Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selam kızlar;
geçmişi okumam anca bitti :) menümü yazayım;
sabah 1 fincan nescafe
arada da sandviç
akşam da 5 kaşık yeşil fasulye, 5 kaşık pilav şimdi dayanamıyorum uyumam lazım yarın stajda olacağımdan bol bol yazar telafi ederim iyiakşamlar.

15 ekim mesaj listesi

Beste - 9
Pınar - 12
Ayşe - 40
Naz - 39
Sıdıka - 12
Tuğçe - 14
Kadriye - 6
Şeyma - 11

Melike ve Fadime abla biliyorsunuz günlük 5 mesaj kuralımız var.Size bu gruba ilk geldiğinizde kuralları yazdım ve sizde kabul ettiniz.Ama o kurallara uyulmuyor.Tabi insanlık hali bazen girememiş olunabilir.Ama uyarmama rağmen iki günde bir bu durum oluyorsa bir problem var demektir.

Yoğun oluyor olabilirsiniz ama diğer çalışan,okuyan arkadaşlarımız günde 1 saatte olsa uğrayabiliyor ve geçmişi tek tek okuyup yorumlar yazabiliyorsa sizde yapabilirdiniz.

Sonuçta buranın amacı birbirimize destek olmak, ben destek aradığımda sizi bulamıyorsam burada bir sorun var demektir.

Sizi tanıdığıma çok memnun oldum gerçekten, özellikle Melike kısa sürede güzel bir arkadaşlık kurduk.Fadime abla seninle pek sohbet edemedik ama sende çok iyi bir insansın eminim ki ama bazı sorumluluklarım var takım üyelerinin takımın ufak kurallarına uymaları gerekiyor.

Sizden müsade etmenizi istiyorum.

canım keşke cheesecake i yemeseydin..çok hafif olurlar ama hep kaloridirler

Gayet güzel.Çikolatayı görmüyorum

​Çok sağlıklı ve hafif olmuş.

Çok sağlıklı ve hafif olmuş

Melikem hoşgeldin.Kuzenin iyiki doğmuş Pastada falanda yemişsindir sen şimdi
:18:

evet dediklerini okumuştum internetten aslında yağdan daha az yakılıyor spor esnasında ama sonra yaklaşık 24 saat yanılmıyorsam sürekli vücut yağ yakıyor

Spor yapmayı çok seviyorum ya helede kendimi gelişirken gördükçe çok hoşuma gidiyor.Her ay biraz daha gelişiyorum.Her ay antrenmanımı değiştirmek zorunda kalıyorum çünkü artık zorlamıyor beni.Düşünüyorumda 3-4 ay önceki programları deniyorum bazen nabzım 120 e anca çıkıyor yani yorulmadan kolayca yapabiliyorum Ve bu his beni iyice spora bağlıyor.

Sporu istemeyerek yapan var ise benim yaptığım gibi bir yöntem kullanabilirler geliştikleri gördükçe belki iyice bağlanırsınız.

oluyor öyle ben de leslie yaparken babam öyle diyor bir gece annem ablam ben üçümüz yapıyorduk delirdiler sonunda diye diye geçti gitti sen devam alışırlar bir süre sonra hiç takmıyorlar

Bunu hatırlıyorum ramazan ayıydı galiba

iyi geceler

bugünkü menüm

sabah: patates k1zartmas1 yar1mdan fazla tabak yaninda youtla birlikte

ara:1 elma

ögle:1 kase çorba

aksam sebzeli tavuk salata 2 dilim beyaz ekmek

ara :yarim metro çikolatasi((

spor:30dk plates

güzel menü afiyet olsun

​Menü gayet güzel.

Ayşem ikindi vaktinde ne yaptın sen öyle

Yemen lazım Pınar boşver takma kafana afiyet olsun dediğin gibi yaramasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…