Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

yok yok anladım ben seni

Naneye bayılırımmmmm
Hemen deneyeceğim dediğini..
Sevgiler

tamam bende seni tanıdığıma çok sevindim :)

yok yok anladım ben seni

anlamana sevindim canım
mesela beynime diyorum ki bunu yesende sen kilo verceksin
ve veriyorum

mesela çok yemiyorum ama bir telaş aklımda kilo aldım kilo aldım
ve bakıyorum ki ben o hafta kilo almışım beslenme daha az olduğu halde

şimdi mesela kendimi bayram da alırım zaten 1 kilo diye şartlandırıyorum
aslında bayram da kilo almayacaksın diye komut göndwerebilsem kesin almam
yani bu inanmayla alakalı

hafta 1 kiloya şartlandırdım beynimi
2 kilo desem belki onu da veririm
ama denemedim
yani iki kilo vermek de istemiyorum hafta da aslında belki ondan
ne istiyorsak ona inanmalı ve beynimizi inandırmalıyız

ama ben bu beyne komut göndermeyi sadece kiloda hesaba alıyorum
gündelik hayatımda alsam belki daha güzel olacak herşey

dün kü misafirim fitnes e gidiyormuş akşamalrı bir saat
hemde plates yapıyormuş
bende vakit bulsam gitsem dedim ama
belki ilerleyen günlerde yani evime tam anlamıyla yerleşince hafta sonları birer saat gidebilirim
platesi sevmiyorum nedense ama fitnes olabilir
heves yaptım ya
sıkılaşmak istiyorum kilo vermek kolayda sıkılaşmak mesele

Günaydın kızlarr. Erken kalkmak gibisi yokmuş. Erkenden yaptım kahvaltımı..

Dün gece yeni keşfettiğim ve denedim. Tatlı krizim tuttu. Dolaptaki çikolataya saldırdım ama yemedim. Azımda çiğnedim çiğnedim. Tadını alıp çıkardım ağzımdan. Çıkardıktan sonra sanki azımda çikolata varmış gibi yuttum. Kalorisini de almamış oldum. İğrenç ama mantıklı. Gözüm döndükçe böyle yapıcam çünkü tatlı krizine girince kendimden geçiyorum, gözüm dönüyor, başka birisi oluyorum...

Kız ben daha iyi bir yöntem buldum canım çikolata isteyince bunu okuyacam ve kesin istek mistek kalmaz

süper fikirmiş
bu arada erken kalktım mı dedim saat 11 canım ya
ben her gün 6 da ayaktayım yaaaaa

süper fikirmiş
bu arada erken kalktım mı dedim saat 11 canım ya
ben her gün 6 da ayaktayım yaaaaa

10 da kalktım aslında. Buraya o saatte girdim. En erken 12 de kalkan birisi için 10 erken bir saat oluyor :) sabah 6 kalkman çok güzel. Bu kadar erken kalkan insanlara hep özenmişimdir...

10 da kalktım aslında. Buraya o saatte girdim. En erken 12 de kalkan birisi için 10 erken bir saat oluyor :) sabah 6 kalkman çok güzel. Bu kadar erken kalkan insanlara hep özenmişimdir...

ee çalışınca erken kalkıyo insan
hafta sonuda çocuklar yatırmıyor saolsunlar
ben gündüzde uyuyamam mesela
uykuyla aram yok

menün çok güzel, çubuk tarçinli limonlu yesil çayi ben de deneyecegim

dene Sıdıkacım çubuk tarçın metabolizmayı hızlandırıyor faydasını gördüm :)

tatlım menün olmamış bence metro gibi çikolatalardan uzak dur zaten bir de akşamki ekmek fazla geldi malesef, onun dışında sporun güzel patatesleri de yakmışsındır zaten değişiklik iyidir :)

tatlım kahvaltıda sadece kahve içmen çok sağlıksız geldi en önemli öğünlerden biri kahvaltı...

işte o duygusal açlık oluyor malesef ve çoğu insanın kilo almasının en büyük nedeni hepimizde oluyor arada can sıkıntısı, moral bozukluğu vs bunları gidermek için yiyoruz...pişman olman güzel ama böyle hissedince bir daha yapmazsın...ben de dediğim gibi şekerliden şekersiz içeceklere bitterle ve balla geçiş yaptım artık ben de aramıyorum :)

sabahki tostun nasıl ekmekten Şeyma? umarım tam tahıllı ekmektir, öğlen mecbur kalmışsın ama en azından ikisinden de yemiyorsun :) akşam güzel ama cheesecake olmasaydı :)

Hocam mesaj sayını cümlenin başına yazarmısın bunu

Örneğin

Mesaj sayım 17 iyi geceler kızlar

tabi kaptan sen nasıl istersen

bugünkü menümü paylaşayım

sabah : uyandığımda kendimi kırgın hissettim boğazlarım ağrıyordu o yüzden ıhlamur yaptım kendime
1 kupa ıhlamur 1 çay kaşığı bal ile
1 dilim tam buğday ekmeğinden peynirli tost, üzerine biraz krem peynir ve salça, 2 zeytin

öğlen : 1 su bardağına yakın ölçüden erişte ve biraz peynir

ara : 1 kupa kuşburnu ilaveli ıhlamur, 1 çay kaşığı bal ile yanında 5-6 adet badem
1 kupa 2si bir arada ve 1 çokoprenssss

akşam : 1 tabak taze fasülye, közlenmiş yağ biberi + domates + 1 acı biberden yaptığım salata ve yarım dilim tam buğday ekmeği

ara : 1 kupa çubuk tarçın ilaveli limonlu yeşil çay

bol su

iyi geceler

bugünkü menüm

sabah: patates k1zartmas1 yar1mdan fazla tabak yaninda youtla birlikte

ara:1 elma

ögle:1 kase çorba

aksam sebzeli tavuk salata 2 dilim beyaz ekmek

ara :yarim metro çikolatasi((

spor:30dk plates

Kızartma ve çikolata var ama çikolata 40 gr falandır herhalde yani 200 kalori.Genel olarak hafif.

Gayet hafif kuzum geçmiş olsun... Çokoprensçi öğretmenim benim

Aa ne güzel inşallah evini tamamen halledince dediğin gibi gidersin.Ohh birde arkadaşınla aynı saatlerde gidersiniz konuşup.Süper olur kıskandım şimdi =)

Aksam disarda yiyelim dedim esime eve gidip yatip dinlencem dedim ama ne mumkun yemegi yedik parka falan gittik geldik eve misafir gelecekmis topladim soyle ortaligi cocugu uyutuyorum simdide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…