de bulamıyorum

1 ayda mucize beklememek lazım
canım benim.Düğüne kadar 80 e insen yeterli olucaktır.Bir sonraki gittiğin düğüne inşallah 50 kiloyla gidiceksin :13:

canım benim.Düğüne kadar 80 e insen yeterli olucaktır.Bir sonraki gittiğin düğüne inşallah 50 kiloyla gidiceksin :13:

Ben bugun kucagimda 8*5 kilo oglumla yarim saat yurudum simdide evde temizlik yapip aksama misafir agirlayacagim kac kalori yakarim ben ve yarin sabah ki kilo mu simdiden merak ediyorum bogazimda sismis is yerinde konusmaktan ya

Aman kadriye misafirlerine ikram ediceğin kurabiyeler kekler vs var ise dikkat et kendine engel ol ayarında ye.Yazık olmasın sporuna

Oyy kıyamam ben sana ben okurken yoruldum vallahi
:18:

of of bir de bana sor kuzum ya şimdiden yoruldum daha işler vaaaar başım da ağrıyo çok fena ağrı kesici aldım ama işe yaramadı

30 dakika sonra oluyor herhalde.Belki 20 dir bilemiyorum.Spordan sonra banyoya giriyorum ardından yemeğimi yiyorum.

spor salonundaki hocam spor yaptıktan 1, 1.5 saat kadar bir şey yemeyin diyordu, ondan dedim spordan sonra yemek kilo almaya neden oluyormuş

baya iş varmış. Şimdiden kolay gelsin. Ev temizliği yapmak spordan daha zor bence...

çok saol Tuğçecim aynen öyle..

gerçekçi düşünmelisin canım mucizeler uzun zaman zarfında gerçekleşiyor, 1 ay içinde o hayal ettiğin kiloyu versen bile sağlıklı olmayacak

kolay gelsin Kadriye ! senin için de epey yorucu birgün, misafirlerine hazırladıklarından sadece tat

Melikemi özledim hokus pokus Melikem gelsin buraya !:122:

aynen yahu nerede bu Melike ya

Beste ben spordan sonra 1 saat yemek yemezsem tarihe geçerim 1 günde açlıktan öldü diye

​İnşallah rahatlar başın birazdan belki daha etkisini göstermemiştir ağrı kesici.

5 kilo versem öpüp başıma koyarım. Sıkılaştırıcı krem alıp süreyim bari... Kollarım göbeğim çok yumuşak. Toparlar herhalde...

evet canim lisans mezunuyum kpss den 72 aldim . Daha önce üni. hast çalistim, dogum iznimden sonra baslamadim.simdi atama bekliyorum

üniversiteden üniversiteye degisyor calısmak devltlere göre daha agır yerler..4 sene Ege üni.de çalıstım ama hemşire olarak Atatürk üni.de daha saygındım emin ol.. o nedenle dikkat et derim..ben erzuurmda 1,5 senede meslegimden nefret ettim cünkü...severek yapıyordum takii bu hastaneye gelene kadar...

Pınar hoşgeldin kuzum.
Tuğçe alıp kullandıktan sonra faydasını görürsen önerirsin o zaman kullanırım.Öyle şeylere pek inanmıyorumda ben.

kızlar işlerim çok yoğun
beni idare edin
dünkü menümü yazayım
sabah kahvaltı hafif
öğlen yarım paket burçak bisküvi nescafe
akşam fırında tavuk kanat 3 tane yoğurt
2 tane sarma

Kadriye çok güzel giyor, zayıflayacağına hiç şüphem yok ama sanki biraz az yemiyor musun?:44:
sonra diyet bittiğinde azıcık kaçırsan hemen kilo yapacak, ömür boyu diyet yaparak yaşayamayız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…