çikolatay1 saymazsak güzel menü ,sporla birlikte dengelemissin
Az yedigim farkindayim ama vaktim yok gunduz yemege aksamda yiyemem zaten benim diyet psikolojimde bu mesela hafta sonu canim ne isterse yiyorum ama gene kilo veriyorum tuhaf bir durum aslinda benim beslenme tarzimda bu diyette nasil kilo veriyorum bende anlamiyorum aslinda komutlarla alakali beyne giden yani ben diyet yapmiyorum dedigim anda beynime hic bisey yemesemde kilo aliyorum karisik mi yazdim
benimde en çok acıktığım vakit
yemek yaparken pek acıktığımı hissediyorum
ama ben çözümü buldum saat 3-4 gibi nescafe içiyorum beni tok tutuyor
birde mesela çubuk kraker falan yiyebilirsin o ara bastırıyor
işte sana bir reçete
o an kalk dişini fırçala tabi nane aromalı olsun diş macunun
yada nane aromalı sakız çiğne
bunu da bulamazsan yeşil nane at ağzına
bak şeker ihtiyacı kalacak mı
Melike ve Fadime abla biliyorsunuz günlük 5 mesaj kuralımız var.Size bu gruba ilk geldiğinizde kuralları yazdım ve sizde kabul ettiniz.Ama o kurallara uyulmuyor.Tabi insanlık hali bazen girememiş olunabilir.Ama uyarmama rağmen iki günde bir bu durum oluyorsa bir problem var demektir.
Yoğun oluyor olabilirsiniz ama diğer çalışan,okuyan arkadaşlarımız günde 1 saatte olsa uğrayabiliyor ve geçmişi tek tek okuyup yorumlar yazabiliyorsa sizde yapabilirdiniz.
Sonuçta buranın amacı birbirimize destek olmak, ben destek aradığımda sizi bulamıyorsam burada bir sorun var demektir.
Sizi tanıdığıma çok memnun oldum gerçekten, özellikle Melike kısa sürede güzel bir arkadaşlık kurduk.Fadime abla seninle pek sohbet edemedik ama sende çok iyi bir insansın eminim ki ama bazı sorumluluklarım var takım üyelerinin takımın ufak kurallarına uymaları gerekiyor.
Sizden müsade etmenizi istiyorum.
yok yok anladım ben seni
Günaydın kızlarr. Erken kalkmak gibisi yokmuş. Erkenden yaptım kahvaltımı..
Dün gece yeni keşfettiğim ve denedim. Tatlı krizim tuttu. Dolaptaki çikolataya saldırdım ama yemedim. Azımda çiğnedim çiğnedim. Tadını alıp çıkardım ağzımdan. Çıkardıktan sonra sanki azımda çikolata varmış gibi yuttum. Kalorisini de almamış oldum. İğrenç ama mantıklı. Gözüm döndükçe böyle yapıcamçünkü tatlı krizine girince kendimden geçiyorum, gözüm dönüyor, başka birisi oluyorum...
Günaydın kızlarr. Erken kalkmak gibisi yokmuş. Erkenden yaptım kahvaltımı..
Dün gece yeni keşfettiğim ve denedim. Tatlı krizim tuttu. Dolaptaki çikolataya saldırdım ama yemedim. Azımda çiğnedim çiğnedim. Tadını alıp çıkardım ağzımdan. Çıkardıktan sonra sanki azımda çikolata varmış gibi yuttum. Kalorisini de almamış oldum. İğrenç ama mantıklı. Gözüm döndükçe böyle yapıcamçünkü tatlı krizine girince kendimden geçiyorum, gözüm dönüyor, başka birisi oluyorum...
Kız ben daha iyi bir yöntem buldum canım çikolata isteyince bunu okuyacam ve kesin istek mistek kalmaz
süper fikirmiş
bu arada erken kalktım mı dedim saat 11 canım ya
ben her gün 6 da ayaktayım yaaaaa
10 da kalktım aslında. Buraya o saatte girdim. En erken 12 de kalkan birisi için 10 erken bir saat oluyor :) sabah 6 kalkman çok güzel. Bu kadar erken kalkan insanlara hep özenmişimdir...
menün çok güzel, çubuk tarçinli limonlu yesil çayi ben de deneyecegim
iyi geceler
bugünkü menüm
sabah: patates k1zartmas1 yar1mdan fazla tabakyaninda youtla birlikte
ara:1 elma
ögle:1 kase çorba
aksam sebzeli tavuk salata 2 dilim beyaz ekmek
ara :yarim metro çikolatasi((
spor:30dk plates
selam kızlar;
geçmişi okumam anca bitti :) menümü yazayım;
sabah 1 fincan nescafe
arada da sandviç
akşam da 5 kaşık yeşil fasulye, 5 kaşık pilav şimdi dayanamıyorum uyumam lazım yarın stajda olacağımdan bol bol yazar telafi ederim iyiakşamlar.
ya benim şekerli içeceklerle sorunum var zaten, sevmiyorum, hem de hiç..içeceğin tadını alamıyorum..
ama bazen böyle tatlı krizim geliyor ya da öylesine, bir sebep olmaksızın saldırıyorum Beste ya..yani o an aç falan olmam gerekmiyor, tamamen can sıkıntısından..
bugün de öyle oldu, çok pişmanım
Su pek içmiyorum şu sıralar şu sıralar 2 şişe de maden suyu içiyorum akşamları da 3 kupa çay herhalde kapatıyorumdur suyun eksikliğini
Menüm:
Sabah:1 tost ve yeşilçay
Öğle:5 köfte biraz patates kızarması:18: ya pilav ya patates yemek zorunda kalıyorum
Ara:1 dilim cheesecake ama çok hafifti yani tatlı gibi değildi diyebilirim
Akşam:1 kepçe kusu fasulye,4 kaşık yoğurt
Hocam mesaj sayını cümlenin başına yazarmısın bunu
Örneğin
Mesaj sayım 17 iyi geceler kızlar
iyi geceler
bugünkü menüm
sabah: patates k1zartmas1 yar1mdan fazla tabakyaninda youtla birlikte
ara:1 elma
ögle:1 kase çorba
aksam sebzeli tavuk salata 2 dilim beyaz ekmek
ara :yarim metro çikolatasi((
spor:30dk plates
bugünkü menümü paylaşayım
sabah : uyandığımda kendimi kırgın hissettim boğazlarım ağrıyorduo yüzden ıhlamur yaptım kendime
1 kupa ıhlamur 1 çay kaşığı bal ile
1 dilim tam buğday ekmeğinden peynirli tost, üzerine biraz krem peynir ve salça, 2 zeytin
öğlen : 1 su bardağına yakın ölçüden erişte ve biraz peynir
ara : 1 kupa kuşburnu ilaveli ıhlamur, 1 çay kaşığı bal ile yanında 5-6 adet badem
1 kupa 2si bir arada ve 1 çokoprenssss
akşam : 1 tabak taze fasülye, közlenmiş yağ biberi + domates + 1 acı biberden yaptığım salata ve yarım dilim tam buğday ekmeği
ara : 1 kupa çubuk tarçın ilaveli limonlu yeşil çay
bol su
dün kü misafirim fitnes e gidiyormuş akşamalrı bir saat
hemde plates yapıyormuş
bende vakit bulsam gitsem dedim ama
belki ilerleyen günlerde yani evime tam anlamıyla yerleşince hafta sonları birer saat gidebilirim
platesi sevmiyorum nedense ama fitnes olabilir
heves yaptım ya
sıkılaşmak istiyorum kilo vermek kolayda sıkılaşmak mesele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?