Tünaydın herkeseee...
Bomba gibi başlıladım bu güne. Şimdi şirkeli ballı suyumu içicem ve hemen kahvaltı edicem.
Tartıya çıktım. 85.6 çıktım ama olsun hemen toparlayacağım
Ya o sirke elma sirkesi galiba bende içmek istiyorum ama çok berbat ya içemiyorum
Ya o sirke elma sirkesi galiba bende içmek istiyorum ama çok berbat ya içemiyorum
Compex kas çalıştırıcı Kadriye çok güzel bir alet ama o elektrotlarının yapışkanlık özelliği hemen gidiyor ve ucuzda değil yenileri.
burnumu tıkayıp bir dikişte içiyorum ama tadı o kadar kötü değil aslında... İşe yarıyormuş epey...
Nasılsın Ayşe
Ben inanıyorum dayanırsın Ayşe sen şu 2-3 günü atlat sonrasından hiç şüphem yok zaten.
Birde mümkünse bir müddet misafir kabul etme
bizde de var sanırım ondan. Böyle hafif elektrik veriyor gibi masaj yapıyor. Omuzlarıma yapıyorum çok iyi geliyor. Zayıflamak için de kullanılıyormuş aslında yapsam iyi olabilir...
Tuğçe senide gördüm sen nasılsın
Tuğçe senmi almıştın sıkılaştırıcı kremi nasıl memnun musun ? Tam hatırlıyamadım senmi aldın diye sen almadıysan kusura bakma
Endurance - endurans - dayanıklılık
Eğer compex ise sendeki bu 3 ünden biri yazıyordur programların içinde.En çok kalori yakımını bu program sağlıyormuş.
Ben yaparken akımı açabildiğim kadar açıyorum.Resmen dakikalar boyunca acıdan kıvranıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?