Offf yaaa... 18 kasıma kadar baya bir kilo varmiş olsam keşke. Erkek arkadaşımın kardeşinin düğünü var. Daha ince görünmek istiyorum. Ne yapsam kikafama göre siyah bir elbise de bulamıyorum
Offf yaaa... 18 kasıma kadar baya bir kilo varmiş olsam keşke. Erkek arkadaşımın kardeşinin düğünü var. Daha ince görünmek istiyorum. Ne yapsam kikafama göre siyah bir elbise de bulamıyorum
Ben bugun kucagimda 8*5 kilo oglumla yarim saat yurudum simdide evde temizlik yapip aksama misafir agirlayacagim kac kalori yakarim ben ve yarin sabah ki kilo mu simdiden merak ediyorum bogazimda sismis is yerinde konusmaktan ya
Oyy kıyamam ben sana ben okurken yoruldum vallahi :18:
30 dakika sonra oluyor herhalde.Belki 20 dir bilemiyorum.Spordan sonra banyoya giriyorum ardından yemeğimi yiyorum.
baya iş varmış. Şimdiden kolay gelsin. Ev temizliği yapmak spordan daha zor bence...
Ben bugun kucagimda 8*5 kilo oglumla yarim saat yurudum simdide evde temizlik yapip aksama misafir agirlayacagim kac kalori yakarim ben ve yarin sabah ki kilo mu simdiden merak ediyorum bogazimda sismis is yerinde konusmaktan ya
Melikemi özledim hokus pokus Melikem gelsin buraya !:122:
1 ayda mucize beklememek lazım canım benim.Düğüne kadar 80 e insen yeterli olucaktır.Bir sonraki gittiğin düğüne inşallah 50 kiloyla gidiceksin :13:
5 kilo versem öpüp başıma koyarım. Sıkılaştırıcı krem alıp süreyim bari... Kollarım göbeğim çok yumuşak. Toparlar herhalde...
evet canim lisans mezunuyum kpss den 72 aldim . Daha önce üni. hast çalistim, dogum iznimden sonra baslamadim.simdi atama bekliyorum
Gözle görünür seviyede işe yararsa bana bildirirmisin işe yarıyorsa bende kullanayım.
Sporumu yaptım, geldim. Leslie ile başladım. 5 dk sonra evde postacı yürüyüşüne bağladım. Sonra da tempolu koştum. Odadan odaya girince ananem 'kızım sen iyi misin? Zayıflıycam diye aklını kaybetme' dedi
kızlar işlerim çok yoğun
beni idare edin
dünkü menümü yazayım
sabah kahvaltı hafif
öğlen yarım paket burçak bisküvi nescafe
akşam fırında tavuk kanat 3 tane yoğurt
2 tane sarma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?