bence de
Sonuçta az değil 10 kilo vermişsin Kadriye.Metabolizman yavaşlamıştır.
belkide canım yabelkide böyle adapte ediyoruz kendimizi o nedenle kilo alıyoruz..bende öyleyim cünkü menülerime bakarsan ac yasıyorum..ama veremiyorumda..
canım düzgün bir diyet yapman lazım
hayatın boyunca aç yaşayamazsın zayıf kalmak için.
düzenli bir yeme düzeni oturtman lazım..yoksa en ufak kaçamakta kilo alırsın devamlı, yemek yemeden yaşayamazsın.
az yemekle olmaz bu iş, hep söylüyorum
gördüm canım saolevet canım cevap gönderdim az önce
Arkadaşlar, günlerdir uğraştığım bir çalışmam vardı. Ne mutlu bana ki; az önce bitirdim..
Karnelerimizin yer aldığı konunun ilk mesajına, tek tek karne linklerini ekledim.
Sadece ilk mesajı tıklayarak, tarih sırasına göre mezun olan bütün yarışmacılara, karnelerine ve eğer paylaştı iseler; başarı öyküleri ve fotoğraflarına ulaşabileceksiniz.
Eksiğim, yanlışım varsa affola..
Buyrun lütfen:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ayiflama-yarismasi-mezunlari.html#post1304813
Dilerim motive edici olacaktır.
Sağlıkla ve keyifle zayıflamalar dilerim.
bu arada Ayşecim çok geçmiş olsun dayına...
dünkü menümü paylaşayım
sabah : aç karna 1 bardak su (bunu hep yapıyorum)
1.5 dilim kızarmış tam buğday ekmeği, üzerine krem peynir ve salça, közlenmiş patlıcanlı salata ve şekersiz çay
ara : 2 incir
öğlen : 1 kase tavuksuyu çorbası
1 kepçe yoğurtlu yağ biberi kavurması
ara : 1 kupa çubuk tarçın ilaveli limonlu yeşil çay, 1 parça fındıklı bitter çikolata
akşam : 1 kase tavuksuyu çorbası
1 tabak şeker fasülye yemeği, yarım dilimden az ekmek
bol su
kızlar nasılsınız...nazcım hergün ugrarım ama nedense menü yazmak zor geliyor yaa
bu arada hazır yufkadan baklava deniyorum suanda ama sanırım tam beceremedim..herşey iyi güzeldi fakat kesemedim düzgün.
Arkadaşlar, günlerdir uğraştığım bir çalışmam vardı. Ne mutlu bana ki; az önce bitirdim..
Karnelerimizin yer aldığı konunun ilk mesajına, tek tek karne linklerini ekledim.
Sadece ilk mesajı tıklayarak, tarih sırasına göre mezun olan bütün yarışmacılara, karnelerine ve eğer paylaştı iseler; başarı öyküleri ve fotoğraflarına ulaşabileceksiniz.
Eksiğim, yanlışım varsa affola..
Buyrun lütfen:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ayiflama-yarismasi-mezunlari.html#post1304813
Dilerim motive edici olacaktır.
Sağlıkla ve keyifle zayıflamalar dilerim.
bugünkü menum
sabah : 1.5 dilim kızarmış tam buğday ekmeği üzerine krem peynir ve salça, közlenmiş biber ve patlıcan salatası 1 parça peynir, 4 zeytin, 1 haşlanmış yumurta sarısı ve çay
öğlen : 1 tabak şeker fasülyesi, domates ve soğan salatası, yarım dilim ekmek
ara : 1 bardak zero kola ve 1 ince dilim bitter çikolata
akşam : 1 kepçe et sote yanında 1 kepçe patates kızartması
ara : 1 kupa çubuk tarçın ilaveli limonlu yeşil çay ve 1 parça fıstıklı bitter çikolata
bol su
günaydın bu arada
nasılsınız
diyet modundan koptuk mu ne
ben dünkü menümü yazayım dedim
iş yapmaktan yemek yemediğimi fark ettim
sabah 1 yumurta peynir falan
öğlen 2 küçük dilim börek
akşam 1 tane fırında patates
yine aç kalmışım ya
ama dün evde işleirmi epey kolayladım
Herkezler arazi olmus ben burayi bos gormeye alisik degilim ama benim tatil bu an itibariyle basladi bol bol gezip yagmur yagmazsa yuruyus yapacagim
Bestecim çok güzel olmuş..
ben de biberi çok severim, bu yağ biberi kavurması nasıl oluyor?
Kızlaar sonunda gelebildim ya internetim normale döndü geride okunacak biyığın sayfa var:126:
hoşgeldin Şeymacım internetinin olduğuna sevindim en lazım şey
kızlar daha bayram gelmeden içimden sürekli tatlı bir şeyler yemek geliyor..yarın okuldan sonra evime gideceğim ne olucak halim bilmiyorum, kuru kayısım bitti aldım markette kalmış tatlı isteğimi bastırmak için yerim diyordum bari bu gece tarçınlı süt içeyim yoksa sonum kötü olacak..
Kızlaar sonunda gelebildim ya internetim normale döndü geride okunacak biyığın sayfa var:126:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?