Pınar, Naz aklınız ner'de kızlar
Canım çekti napıyım yedim bende
​İnşallah rahatlar başın birazdan belki daha etkisini göstermemiştir ağrı kesici.
sabah:2 dilim ekmek 1 dilim peynirr 2 bardak cay
öğlen : patates yemeginin patateslerini yedim +2 kasık yogurt corbası
ara:200ml süt+1 elma
akşamatates oturtma 4 kasık+bulgur pilavı 1 kase kadar
3 litre su
Sabah I - 15 gr protein = 100 kalori - 15 gr protein
Sabah II - 100 gr lor- 2 yumurta- sade kahve - 2 tane kaşarlı tost = 700 kalori - 40 gr protein
Öğle I - 30 gr protein = 150 kalori - 30 gr protein
Öğle II - 125 gr tavuk - mantar = 250 kalori - 25 gr protein
Akşam I - lahana sarması - 100 gr yoğurt = 400 kalori - 10 gr protein
Akşam II - 125 gr tavuk - mantar = 250 kalori - 25 gr protein
Akşam III - 100 gr lorlu salata = 150 kalori - 20 gr protein
Ara - 200 ml süt = 100 kalori - 6 gr protein
TOPLAM 180 GR PROTEİN
TOPLAM 2600 KALORİ
SPOR 60 DAKİKA
Kesinlikle topuklu ayakkabı giymelisin, bilhassa şu platform topuklulardan..boyu daha uzun ve ince gösteriyor.
Kıyafete gelince, düz siyah renkte bir elbise ya da siyah etek düşük bel olmasın sakın, üzerine drapeli, bol renkli, desenli bir bluz, bu tip bluzlar da karın bölgesini saklıyor
sabah : 1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği, krem peynir, salça ve az tahin pekmez, 1 bardak çay
ara : yarım bardak elma suyu ve 3-4 tane draje bitter çikolata
öğlen : 1 çay bardağından erişte ve biraz peynir
ara : çubuk tarçın ilaveli limonlu yeşil çay ve 2 kuru kayısı
akşam : 1 tabak taze fasülye, közlenmiş biberli somatesli salata ve 1 tane kırmızı acı top biber, yarım dilimden biraz fazla tam buğday ekmeği
bol su
Cuma günü kilo bildirimi yaparsın sonra bayram diye büyük olasılıkla olmıcaktır o hafta kilo bildirimi eğer olursada izinli yazarım yada bildirim yapmadı yazarım hangisi daha iyi olur bilmiyorum Melikeye sorarım ona göre karar veririm.Ama büyük olasılıkla izinli sayılır herkes bayram nedeniyle.
Bestecim çok güzel olmuş afiyet olsun..
Ben de bugün şu bitter drajelerden kaçırdım epey, kaç kalori acaba?:18:
Menümü yazayım:
sabah: 30 gr peynir, domates, 50 gr ekmek
ara: 1 küçücük elma
öğle: 100 gr yoğurt, 150 gr ıspanak, 50 gr ekmek
ara: 100 gr karpuz
akşam: 150 gr yoğurt, 150 gr ıspanak, 75 gr ekmek
arada yine 1 porsiyon meyve yiyeceğim....
30 dk spor
1.5 litre su ( off ya içemiyorum. Zorla içince de tuvaletten çıkamıyorum)
Melikem bizim yaptığım hııt depar sırasında nabzını %90 a çıkarttığında kırmızı hat dedikleri yere çıkıyoruz.Burada Vücut %85 karbonhidrat %15 yağ yakıyor yada %10 yağ % 5 protein di galiba.
Her neyse ama önemli olan o noktaya çıktığımızda vücut yeterli oksijeni alamıyor ve sporunu bitirdiğinde oksijen açığı ortaya çıkıyor.Vücut bu açığı tamamlamak için sen farkında olmuyorsun ama daha hızlı nefes almana neden oluyor.Ve buda sanki sürekli düşük tempoda spor yapıyormuşsun gibi bir etki yaratıyor vücutta
Sporumu yaptım, geldim. Leslie ile başladım. 5 dk sonra evde postacı yürüyüşüne bağladım. Sonra da tempolu koştum. Odadan odaya girince ananem 'kızım sen iyi misin? Zayıflıycam diye aklını kaybetme' dedi
Nazla Tuğçe burdaymış ne var ne yok kızlarsporunuzu da yapmışsınız süpersiniz ben de uzun bir aradan sonra cumaya kadar her gece yapayım diyorum ama öhömm şimdi sırada bulaşık, süpürge, toz alma var malum haftasonu evde yoktum ve dün de yapamadım, eğer tüm bunlardan sonra halim kalırsa ki arada çocuklara ders hazırlıycam ve dyned güncellemelerimi yapmam gerek, işte halim kalırsa spor yapmayı istiyorum
Melikemi özledim hokus pokus Melikem gelsin buraya !:122:
Offf yaaa... 18 kasıma kadar baya bir kilo varmiş olsam keşke. Erkek arkadaşımın kardeşinin düğünü var. Daha ince görünmek istiyorum. Ne yapsam kikafama göre siyah bir elbise de bulamıyorum
arkadaslar aksam yemegim patates degil patlıcandı ya kusura bakmayın yanlıs yazmısım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?