hımmm biz genelde o biberleri közleriz egede..yeşil ve kırmızı yağ biberlerini (hani şu iri ve etli olanlar) doğruyorum yağda soteliyorum, yoğurt ve acı biberle çok güzel oluyor..
kızlar daha bayram gelmeden içimden sürekli tatlı bir şeyler yemek geliyor..yarın okuldan sonra evime gideceğim ne olucak halim bilmiyorum, kuru kayısım bitti aldım markette kalmış tatlı isteğimi bastırmak için yerim diyordum bari bu gece tarçınlı süt içeyim yoksa sonum kötü olacak..
hoşgeldin Şeymacım ve kolay gelsin
hımmm biz genelde o biberleri közleriz egede..
dur bakayım az zeytinyağında soteleyeyim ben de, bayılırım bibere..
sağolasın Bestecim
ben de haftasonu dadandım tatlıya..
profiterol, dondurma ve fırın sütlaç yedim
bayramda annem hazırlamazsa tatlı yemeyeceğiz, iyi olacak kanımca
ama hazırlarsa durum vahim..zaten regl olmak üzereyim, zor olacak bana..
ben epeyce zamandır diyet modundan koptum Kadriyecim ve ne yapacağımı bilmiyorum..
yani bir düzene sokmak, kendimi motive etmem lazım
eee kaptanımız 30 ekime kadar tatil diyince kaçtı herkes
burada da anormal bir yağmur yağdı..
aslında bugün spora da gittim ama yine de yürüyesim vardı, bu kadar yağınca yalan oldu..
Kızlaar sonunda gelebildim ya internetim normale döndü geride okunacak biyığın sayfa var:126:
selam kızlar internet buldum hemen 2 dakika uğrayayım dedim
eski masaüstü bilgisayarımızı kuralım dedik önce klavyesi bozuldu yenisini aldık sonra mouse bozuldu en sonda monitorü bozulduayşe merkür geri mi gidiyor ya ay delircem şaka gibi sinirden gülüyorum artık
özledim sizi kızlar en kısa zamanda görüşmek üzere öptüm hepinizi giremezsem bayramınız şimdiden mübarek olsun iyi bayramlar
Melikecigim neyseki bilgirgayarsizligin tatile denk geldi benim canim cok sikkin sinirden catlayacagim hatta halilarla basim dertte benimde ya usandim ev telasindan
Melikecigim neyseki bilgirgayarsizligin tatile denk geldi benim canim cok sikkin sinirden catlayacagim hatta halilarla basim dertte benimde ya usandim ev telasindan
Kadriyecim neden halılarla başın dertte?
noldu ben birşeyler mi kaçırdım:/
Simdi benim salonda olan odanin halisi yanlis gelmisti bende aldim getirdim adam benim ilk begendigimi veriyo ama ben vazgectim baska alacagim diyorum adam yok falan dedi sonra kabul etti ama hep 200 tl falan fark cikardi ben de sinir oldum esim koltuk rengini sonra dosetelim dedi yani hali tam fiyasko oldu mutfagin halisini degistirmem dedi benimde pek canim sikildi ve halilarim hic icime sinmedi yani sarayin bir yollugu vardi sadece aliverdim begenmedigim halde yani aceleciligime esime cok kızginim cunku hali onemliydi ve ben cok para verdim canimin sikintisi bu
Simdiden iyi bayramlar dileyeyim ben belki yarin gelemem telastan
kadriyecim sıkma canını dicem ama ister istemez sıkıyordur canını..üzüldüm başına gelenlere.keşke acele etmeden zamana bıraksaydın.gerçi bende duramam pek hemen yapmak isterim tamamlamak isterim herseyi kafama koyunca olmalı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?