bugünkü menum
sabah : 2 küçük dilim tam buğday ekmeğinden yapılmış peynirli tost, 9-10 tane kırma zeytin, tostun üzerine krem peynir ve salça yanında 1 kupa kuşburnu ilaveli ıhlamur 1 çay kaşığı bal ile
ara : 1 bardak açık çay
öğlen : 2 kaşık et kavurma, 2 kaşık pilav ve 2 kaşık domates biber kavurması bol acı biber ile
ara : 1 kupa çubuk tarçın ilaveli limonlu yeşil çay + 5 badem
akşam : 1 tabak fırında pişmiş tavuklu patates yemeğinden ve 2 kaşık yoğurt bol acı biber ile
ara : 1 bardak elma suyu ve 5 bitter draje
bol su içiyorum sporumu okulda yaptım geldim zaten :)
bugünkü menum
sabah : 2 küçük dilim tam buğday ekmeğinden yapılmış peynirli tost, 9-10 tane kırma zeytin, tostun üzerine krem peynir ve salça yanında 1 kupa kuşburnu ilaveli ıhlamur 1 çay kaşığı bal ile
öğlen : 2 kaşık et kavurma, 2 kaşık pilav ve 2 kaşık domates biber kavurması bol acı biber ile
ara : 1 kupa çubuk tarçın ilaveli limonlu yeşil çay + 5 badem
akşam : 1 tabak fırında pişmiş tavuklu patates yemeğinden ve 2 kaşık yoğurt bol acı biber ile
ara : 1 bardak elma suyu ve 5 bitter draje
bol su içiyorum sporumu okulda yaptım geldim zaten :)
anladım canım evde kendimiz yapınca ben yiyorum bolca da ondan :) yağını az koyuyoruz güzel oluyor..sabah yarım simit olsaymış iyiymiş ama en azından sabah yemişsin, akşam da turşu dikkatimi çekti birtek..
menüm
sabah:havuclu yumrta(ilk denedim güzel olduvalla)2 dilim ekmek+1 parca peynir
öğlen yemedim gec uyandım zaten nöbetten dolayı..
aksam::5 kasık bulgur pilavı+5 kasık bezelye
şu ana kadar 2 litre su
Günaydın hanımlar ben tartıldım 75.6 çıktım 600 gram almışım
Ayşecim ara mı versem acaba diye düşünüyorsun ya ara ver ama buradan gitme olur mu
Ben de bu gün ihtibariyle geri döndüm kızlar.. Tartıya çıkmadım moralim bozulmasın diye. Tatlıdan ziyade yaprak sarma yedim epey...
Bu gün farklı dir diyete başladım. 15 gün sürüyor. Bakalım nasıl olacak?
Selam kızlar, öncelikle Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun !
Bayram başladığından şu ana kadar malesef daha hiç diyet moduna giremedimBaklavalar, susam helvaları, sarmalar, mantılar....bunlara ek olarak miktarı da fazla kaçırmaya başladım, hemen toparlanıp aklımı başıma almazsam durumum pek iyi olmayacak, tartıya da çıkmadım hiç ama zaten kendimi daha iyi hissedene kadar çıkmak istemiyorum...
Neyse ki eve gelip biraz dinlendikten sonra 3 mil (45 dk) yürüdüm iyi ter attım mutluyum o yüzden :)
napıyım kuzum ya oluyo walla göbüşle beraber o can simitleri bir deericek seninki de gün ve gün kuzumm
kızlar menüm akşam yemeğine kadar güzeldi ama an itibariyle cozuttum ve o iştahla kıtlıktan çıkmış gibi yedim :/
sabah : 1 dilim susamlı ekmek, üzerine az krem peynir, salça, tahin pekmez (çok az) ve 1 bardak çay
öğlen : 1 porsiyon fırında patatesli tavuk yemeği, 3 kaşık yoğurt
ara : 1 kupa çubuk tarçın ilaveli limonlu yeşil çay ve 5 badem
2 kuru kayısı
akşam :yarım su bardağı kadar ölçüden pilav, 3 kaşık kavurma ve 1 kepçe kadar domates biber kavurması
ara : 1 bardak elma suyu
1 sade soda
bol su ve belki 1 mil leslie, çook yorgunum hiç halim yok
Selam kızlarrr
sonunda gelebildim,bugün diyetime döndüm yavaş yavaş,regl olucam ben olmadan 1 hafta önce şişiyorum,tatlı istemeye başlıyorum nerdeyse çok kötü
Ama bundan sonra pes etmek yok ama kendi kendime de söz verdim:)
Bu arada nazcım ben bu hafta listeye dahil olucak mıyım?
herkese merhabalar
uzun bir tatilden ve bol tatlilardan sonra ben de tartiya çikmaya korkuyorum((
bugünkü menüm
sabah 2 dilim tam buday ekmegi 1kk kadar beyaz peynir 5 zeytin
ara 5i bir arada yesil çay
ögle: patates yemegi yan1nda 1 kase yogurt
ara salatalik 2 tane 1 dilim ekmek 1kk peynir
aksam hünkar begendi 1/2 porsiyon ekmeksiz yedim
spor 30 dk plates yaptim ama her yerim agriyooo
canım ben h,ç diyet modunda değilim bu ara..
mesela şu yazıyı profiterol yerken yazıyorum
kendimi toplayacağımı biliyorum ama bu aralar kafam çok dağınık
yani diyet te yapmıyorum, sizin çabanızı da baltalıyorum..
ne yapmam gerek Naz?:44:
Menüm:
sabah: 30 gr peynir, 25 gr ekmek
ara: 1 mandalina
öğle: 1 simit, 1 su bardağı ayran
akşam: yarım tuvuk göğsünden (haşlanmış),salatalıklı, domatesli, kıvırcıklı salata (yağsız)
2 litre su
inşallah dediğin gini olur Bestecim, yoksa durum vahim..
bugün 1 paket çikolata bitti, öyle diyeyim ben sana
Bende menümü yazıp artık çıkayım:)
Sabah:3 kaşık yoğurt ve yulaf kepeği içine 1 çay kaşığı kadar vişne reçeli koydum
Ara:1 yeşil çay
Öğle:! küçük kase tarhana çorbası,hünkar beğendi vardı sadece etlerinden yedim beğendisinden 2 çatal almışımdır,2 kaşık bulgur pilavı ve yoğurt
Ara:1 elma
Akşam:Karnıbahar mücveri vardı yoğurtla onu yedim 4 kaşıkta makarna yedim
Ara:1 mandalina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?