Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ben beğendim bestem çikolataları görmüyorum canım çekiyor

canım yeşil çay da kafein içeriyor, haberin olsun..
zaten o yüzden günde 3-4 fincanı geçmeyin diyorlar..

İyi akşamlar kızlarr

Ne içsem illa kafeini var yanii

Yani günde 1 bardak kahve 1 bardak yeşilçay tüketiyorum onların dışında da bolca çay,ama kahveyi yavaş yavaş azaltıyorum

maşallah diyeyim gayet düzenli olmuş su içmek şimdi zor geliyordur ama sonra susuz duramayacaksın

gelebildim son sayfaya
sabah:2 dilim ekmek zeytin peynir domates çay
ara:5 badem 1'er kuru erik incir kayısı
öğle:çeyrek peynirli ekmek
ara:2 tane bisküvi
akşam:1 tabak taze fasulye yoğurt 6-7 tane sarma 1 kurabiye
şimdi 1 elma 1 mandalina yiyeceğim kızlar sporumu da yapıcam mutlaka yapmalıyım

geçmişi okuyordum bestem yeni gördüm sen nasılsın kuzum işler nasıl gidiyor bitti mi temizlik

bitti canım da ben de bittim son bir gayretle yarına hazırlanıyorum hemen yatıp dinlenmek istiyorum, senin tezin nasıl gidiyor ?

eee bitki çayı içsen şekersiz olarak..
onlar da suyun yerine geçiyor..
yeşil çayı 3-4 fincan, geri kalanı da birkaç fincan iç, kafadan 1 lt yi tamamlarsın zaten

İyi akşamlar kızlarr

Ne içsem illa kafeini var yanii

Yani günde 1 bardak kahve 1 bardak yeşilçay tüketiyorum onların dışında da bolca çay,ama kahveyi yavaş yavaş azaltıyorum

canım 3-4 fincan yeşil çay, 1 fincan kahve tüketebilirsin.
sonrasında su içmek bayıyorsa, adaçayı, yaban mersini, kuşburnu, ıhlamur,vs..bir sürü bitki çayı var, iç işte onlardan birkaç fincan..tabii şekersiz

canım çok güzel olmuş, afiyet olsun

kızlarrr

bunlar da benim yediklerim

sabah
5-6 tel çeçil peyniri
2 dilim tam tahıllı ekmek
5 zeytin
domates,salatalık,biber
çay

kuşluk
1 küçük boy muz

öğle
6 ızgara köfte
1 dilim tam tahıllı ekmek
salata (1 kaşık zeytinyağı ile yaptım)

ikindi
10-15 tane bademli bitter çikolata:18:
2 dilim lindt naneli

akşam
2 kaşık yoğurt
2 kepçe tarhana çorbası
3 kaşık dolusu semizotu
(ikindi rezaletinden dolayı bu kadar az yemek istedim)

gece
birazdan bir bardak tarçınlı süt ve 1 elma yiyeceğim

60 dakika sporum var kızlar
suyu da 2 lt civarı içtim.

kızlar ben bu saatlerde yaptığım süt+meyve öğünündeki sütü ikindi ara öğününe kaydıracağım, çünkü 2 gündür farkettim ki en çok acıktığım zaman ikindi ile akşam yemeği arasındaki zaman..

yok canım ya, bitter ile sütlü arasında çok büyük bir fark yok, sadece birinin kakao oranı daha yüksek :18:

olsun canım arada yiyeceğiz tabi arada ben 5 kilo verdiğim süreçte şekeri azaltırken sütlü kahvenin içine bitter çikolata koyardım

rezalet demeyelim de miktar az kaçmış Ayşecim yarına toparlarsın

gayet güzel Melikem spor da olursa harika

olsun canım arada yiyeceğiz tabi arada ben 5 kilo verdiğim süreçte şekeri azaltırken sütlü kahvenin içine bitter çikolata koyardım

ya benim şekerli içeceklerle sorunum var zaten, sevmiyorum, hem de hiç..içeceğin tadını alamıyorum..
ama bazen böyle tatlı krizim geliyor ya da öylesine, bir sebep olmaksızın saldırıyorum Beste ya..yani o an aç falan olmam gerekmiyor, tamamen can sıkıntısından..
bugün de öyle oldu, çok pişmanım

Su pek içmiyorum şu sıralar şu sıralar 2 şişe de maden suyu içiyorum akşamları da 3 kupa çay herhalde kapatıyorumdur suyun eksikliğini

Menüm:

Sabah:1 tost ve yeşilçay

Öğle:5 köfte biraz patates kızarması:18: ya pilav ya patates yemek zorunda kalıyorum

Ara:1 dilim cheesecake ama çok hafifti yani tatlı gibi değildi diyebilirim

Akşam:1 kepçe kusu fasulye,4 kaşık yoğurt

mesaj sayım 11
nazcım kalamıcam uyku bastırdı yine.regl dönemindeyim uyumak daha iyi yoksa canım yemek istiyor hep...
8 gibi çikolata ve cerez yedim 1 cerez kasesi kadarcık kızlar
elma ve nar yedim bide..offf off bu hafta bittim yine
iyi geceler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…