Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ayy inşallah eski düzenimize dönebiliriz bayramdan sonra.Teşekkür ederim Ayşe sen nasılsın

oyyy oyy buranın sakinliğine alıskında degilizki yaww..neyse bayram bitti hareketleniriz yeniden insallahh..
özledim herkesiii

oyyy oyy buranın sakinliğine alıskında degilizki yaww..neyse bayram bitti hareketleniriz yeniden insallahh..
özledim herkesiii

Pınarcımmm valla ben de hemen hergün bakıyorum buraya, bu hareketsizliğe alışkın değilim
dilerim iyi bir bayram geçirmişsindir..
salı günü görüşürüz..

valla ben de çok yedim, baklavalar, börekler..
bir de annem ve kuzenimin doğumgünüydü ardarda, pastalar da cabası..
artık tatil bitimi diyet yapamazsak ayıp bize

ohhhh afiyet olsun canım,acısını çıkarıcaz zaten

Ben de regl olucam o yüzden misafirlerden çok ben yedim tatlıları çikolataları ama yarından itibaren sıkı diyetime giriyorum ben yoksa ocağa kadar 10 kilo zor

Son düzenleme:
kızlar nasılsınız bayram nasıl gecti..vallaa ben gezmeye cok fazla gidemedim ama evde götürdüm tatlı şeker (
ama güzeldi bayram yaaa..

Pınarcımmm valla ben de hemen hergün bakıyorum buraya, bu hareketsizliğe alışkın değilim
dilerim iyi bir bayram geçirmişsindir..
salı günü görüşürüz..

tatilin kötüsü olmaz diyorum ben o niyetle baktıgım için ama bayramın tadıda başka tabiki..
seninki de güzel geçmiştir insallah canım ki gecmiş tahminimce kalabalık ortam varmıs sevindim senin adına..

evet bu hafta ben de regl olacağım, kötü oldu
eh napalım, haftaya güzel sonuçlar alırız biz de

evet canım çok güzel geçti..hepsi döndüler evlerine..
çok ta güzel yedim ayıptır söylemesi
ama güzel haber:2 gündür yürüyüş yapıyorum bugün hava yağmurlu, yağmur bastırmadan birazdan yine yürüyüşe çıkacağım..spor salonuna gidesim yok bugünlerde, hem oğlum da hava almış olur..

ben de dun evime geldim temizlik yaptim aksam dugune gittim ve sabah tartildim ve kilo almamişim beyin gucune bir kez daha inanmis oldum o yemeye kilo almamak super

Ben de bu gün ihtibariyle geri döndüm kızlar.. Tartıya çıkmadım moralim bozulmasın diye. Tatlıdan ziyade yaprak sarma yedim epey...

Bu gün farklı dir diyete başladım. 15 gün sürüyor. Bakalım nasıl olacak?

Benim reglimde gecikti bir suprız yapabilirim bende cumaya kadar birde ben evime yeni geldigimden komsu arkadas bayramlasmasi bu haftaya kaldi bakalim durum ne olacak

Selam kızlar, öncelikle Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun !

Bayram başladığından şu ana kadar malesef daha hiç diyet moduna giremedim Baklavalar, susam helvaları, sarmalar, mantılar....bunlara ek olarak miktarı da fazla kaçırmaya başladım, hemen toparlanıp aklımı başıma almazsam durumum pek iyi olmayacak, tartıya da çıkmadım hiç ama zaten kendimi daha iyi hissedene kadar çıkmak istemiyorum...
Neyse ki eve gelip biraz dinlendikten sonra 3 mil (45 dk) yürüdüm iyi ter attım mutluyum o yüzden :)

umarım iyi sonuçlar alırsın canım, hepimiz aynı durumdayız sanırım ama toparlayacağız, inanıyorum

Kızlar yarından itibaren mesaj ve menü yazmaya başlayalım.Ve bol tatlılı tatlı günleri geride bırakalım yola devam !

Kızlar yarından itibaren mesaj ve menü yazmaya başlayalım.Ve bol tatlılı tatlı günleri geride bırakalım yola devam !

evet bence de yazalım ki ben kendime gelebileyim
gerçi bugün yarın reglim Naz, nasıl olacak bilmiyorum ama dikkat etmem lazım, zaten koyverdik uzun zamandır herşeyi..

Tünaydın herkeseee...

Bomba gibi başlıladım bu güne. Şimdi şirkeli ballı suyumu içicem ve hemen kahvaltı edicem.

Tartıya çıktım. 85.6 çıktım ama olsun hemen toparlayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…