Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

aha benim gibi cozutan birini buldum dedim ama bestecim fena görünmüyor:44:

mesaj sayım 5 kaptanım
menüm
sabah:1 dilim ekmek peynir 5 zeytin domates şekersiz açık çay
öğle:sandgiç ekmeği arasına nuget patates turşu
akşam: 1 tabak ıspanak 4 sigara böreği yoğurt
ara:1 kase yoğurt acıkıyorum mide genişlemiş
yarın toparlıyorum kendimi bugün sondu

menümü yazmaya korkuyorum...
sabah tavada yumurta sade+2 dilim ekmek 1 kupa ıhlamur bir parca peynir
öğlen:1 kurabiye
ara:1 elma+1 dilim kadayıf
aksam :1 tabak mantı(işte burada vahimdi durum neyseki 5 gibi falandı cok gec degil)sarımsak yogurtla götürdüm valla memleketten geldi..
20 :00 gibi:1 tane nar
2 litre su

akşam görüldügü üzere çıldırdım...

nazcım nasılsın görüsmeyeli...uff çikolata tatlı et börek bitiremedik bayramı...
daha evde yaptıgım kadayıf duruyo nasıl bitcek bilmem cok gelen olmadı arkadaslar izine gidince kaldı bize 1 tepsi oraya buraya ötğrdüm ama bereketi varmıs valla
ben tartılmadım bu hafta hiç ama gezmelerdede boş durmadım valla..evdede yedim durdum...off ki off..kimsenin farkı yok birbirinden okudugum kadarıyla..

Günaydın hanımlar ben tartıldım 75.6 çıktım 600 gram almışım
Ayşecim ara mı versem acaba diye düşünüyorsun ya ara ver ama buradan gitme olur mu

Gunaydin bayanlar bugun nasilsiniz ben bayram gezmelerini daha bitiremedim ama artik yeter gitmiyecegim ikramlar malum eteklerimi daralttim bayramda hamilelikten once giydiklerim olmaya basladi cok guzel bir duygu ya zayîflamak

spora ara verince öyle oluyo gecen bana da oldu, menün genel anlamda güzel Sıdıkacım ama arada neden ekmek yemesen daha iyi olurmuş

Tuğçecim genele göre menün çok iyi =)

inşallah dediğin gini olur Bestecim, yoksa durum vahim..
bugün 1 paket çikolata bitti, öyle diyeyim ben sana

olur olur canım regl zamanı malesef zorluyor bizi ama sabırla geçecek kendini bırakma moralini bozma sakın, o tatlı isteği sürekli değil ya bir kaç güne çok daha iyi hissedeceksin canım :)

Akşamda aslında çok çok kötü değil canım yürüyüş falan da yapmışsın hem:)

yürüyüş yapamadım canım ya hatta 9 da yataktaydım çok yorgundum..

gayet güzel menün Şeymacım, beğendisinde de patlıcan ve daha çok yemende sakınca yok bence

ah ah Melikem o acıkmayı ve midenin genişlemesini çok iyi anlıyorum ben de aynı durumdayım ama bugün daha iyiyim neyse ki..sen de toparlarsın canım

slm kızlar nasılsınız...
dün internette sorun oldu mesaj sayımı tamamlayamadan koptu vallaa.
bgnde nöbetciyim aksam ugrayamazsam bu nedenledir naz kaptanım

dunku menumu yazayim sabah iki dilim ekmekten tost bir yumurta oglen 5 kasik manti corba 5 kasik pilav 5 kasik taze fasulye aksam tost yedim spor yarim saat yuruyus yaptim ama kucagimda cocukla

Gunaydin bayanlar bugun nasilsiniz ben bayram gezmelerini daha bitiremedim ama artik yeter gitmiyecegim ikramlar malum eteklerimi daralttim bayramda hamilelikten once giydiklerim olmaya basladi cok guzel bir duygu ya zayîflamak

ooo tebrik ederim darısı başımıza gerçi geçen gün dar aldığım bir kot vardı içine girebildim ama buraya yazmayı unuttum

dunku menumu yazayim sabah iki dilim ekmekten tost bir yumurta oglen 5 kasik manti corba 5 kasik pilav 5 kasik taze fasulye aksam tost yedim spor yarim saat yuruyus yaptim ama kucagimda cocukla

bebişle zor oluyordur akşam yemek yiyebilseydin keşke ama dediğim gibi bazen fırsatı olmuyor insanın

Nazım seni gördüm sanki bir kedi gördüm sanki
bugünden itibaren diyetime başlıyorum 5 kiloyu vermeden duraklama dönemine girmek yok beynimi öyle şartlandırdım bugün harfiyen uydum sadece kare bitter bayram çikolatası yedim o kadar

Merhaba kızlaar
gayet güzel menün Şeymacım, beğendisinde de patlıcan ve daha çok yemende sakınca yok bence

Hem tadı hoşuma gitmemişti canım hemde beğendiyi tereyağl falanda yapıyolar ya yemiyim dedim.

Bugün menüm:
Sabah:1 simit
Öğle:1 porsiyon çin usulü tavuk 5 patates kızartması,3 çatal pilav ve maden suyu
Ara:1 tarçınlı yeşil çay
Akşam:1 kase bulgur pilavı 2 minik parça et,4 kaşık yoğurt ve kornişon turşusu/I]

bugünkü menum

sabah : 2 küçük dilim tam buğday ekmeğinden yapılmış peynirli tost, 9-10 tane kırma zeytin, tostun üzerine krem peynir ve salça yanında 1 kupa kuşburnu ilaveli ıhlamur 1 çay kaşığı bal ile

ara : 1 bardak açık çay

öğlen : 2 kaşık et kavurma, 2 kaşık pilav ve 2 kaşık domates biber kavurması bol acı biber ile

ara : 1 kupa çubuk tarçın ilaveli limonlu yeşil çay + 5 badem

akşam : 1 tabak fırında pişmiş tavuklu patates yemeğinden ve 2 kaşık yoğurt bol acı biber ile

ara : 1 bardak elma suyu ve 5 bitter draje

bol su içiyorum sporumu okulda yaptım geldim zaten :)

anladım canım evde kendimiz yapınca ben yiyorum bolca da ondan :) yağını az koyuyoruz güzel oluyor..sabah yarım simit olsaymış iyiymiş ama en azından sabah yemişsin, akşam da turşu dikkatimi çekti birtek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…