Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar hepinize iyi bayramlar diliyorum!
İzmir'den ve İstanbul'dan ailem geldi, feci mutluyum
sevdiklerinizle, keyifli sofralarda, harika bir bayram diliyorum!!
hepiniziii

Ayşecim ne güzel tüm sevdiklerinle bir araya gelmişsiniz çok sevindim =)

Ben de dün evdeydim akraba ziyaretlerine çıkmaya başlamadık daha bugün ve yarın yapıcaz yarın ananemlerin yanına gidicez...ama dün malesef kötü geçti benim için çünkü önüme ne gelirse yedim :S hatta o derece ki bugün canım bir şey yemek istemiyor...kızartma, dolma, helva falan evde oturmak yememe yansıdı sanırım ama bol su ve 2 kupa yeşil çay içtim...bugün de bol su içiyorum dünü telafi etmeye çalışıyorum...

Kızlaar hepinize iyi bayramlaar,sevdiklerinizle birlikte mutlu mutlu geçirirsiniz inşallah

Dün kaçırıcağımı kaçırdım bugün tekrar diyet moduma döndüm

canım ben de feci durumdayım, merak etme
evde yemek yiyemediğimiz için, sunulanları da yiyorum, bayram bitince sıkı bir diyet yapmak niyetim..
zaten yeşil çay olmadan rahatlayamıyorum, yeşil çay tüketimim günde 4 fincana çıktı 2 gündür..
artık kendimi şöyle rahatlatmaya çalışıyorum "ya sürekli aynı yemekten metabolizma buna alıştı, belki bu sayede metabolizma hızlanıyordur"

Kızlaar hepinize iyi bayramlaar,sevdiklerinizle birlikte mutlu mutlu geçirirsiniz inşallah

Dün kaçırıcağımı kaçırdım bugün tekrar diyet moduma döndüm

sağolasın Şeymacım, senin ve sevdiklerinin de bayramı kutlu olsun!
bugün diyet moduna dönebildiysen bravo, burada o kadar çok misafir var ki benim diyet yapmam çok zor

kizlar iyi bayramlar dunku mesajim gelmemis nedense net paketimde bitti ben cok yedim ama kilo almadigimi dusunuyorum tartim yok pazar oglen tartilacagim hatta ptesi sabah tartilirim

Kizlar bir arkadas dukan yapmis ve verdigi kilolari geri almamis bende araştirayim dedim dukani eger uyarsa belki hep beraber yapariz

Kizlar bir arkadas dukan yapmis ve verdigi kilolari geri almamis bende araştirayim dedim dukani eger uyarsa belki hep beraber yapariz

canım benim Fransız arkadaşlarım Dukan'ı hiç tavsiye etmiyor..kızlardan biri 9 kg verdi ama hükümet ciddi uyarı yapıp doktorluktan men edilince kız bıraktı diyeti.
Fransa hükümeti bu diyeti "tehlikeli" sınıfına sokmuş.
bilhassa çok su içilmediğinde böbreklere zarar verebiliyor..zaten kolestrolden falan bahsetmiyorum bile..
ama sen bilirsin..

Günlük aldığın kalorinin % 60 ından az karbonhidrat alırsan asla sağlıklı bir diyet yapmış olmazsın.Bende diyetimin başlarında cehaletimden dukan ile kilo verenleri duydukça cazibesine kapıldım ve sadece ilk haftasını yaptım ve kilo verdim.

Ama bunu çoğu kişi anlamıyor tartıda azaldığını gördükçe seviniyor.Karbonhidratsız beslenmede kilo kaybı sadece yağdan olmuyor su ve kas dokusu kaybı oluyor.

Kas kaybı = metabolizma yavaşlaması

diyette toplam kilo kaybının % 90 ı yağlardan ise başarılı sayılır.%100 yapmak bu oranı imkansıza yakın.

tek yönlü beslenmede ise %50 den azdır bence yağdan giden ağırlık.

AMA İLLA YAPICAM DİYORSAN EN AZINDAN SPOR YAPMA BU SÜREDE

Son düzenleme:
sağolasın Şeymacım, senin ve sevdiklerinin de bayramı kutlu olsun!
bugün diyet moduna dönebildiysen bravo, burada o kadar çok misafir var ki benim diyet yapmam çok zor

Dönemedim ya buraya yazdıktan sonra gitti yani yedim herşeyden,kahvaltıda gayet iyi gidiyorum bi öğlen oluyo diyet miyet kalmıyo

Dönemedim ya buraya yazdıktan sonra gitti yani yedim herşeyden,kahvaltıda gayet iyi gidiyorum bi öğlen oluyo diyet miyet kalmıyo

valla ben de çok yedim, baklavalar, börekler..
bir de annem ve kuzenimin doğumgünüydü ardarda, pastalar da cabası..
artık tatil bitimi diyet yapamazsak ayıp bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…