Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

çikolatay1 saymazsak güzel menü ,sporla birlikte dengelemissin

güzel mönü afiyet olsun

menün çok güzel, çubuk tarçinli limonlu yesil çayi ben de deneyecegim

pinarcim sen devlette misin yoksa üniversitede misin?severek yapmak da çok önemli tabiki ...

kaptan 60 dk spor süper olmus tebrikler

Kadriye çok güzel giyor, zayıflayacağına hiç şüphem yok ama sanki biraz az yemiyor musun?:44:
sonra diyet bittiğinde azıcık kaçırsan hemen kilo yapacak, ömür boyu diyet yaparak yaşayamayız..

Az yedigim farkindayim ama vaktim yok gunduz yemege aksamda yiyemem zaten benim diyet psikolojimde bu mesela hafta sonu canim ne isterse yiyorum ama gene kilo veriyorum tuhaf bir durum aslinda benim beslenme tarzimda bu diyette nasil kilo veriyorum bende anlamiyorum aslinda komutlarla alakali beyne giden yani ben diyet yapmiyorum dedigim anda beynime hic bisey yemesemde kilo aliyorum karisik mi yazdim

Bugun ku menum sabah yarim haslanmis yumurta 2 dhlim kasar domates salatalik 3 zeytin ogle 3 tane kuru pasta bir bardak kola ara turk kahvesi aksam 3 tane sarma 3 catal makarna ara 3 tane tatli kucuktu ama bir avuc cekirdek 6 tane uzum bir tane mandalina ve ben cok yorgun ue uykusuzum

benimde en çok acıktığım vakit
yemek yaparken pek acıktığımı hissediyorum
ama ben çözümü buldum saat 3-4 gibi nescafe içiyorum beni tok tutuyor
birde mesela çubuk kraker falan yiyebilirsin o ara bastırıyor

işte sana bir reçete
o an kalk dişini fırçala tabi nane aromalı olsun diş macunun
yada nane aromalı sakız çiğne
bunu da bulamazsan yeşil nane at ağzına
bak şeker ihtiyacı kalacak mı

bu kadar mı sadece

sabah patates kızartması ve yoğurtlu
kızartma sevenlere tavsiyem fırında yapın
ben tüm kızartmaları tepsinin üstüne yağlı kağıt serip koyuyorum mis gibi oluyor
sıfır yağ

aha ben de aynı!
altım 38, üstüm 36 oluyor şu an..sinir oluyorum!

bende böyle olsam da sinir olsam oy oyyy

platformlara bayılıyorum ama giysem boyum eşimden uzun olacak o yüzden giyemiyorum yaaaa

hımmmm, keşke pilates yerine yürüseydin biraz:/o çikolata gofretler var ya, bayılırım onlara..ama ne zamanki kalorilerini gördüm, yemiyorum artık
sadece iyi çikolata alıyorum, kakao oranı yüksek olanları..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…