selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli ay özlemişim burayıbu sabah tartılmayı unuttum ama kesin almışımdır o kadar baklava,börekten sonra diye düşünüyorum. bu sabah tartılıp bildiririm bakalım cumaya ne kadar gidecek
mesaj sayım 5 kaptanım
menüm
sabah:1 dilim ekmek peynir 5 zeytin domates şekersiz açık çay
öğle:sandgiç ekmeği arasına nuget patates turşu
akşam: 1 tabak ıspanak 4 sigara böreği yoğurt
ara:1 kase yoğurt acıkıyorum mide genişlemiş
yarın toparlıyorum kendimi bugün sondu
menümü yazmaya korkuyorum...
sabah tavada yumurta sade+2 dilim ekmek 1 kupa ıhlamur bir parca peynir
öğlen:1 kurabiye
ara:1 elma+1 dilim kadayıf
aksam :1 tabak mantı(işte burada vahimdi durum neyseki 5 gibi falandı cok gec degil)sarımsak yogurtla götürdüm valla memleketten geldi..
20 :00 gibi:1 tane nar
2 litre su
akşam görüldügü üzere çıldırdım...
nazcım nasılsın görüsmeyeli...uff çikolata tatlı et börek bitiremedik bayramı...
daha evde yaptıgım kadayıf duruyo nasıl bitcek bilmem cok gelen olmadı arkadaslar izine gidince kaldı bize 1 tepsi oraya buraya ötğrdüm ama bereketi varmıs valla
ben tartılmadım bu hafta hiç ama gezmelerdede boş durmadım valla..evdede yedim durdum...off ki off..kimsenin farkı yok birbirinden okudugum kadarıyla..
Gunaydin bayanlar bugun nasilsiniz ben bayram gezmelerini daha bitiremedim ama artik yeter gitmiyecegim ikramlar malum eteklerimi daralttim bayramda hamilelikten once giydiklerim olmaya basladi cok guzel bir duygu ya zayîflamak
slm kızlar nasılsınız...
dün internette sorun oldu mesaj sayımı tamamlayamadan koptu vallaa.
bgnde nöbetciyim aksam ugrayamazsam bu nedenledir naz kaptanım
dunku menumu yazayim sabah iki dilim ekmekten tost bir yumurta oglen 5 kasik manti corba 5 kasik pilav 5 kasik taze fasulye aksam tost yedim spor yarim saat yuruyus yaptim ama kucagimda cocukla
ooo tebrik ederim darısı başımıza gerçi geçen gün dar aldığım bir kot vardı içine girebildim ama buraya yazmayı unuttum
Nazım seni gördüm sankibir kedi gördüm sanki
bugünden itibaren diyetime başlıyorum 5 kiloyu vermeden duraklama dönemine girmek yok beynimi öyle şartlandırdım bugün harfiyen uydum sadece kare bitter bayram çikolatası yedim o kadar
Merhaba kızlaar
Hem tadı hoşuma gitmemişti canım hemde beğendiyi tereyağl falanda yapıyolar ya yemiyim dedim.
Bugün menüm:
Sabah:1 simit
Öğle:1 porsiyon çin usulü tavuk 5 patates kızartması,3 çatal pilav ve maden suyu
Ara:1 tarçınlı yeşil çay
Akşam:1 kase bulgur pilavı 2 minik parça et,4 kaşık yoğurt ve kornişon turşusu/I]
bugünkü menum
sabah : 2 küçük dilim tam buğday ekmeğinden yapılmış peynirli tost, 9-10 tane kırma zeytin, tostun üzerine krem peynir ve salça yanında 1 kupa kuşburnu ilaveli ıhlamur 1 çay kaşığı bal ile
ara : 1 bardak açık çay
öğlen : 2 kaşık et kavurma, 2 kaşık pilav ve 2 kaşık domates biber kavurması bol acı biber ile
ara : 1 kupa çubuk tarçın ilaveli limonlu yeşil çay + 5 badem
akşam : 1 tabak fırında pişmiş tavuklu patates yemeğinden ve 2 kaşık yoğurt bol acı biber ile
ara : 1 bardak elma suyu ve 5 bitter draje
bol su içiyorum sporumu okulda yaptım geldim zaten :)
herkes nerelerde yahuben de bir yandan sınav sorularını hazırlıyorum bir yandan pal fm dinliyorum internet üzerinden bir yandan da buraya yazıyorum
menüm
sabah:havuclu yumrta(ilk denedim güzel olduvalla)2 dilim ekmek+1 parca peynir
öğlen yemedim gec uyandım zaten nöbetten dolayı..
aksam::5 kasık bulgur pilavı+5 kasık bezelye
şu ana kadar 2 litre su
nazz kuzum nerelerdesinnnn
canım ben h,ç diyet modunda değilim bu ara..
mesela şu yazıyı profiterol yerken yazıyorum
kendimi toplayacağımı biliyorum ama bu aralar kafam çok dağınık
yani diyet te yapmıyorum, sizin çabanızı da baltalıyorum..
ne yapmam gerek Naz?:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?