Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

İstenmeyen bir durum oluşursa sabah üzülme kıyamam ben sana

Acıkmışsın ama gayet hafif geçirmişsin kaçamak yok

Afiyet olsun Pınarım normalde hafif bir menü fakat sen ufak tefek olduğundan çok gibi sanki sana

Geçti geçti bir dahaki bayrama kadar rahatız

Kız sakın yeme daha tatlı falan enişteme yedittir hepsini bitsin bir an önce

Gunaydin bayanlar bugun nasilsiniz ben bayram gezmelerini daha bitiremedim ama artik yeter gitmiyecegim ikramlar malum eteklerimi daralttim bayramda hamilelikten once giydiklerim olmaya basladi cok guzel bir duygu ya zayîflamak

Ayy çok sevindim evet ya çok güzel bir his değiyor resmen çekilenlere

slm kızlar nasılsınız...
dün internette sorun oldu mesaj sayımı tamamlayamadan koptu vallaa.
bgnde nöbetciyim aksam ugrayamazsam bu nedenledir naz kaptanım

İnşallah gelmiştir geri yoksa ben Pınarımsız yapamamki

dunku menumu yazayim sabah iki dilim ekmekten tost bir yumurta oglen 5 kasik manti corba 5 kasik pilav 5 kasik taze fasulye aksam tost yedim spor yarim saat yuruyus yaptim ama kucagimda cocukla

Öğleyle akşama keşke proteinli bir şeylerde ekleseydin Kadriye

ooo tebrik ederim darısı başımıza gerçi geçen gün dar aldığım bir kot vardı içine girebildim ama buraya yazmayı unuttum

Melikem benim süper haber bu ya özlemişim burayı hakketen bir dahaki bayramda kaptan olursam her gün girme zorunluluğu mu koysam acaba

Ben inanmıyorum bu beyinle komutlandırmaya ama eğer gerçekse bu şey çok kararlı gördüm seni kesinlikle vericeksin 5 kilo

Gayet hafif olmuş menün Şeymam

Menünü beğendim

menüm
sabah:havuclu yumrta(ilk denedim güzel olduvalla)2 dilim ekmek+1 parca peynir
öğlen yemedim gec uyandım zaten nöbetten dolayı..
aksam::5 kasık bulgur pilavı+5 kasık bezelye
şu ana kadar 2 litre su

Nasıl ayakta duruyorsun anlamıyorumki bu kadarla

Bilemiyorumki Ayşem sen azimli bir insansın 1-2 gün daha kendine vakit tanı bence diyet havasına giriceksin.

Kızlar haftanın 4 günü bundan sonra mecburi olarak bir yere gitmem gerekiyor yürüyerek 1 saat sürüyor.Bende yürüyerek gidicem 1 saat gidiş 1 saat geliş.

Ne yapıcam kararsız kaldım çok spor yapmak istemiyorum bir yandanda yürüyüşü spordan saymıyorum arada kaldım ama büyük olasılıkla normal spor tempoma devam edicem yürüyüş ha var ha yok gibi.Aktif dinlenme tarzı bir şey olur benim için laktik asiti iyice atabilirim kaslarımdan.

Tartıya çıkmadım bende korkuyorum ya cuma çıkıcam.

Bugünkü menüm

1.öğün - 1 kase nesfit

2.öğün - 2 tane tost tam buğday ekmeği ile kaşarlı

3.öğün - 35 gr gofret 150 - 200 kilo bişidi

4.öğün - 200 ml süt - 15 gr protein

5.öğün - 1 tabak dolusu yeşil fasulye

6.öğün - 15 gr protein

7.öğün - ton balıklı - lorlu salata

8.öğün - 200 ml süt

Kızlar menülerinizi okurken bir şey dikkatimi çekti.Metabolizmamıza etki eden bir çok şey var benim bildiklerimden en önemlilerinden biride kalsiyum.Kalsiyum metabolizmayı hızlandırmaz ama mevcut hızını korur o yüzden günde 2 bardak süt ürünü tüketmeye çalışalım en az. 1 bardak süt - 1 bardak yoğurt ve ya 2 bardak süt yada 2 bardak yoğurt ...

Ben yatıyorum her birinizi hiç görmesem bile arkadaşlarım gibi ablalarım gibi seviyorum.Lütfen kafanıza takmayın.Kilo alsakta vericez biz kararlı olduktan sonra bırakmadıktan sonra illaki gidicek bu yağlar.Her zaman dediğim gibi bir işi hızlı yada daha iyi yapabilen değil o işi daha uzun süre pes etmeden sürdürebilen kazanır her zaman.

Melikem yazın nereye gidiyoruz tatile bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…