Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Compex kas çalıştırıcı Kadriye çok güzel bir alet ama o elektrotlarının yapışkanlık özelliği hemen gidiyor ve ucuzda değil yenileri.

Yarından itibaren saymaya başlarım mesajları bazı arkadaşlar daha görmemiştir belki.

Şükür hiç birimizz şeker komasına girmedik

Tünaydın herkeseee...

Bomba gibi başlıladım bu güne. Şimdi şirkeli ballı suyumu içicem ve hemen kahvaltı edicem.

Tartıya çıktım. 85.6 çıktım ama olsun hemen toparlayacağım

Ya o sirke elma sirkesi galiba bende içmek istiyorum ama çok berbat ya içemiyorum

kızlar selammm
dilerim çok güzel bir bayram geçirmişsinizdir!

ben tartılmaya gerek bile duymadım, zira dün gece regl oldum..
ama yine de cuma günü çıkarım tartıya, hem benim için de motivasyon olur..
yeme konusunda ise elimden geleni yapıyorum ama yine de iştahım açık
regl olunca yemeyenlerden olmayı çok isterdim
zaten diyet modunda değilim, bir de üzerine bu zor oldu..

Nasılsın Ayşe

Ben inanıyorum dayanırsın Ayşe sen şu 2-3 günü atlat sonrasından hiç şüphem yok zaten.
Birde mümkünse bir müddet misafir kabul etme

Kızlar ben 30 gece sporuma başlıcam hazırlıklarımı yapayım suyumu alayım nabız aletimi takayım cart curt.Spordan sonra gelirim tekrar seviyorum hepinizi.

Tatlılardan uzun durun.Tatlı yiyeni yakarım ona göre

Compex kas çalıştırıcı Kadriye çok güzel bir alet ama o elektrotlarının yapışkanlık özelliği hemen gidiyor ve ucuzda değil yenileri.

bizde de var sanırım ondan. Böyle hafif elektrik veriyor gibi masaj yapıyor. Omuzlarıma yapıyorum çok iyi geliyor. Zayıflamak için de kullanılıyormuş aslında yapsam iyi olabilir...

burnumu tıkayıp bir dikişte içiyorum ama tadı o kadar kötü değil aslında... İşe yarıyormuş epey...

Tuğçe senmi almıştın sıkılaştırıcı kremi nasıl memnun musun ? Tam hatırlıyamadım senmi aldın diye sen almadıysan kusura bakma

Nasılsın Ayşe

Ben inanıyorum dayanırsın Ayşe sen şu 2-3 günü atlat sonrasından hiç şüphem yok zaten.
Birde mümkünse bir müddet misafir kabul etme

hahahahaha, ben de aynı şeyi düşünüyordum "allahım n2olur bir süre misafir gelmesin" diye dua ediyordum içimden
bugün sadece küçük bir parça çikolata yedim, onun dışında gayet iyi gidiyor, bakalım..

bizde de var sanırım ondan. Böyle hafif elektrik veriyor gibi masaj yapıyor. Omuzlarıma yapıyorum çok iyi geliyor. Zayıflamak için de kullanılıyormuş aslında yapsam iyi olabilir...

Endurance - endurans - dayanıklılık

Eğer compex ise sendeki bu 3 ünden biri yazıyordur programların içinde.En çok kalori yakımını bu program sağlıyormuş.
Ben yaparken akımı açabildiğim kadar açıyorum.Resmen dakikalar boyunca acıdan kıvranıyorum

Nazcım iyiyim bu arada, pardon
sadece biraz kendimi yorgun hissediyorum, bugün yürümeyeceğim..2-3 gündür yürüyordum, iyi geliyordu..

benimkinde öyle şeyler yazmıyor. Electronic pulse massager yazıyor. Medilix safir in kw-305B modeliymiş...

selam kızlar bugün nihayet biraz olsun toparladım kendimi mesaj sayımına başladığımız da iyi oldu çıkalım artık şu rehavetten :)

Ayşecim benim de iştahım hala çok acık nasıl bir yemek temposuna girdiysem artık ! ama yedikçe iştahımız artar o yüzden kendimi dizginlemeye çalışıyorum ben de, aslında regl olman daha iyi vücudun rahatlar ve bomba gibi başlarsın diyetine =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…