Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

​İnşallah rahatlar başın birazdan belki daha etkisini göstermemiştir ağrı kesici.

malesef hala geçmedi erken uyumaya çalışıcam belki uykusuzluktandır

sabah:2 dilim ekmek 1 dilim peynirr 2 bardak cay
öğlen : patates yemeginin patateslerini yedim +2 kasık yogurt corbası
ara:200ml süt+1 elma
akşamatates oturtma 4 kasık+bulgur pilavı 1 kase kadar
3 litre su

biraz daha protein almaya çalışmalısın canım

bravo Naz sporun çok iyi kalori sınırını da fazla aşmamışsın

sabah : 1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği, krem peynir, salça ve az tahin pekmez, 1 bardak çay

ara : yarım bardak elma suyu ve 3-4 tane draje bitter çikolata

öğlen : 1 çay bardağından erişte ve biraz peynir

ara : çubuk tarçın ilaveli limonlu yeşil çay ve 2 kuru kayısı

akşam : 1 tabak taze fasülye, közlenmiş biberli somatesli salata ve 1 tane kırmızı acı top biber, yarım dilimden biraz fazla tam buğday ekmeği

bol su

siyah, süet, platform bir ayakkabım var onu giymeyi düşünüyorum zaten :) elbise bulamazsam da çok beğendiğim siyah bir etek var onu alıcam. Üzerine ne giyebilirim diye düşünüyordum. Güzel oldu bu fikir. Teşekkürler :)

Menümü yazayım:

sabah: 30 gr peynir, domates, 50 gr ekmek

ara: 1 küçücük elma

öğle: 100 gr yoğurt, 150 gr ıspanak, 50 gr ekmek

ara: 100 gr karpuz

akşam: 150 gr yoğurt, 150 gr ıspanak, 75 gr ekmek

arada yine 1 porsiyon meyve yiyeceğim....

30 dk spor

1.5 litre su ( off ya içemiyorum. Zorla içince de tuvaletten çıkamıyorum)

merhabalar kaptanım dün gelemedim özür dilerim hemen açıklıyım okuldan çıktıktan sonra kuzenimin doğum gününe gittim geç olduğu için gece onlarda kaldım
şimdi geçmişe okumaya başlayayım ancak biter

Bestecim çok güzel olmuş afiyet olsun..
Ben de bugün şu bitter drajelerden kaçırdım epey, kaç kalori acaba?:18:

dediğin gibi nazcım cuma günü bildirim yap sıdıka 26'sında bayram olduğu için herkes izinli olur
birde artık yılda 6 kez izinli olma hakkımız var ve izinler en az 2 hafta olmak zorunda o yüzden izinli yazmak yerine bildirim yapmak daha iyi

Bestecim çok güzel olmuş afiyet olsun..
Ben de bugün şu bitter drajelerden kaçırdım epey, kaç kalori acaba?:18:

teşekkürler Ayşecim, ben de bilmiyorum kalorisini ama bitter olduğu için içim bir nebze rahat

gayet güzel canım afiyet olsun

evet dediklerini okumuştum internetten aslında yağdan daha az yakılıyor spor esnasında ama sonra yaklaşık 24 saat yanılmıyorsam sürekli vücut yağ yakıyor

oluyor öyle ben de leslie yaparken babam öyle diyor bir gece annem ablam ben üçümüz yapıyorduk delirdiler sonunda diye diye geçti gitti sen devam alışırlar bir süre sonra hiç takmıyorlar

oyy kıyamam şu ev işleri nankör hiç bitmiyorlar

Offf yaaa... 18 kasıma kadar baya bir kilo varmiş olsam keşke. Erkek arkadaşımın kardeşinin düğünü var. Daha ince görünmek istiyorum. Ne yapsam ki kafama göre siyah bir elbise de bulamıyorum

canım bence hiç öyle şok diyetleri falan düşünme vermiş görünüyorsun başta ama sonra 2 katı hoop geri geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…