Profilinden baktığımda dün için sadece 2 mesaj gözüküyor.Bu saat 00:00 dan dolayı olmuş olabilir bu sorun bundan sonra böyle olmaz zaten hep ben sayıcağım için
Hata bende yanına sembolleri koymamam gerekirdi.Bundan sonrası için problem olmaz ama.
iyiyim nazcım işte ne olsun. Kadıköye gidicem hazırlanıyordum. Sen nasılsın :)
iyiyim işte kuzum ya ama halsizleşiyorum biraz inşallah toparlarım hemen çalışınca hastalık zor bir de derste sesim zor çıkıyosen nasılsın bakalım, neler yapıyosun derslerin başlamıştı dimi?
Kızlar bundan sonra her gün spor yapmaya karar verdim.
Haftanın 3 günü metabolizmayı hızlandırıcı tarzda spor
Haftanın 1 günü dayanıklılığımı arttırıcı tarzda spor
Haftanın 3 günü %85 yağ yakım aralığında spor
Aa Pınarım gelmişşşşşşş
evet kuzumm ama cıkıcam simdi dus alcm sonrada yemek yicez eşim gelir,ugrarım ama tekrar öptüm seni..
Evet sabahtan akşama bende çok yoğunum ama fiziksel yorgunluk olmadığından problem olmuyor fazla.Geçmiş olsun Bestem.
kızlar selam menümü yazyım
sabah:1 tane minik peynirli kete 1 bardak cay
öğlen:tavuk sotenin tavukları 5-6 adet+biraz bulgur pilavı(evdede vardı hastanedede çıktı şaka gibi
ara:1 elma ardından kuşburnu cayı
akşam:birazdan 1 tabak dolusu ev yapımı domates soslu spagetti(ayy kac gündür canım istiyordu)
2 litre su
bugünkü menüm
sabah : aç karna 1 bardak su, 1 kupa kuşburnulu ıhlamur 1 çay kaşığı bal ile
1 dilim tam buğday ekmeğinden peynirli tost, üzerine krem peynir ve salça, 2 zeytin
ara : 1 kupa çubuk tarçın ilaveli limonlu yeşil çay, 2 kuru kayısı
öğlen : 1 tabak taze fasülye, közlenmiş biberli, acı biberli ve domatesli salata ve yarım dilim ekmek
ara : 1 kupa 2si bir arada, 1 çokoprens
akşam : 1 adet şnitzel, öğlenki salatadan, yarım bardak haşlanmış kepek makarna ve 3 kaşık yoğurt
ara : 1 kupa ıhlamur ya da yeşil çay
bol su, spor yok yine malesef bulaşıkları zor yıkıcam halsizim
İyi akşamlar kızlarrr...
Bu gün kendime sıkılaştırıcı jel aldım. Yarın kullanmaya başlayacağım. Bakalım sonuçları ne olacak? Memnun kalırım umarım...
selam Pınarcım nasılsın? kete nasıl bir şey ki :) afiyet olsun kuzum menün gayet güzel
iyiyim canım sen nasılsın...kete mayalı hamurdan yapılıyo poğaca tarzı birsey
kesinlikle ev işleri de spordan sayılır canımtahmin ettim o tarz bir şey olduğunu ama ismini ilk kez duydum...ben de iyiyim kuzum yoruldum yatıcam birazdan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?