Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

--- 16 EKİM MESAJ LİSTESİ ---

Beste - 12
Pınar - 15
Naz - 57
Melike - 14
Sıdıka - 8
Tuğçe - 11
Kadriye - 2
Şeyma - 7
Ayşe - 28

Son düzenleme:
--- 17 EKİM MESAJ LİSTESİ ---

Beste - 2

Pınar - 6
Naz - 16
:44:
Melike - 1

Sıdıka - 8
Tuğçe - 5
Kadriye - 17

Şeyma - 6
Ayşe - 14

Kızlar sizi bir zahmetten kurtarayım artık mesajlarınızı sayıp bildirmenize gerek yok.Ben sayıcam zaten az kişiyiz benim için problem olmuyor.

Ayy geçmiş olsun Kadriye.
Ohh misafirliğin tadını çıkart getirsinler götürsünler yıkasınlar derlesinler toplasınlar sen sadece otur =)

Kadriyecim sabah cok az yemişsin bir de öğleni de kuru pastayla geçirmişsin daha sağlıklı sebze ağırlıklı beslenebilsen daha iyi olur..

sporun çok iyi Ayşecim, ikindi de fazla kaçırınca akşamı yemediğin iyi olmuş

patatesleri erken yemen iyi olmuş gayet güzel menü :)

sabah 2 dilim ekmek 1 dilim kaşar peyniri+cay 2 bardak
öğlen :3-4 kaşık kesme corba+karnıbahar yemeginden 1 parca kadar
ara:1 elma
akşam 1 kepçe kuru fasulye+bulgur pilavı
ara:1 armut
2 litre su

öğleni biraz az yemişssin sanki canım gerisi gayet güzel..

gayet güzel olmuş Bestecim..
bu arada dikkat et kendine, ciddi bir salgın var etrafta:/

sanırım çoktan yakalandım salgına Ayşe, daha iyi hissediyorum ama boğazlarım kötü ve okulda çok zorluyo beni sesim çıkmıyo devamlı sıcak bir şeyler içiyorum..

akşam patlıcanın yanına biraz protein alsan iyi olurdu ama genel anlamda güzel sporun da var :)

--- 17 EKİM MESAJ LİSTESİ ---

Beste - 2

Pınar - 6
Naz - 16
:44:
Melike - 1

Sıdıka - 8
Tuğçe - 5
Kadriye - 17

Şeyma - 6
Ayşe - 14

tatlım benim dünkü msj sayım 6, misafirim geldi akşam bildiremedim şimdi yazmıştım saydığını gördüm bir karışıklık oldu heralde..

yaptığınız sporları görüyorum çok hoşuma gidiyor kızlar ya ben de yapmak istiyorum ama fırsat bulamıyorum kaç gündür bu benim için hiç iyi olmuyo, bir de hasta olucağım tuttu yine de bu akşam 2 mil de olsa yürümek istiyorum

tatlım benim dünkü msj sayım 6, misafirim geldi akşam bildiremedim şimdi yazmıştım saydığını gördüm bir karışıklık oldu heralde..

Profilinden baktığımda dün için sadece 2 mesaj gözüküyor.Bu saat 00:00 dan dolayı olmuş olabilir bu sorun bundan sonra böyle olmaz zaten hep ben sayıcağım için

Hata bende yanına sembolleri koymamam gerekirdi.Bundan sonrası için problem olmaz ama.

Hadi bakalım Beste bekliyoruz akşam menünün altına sporunu yazmanı

Hoş geldin hocam nasılsınn

iyiyim işte kuzum ya ama halsizleşiyorum biraz inşallah toparlarım hemen çalışınca hastalık zor bir de derste sesim zor çıkıyo sen nasılsın bakalım, neler yapıyosun derslerin başlamıştı dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…