Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Sonuçta az değil 10 kilo vermişsin Kadriye.Metabolizman yavaşlamıştır.
bence de
belkide böyle adapte ediyoruz kendimizi o nedenle kilo alıyoruz..bende öyleyim cünkü menülerime bakarsan ac yasıyorum..ama veremiyorumda..
belkide canım ya

evet bunu biliyorum
bende kendime hayatıma ve düzene giremeyişime şaşıyorum
yakında inşallah olur bu

evet canım cevap gönderdim az önce
gördüm canım saol

ellerine sağlık canım ya

günaydın bu arada
nasılsınız
diyet modundan koptuk mu ne
ben dünkü menümü yazayım dedim
iş yapmaktan yemek yemediğimi fark ettim
sabah 1 yumurta peynir falan
öğlen 2 küçük dilim börek
akşam 1 tane fırında patates
yine aç kalmışım ya
ama dün evde işleirmi epey kolayladım

Herkezler arazi olmus ben burayi bos gormeye alisik degilim ama benim tatil bu an itibariyle basladi bol bol gezip yagmur yagmazsa yuruyus yapacagim

Evet çok boşaldı bura ama bayramdan sonra tam gaz devam.
Herkes özellikle gözlerini bol bol dinlendirsin, bayramdan sonra geçmiş okumaktan çok arıcak gene gözlerimiz

Bestecim çok güzel olmuş..
ben de biberi çok severim, bu yağ biberi kavurması nasıl oluyor?

kızlar nasılsınız...nazcım hergün ugrarım ama nedense menü yazmak zor geliyor yaa
bu arada hazır yufkadan baklava deniyorum suanda ama sanırım tam beceremedim..herşey iyi güzeldi fakat kesemedim düzgün.

iyiyiz canım, nasıl olsun..
bu aralar benim de yoğundu..misafirlerin biri geliyor, biri gidiyor..
ama feci memnunum bu durumdan..hatta cuma akşamı gelen misafirlerimi o kadar seviyorum ki, dün döndükleri an blogta yazı bile yazdım onlar için..keşke hep yanımda olsalar..
kesmesi önemli değil ya, tadı güzel olsun bence..
kolay gelsin canım

teşekkür ederiz..
emeğinize sağlık..

kızartma dışında hepsi güzel bence..
çikolatalar bile gözüme batmadı

ben epeyce zamandır diyet modundan koptum Kadriyecim ve ne yapacağımı bilmiyorum..
yani bir düzene sokmak, kendimi motive etmem lazım

Herkezler arazi olmus ben burayi bos gormeye alisik degilim ama benim tatil bu an itibariyle basladi bol bol gezip yagmur yagmazsa yuruyus yapacagim

eee kaptanımız 30 ekime kadar tatil diyince kaçtı herkes
burada da anormal bir yağmur yağdı..
aslında bugün spora da gittim ama yine de yürüyesim vardı, bu kadar yağınca yalan oldu..

Bestecim çok güzel olmuş..
ben de biberi çok severim, bu yağ biberi kavurması nasıl oluyor?

yeşil ve kırmızı yağ biberlerini (hani şu iri ve etli olanlar) doğruyorum yağda soteliyorum, yoğurt ve acı biberle çok güzel oluyor..

Kızlaar sonunda gelebildim ya internetim normale döndü geride okunacak biyığın sayfa var:126:

hoşgeldin Şeymacım internetinin olduğuna sevindim en lazım şey

kızlar daha bayram gelmeden içimden sürekli tatlı bir şeyler yemek geliyor..yarın okuldan sonra evime gideceğim ne olucak halim bilmiyorum, kuru kayısım bitti aldım markette kalmış tatlı isteğimi bastırmak için yerim diyordum bari bu gece tarçınlı süt içeyim yoksa sonum kötü olacak..

hoşgeldin Şeymacım internetinin olduğuna sevindim en lazım şey

Hoşbuldum canımm evet ya şu 3 günde kafayı yedm resmen kopuk kopuktu süreklii:)

Aynen ya haftasonu durdaramadım artık kendimi kaçırdım bişeyler Kendime çekidüzen vermem lazım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…