Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

evet canım dediğin gibi 00.00 dan dolayı olmuştur belki, sembolleri koyucaksın tabı canım ne alakası var niye hata olsun kuzum benim, mesajları uğraşıp sayıyosun ellerine emeğine sağlık :)

Evet sabahtan akşama bende çok yoğunum ama fiziksel yorgunluk olmadığından problem olmuyor fazla.Geçmiş olsun Bestem.

Kızlar bundan sonra her gün spor yapmaya karar verdim.

Haftanın 3 günü metabolizmayı hızlandırıcı tarzda spor
Haftanın 1 günü dayanıklılığımı arttırıcı tarzda spor
Haftanın 3 günü %85 yağ yakım aralığında spor

kızlar selam menümü yazyım
sabah:1 tane minik peynirli kete 1 bardak cay
öğlen:tavuk sotenin tavukları 5-6 adet+biraz bulgur pilavı(evdede vardı hastanedede çıktı şaka gibi
ara:1 elma ardından kuşburnu cayı
akşam:birazdan 1 tabak dolusu ev yapımı domates soslu spagetti(ayy kac gündür canım istiyordu)
2 litre su

sporsuz yapamıyorsun nazz hepte gelişitiriyorsun yetersiz geldigini düsünüyordun son günlerde zaten..maaşallah..

bugünkü menüm

sabah : aç karna 1 bardak su, 1 kupa kuşburnulu ıhlamur 1 çay kaşığı bal ile
1 dilim tam buğday ekmeğinden peynirli tost, üzerine krem peynir ve salça, 2 zeytin

ara : 1 kupa çubuk tarçın ilaveli limonlu yeşil çay, 2 kuru kayısı

öğlen : 1 tabak taze fasülye, közlenmiş biberli, acı biberli ve domatesli salata ve yarım dilim ekmek

ara : 1 kupa 2si bir arada, 1 çokoprens

akşam : 1 adet şnitzel, öğlenki salatadan, yarım bardak haşlanmış kepek makarna ve 3 kaşık yoğurt

ara : 1 kupa ıhlamur ya da yeşil çay

bol su, spor yok yine malesef bulaşıkları zor yıkıcam halsizim

Son düzenleme:

selam Pınarcım nasılsın? kete nasıl bir şey ki :) afiyet olsun kuzum menün gayet güzel

İyi akşamlar kızlarrr...

Bu gün kendime sıkılaştırıcı jel aldım. Yarın kullanmaya başlayacağım. Bakalım sonuçları ne olacak? Memnun kalırım umarım...

afiyet olsun bestecimm ebulasıkta bir spordur dimi

iyiyim canım sen nasılsın...kete mayalı hamurdan yapılıyo poğaca tarzı birsey

kesinlikle ev işleri de spordan sayılır canım tahmin ettim o tarz bir şey olduğunu ama ismini ilk kez duydum...ben de iyiyim kuzum yoruldum yatıcam birazdan..

Nazcım yarın internete girme imkanım olmayacak akşama kadar o yüzden kilo bildirimimi şimdiden yapmak istiyorum, malesef bir değişiklik yok 56yım iki hafta önceki gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…