Kızlar haftanın 4 günü bundan sonra mecburi olarak bir yere gitmem gerekiyor yürüyerek 1 saat sürüyor.Bende yürüyerek gidicem 1 saat gidiş 1 saat geliş.
Ne yapıcam kararsız kaldım çok spor yapmak istemiyorum bir yandanda yürüyüşü spordan saymıyorum arada kaldım ama büyük olasılıkla normal spor tempoma devam edicem yürüyüş ha var ha yok gibi.Aktif dinlenme tarzı bir şey olur benim için laktik asiti iyice atabilirim kaslarımdan.
Tartıya çıkmadım bende korkuyorum ya cuma çıkıcam.
herkes nerelerde yahuben de bir yandan sınav sorularını hazırlıyorum bir yandan pal fm dinliyorum internet üzerinden bir yandan da buraya yazıyorum
menüm
sabah:havuclu yumrta(ilk denedim güzel olduvalla)2 dilim ekmek+1 parca peynir
öğlen yemedim gec uyandım zaten nöbetten dolayı..
aksam::5 kasık bulgur pilavı+5 kasık bezelye
şu ana kadar 2 litre su
canım ben h,ç diyet modunda değilim bu ara..
mesela şu yazıyı profiterol yerken yazıyorum
kendimi toplayacağımı biliyorum ama bu aralar kafam çok dağınık
yani diyet te yapmıyorum, sizin çabanızı da baltalıyorum..
ne yapmam gerek Naz?:44:
Kızlar haftanın 4 günü bundan sonra mecburi olarak bir yere gitmem gerekiyor yürüyerek 1 saat sürüyor.Bende yürüyerek gidicem 1 saat gidiş 1 saat geliş.
Ne yapıcam kararsız kaldım çok spor yapmak istemiyorum bir yandanda yürüyüşü spordan saymıyorum arada kaldım ama büyük olasılıkla normal spor tempoma devam edicem yürüyüş ha var ha yok gibi.Aktif dinlenme tarzı bir şey olur benim için laktik asiti iyice atabilirim kaslarımdan.
Tartıya çıkmadım bende korkuyorum ya cuma çıkıcam.
Ben yatıyorum her birinizi hiç görmesem bile arkadaşlarım gibi ablalarım gibi seviyorum.Lütfen kafanıza takmayın.Kilo alsakta vericez biz kararlı olduktan sonra bırakmadıktan sonra illaki gidicek bu yağlar.Her zaman dediğim gibi bir işi hızlı yada daha iyi yapabilen değil o işi daha uzun süre pes etmeden sürdürebilen kazanır her zaman.
Melikem yazın nereye gidiyoruz tatile bu arada
canım ben hep söylüyorum, zayıflamak için ilk etapta yürümek en güzel spor..
ben 22 kg yu sadece yürüyerek verdim, ekstradan hiçbir spor yapmadım, sadece hergün 1 saat tempolu yürüdüm.
eğer haftanın 4 günü yürüyeceksen, tempolu yürürsen nasıl kilo verdiğine kendin bile inanamayacaksın..ancak öncelikle kafandan "yürümek spordan değil, zayıflatmaya yaramaz" düşüncesini kafandan at..ben 42'den 38 bedene indiysem 6 ayda, sen de aynısını yaparsın, zira yaşın buna daha uygun
bu arada yürüsen de laktik asit oluşuyor, haberin olsun..ben diyetisyene giderken, tartıldıktan sonra spor yapıyordum..
Aynen öyle ya da böyle gidecek bu yağlar :13: tatile antalyaya gidiyoruz sevdiceğimin memleketi ucuza gelir hemhazırlığını yap
Tempolu yürürsen bence çok işe yarar en iyi spor derler hep
Nasılsın ayşemYa ben yürürken nabzım %50 inin üstüne çıkmıyor koşmam gerekiyor daha fazla çıkartmak için kondisyonum yüksek.Yani şöyle düşün mesela bazen alışveriş yaptım falan yazıyordun ama ben spordan saymıyorum yazıyordun altına.Neden yazıyordun seni yormuyordu yavaş yavaş gezinmek.Benim durumumda aynı yormuyor beni ne kadar hızlı yürürsem yürüyeyim koşma hızına çıkmam lazım.
Ben normal sporumda anaerobik seviyeye çıktığım için sürekli vücudun atabiliceğinden fazla laktik asit birikiyor.Aerobik seviyede laktik asiti vücut kolayca atabiliyor vücuttan.O aradaki sınırada laktik asit toleransı deniliyor sanırım.
Aynen öyle ya da böyle gidecek bu yağlar :13: tatile antalyaya gidiyoruz sevdiceğimin memleketi ucuza gelir hemhazırlığını yap
iyi sayılırım Nazcım, günaydın
Canım ben alışverişi spordan saymıyordum, çünkü çok fazla duruyordum, tempolu bir yürüme yok ortada..
şunu aklından çıkar: sporda deli gibi yorulman gerekmiyor inan bana! sadece düzenli ve bir disiplin içinde yapman gerekiyor.
ben 22 kiloyu verene kadar değişik hiçbir spor denemedim, sadece tempolu yürüdüm hergün.
zaten sen bu fikre kadar işnandırmışsın ki kendini, artık hergün yürüsen de yürüyerek kilo vereceğinden şüpheliyim
günaydın bayanlar nasılsınız
geçmşi okuyamıyorum işler pek yogun bir selam vereyim dedim bir de menümü yazayım
sabah 2 tane küçük puaça ama öğlene kadar yedim hemde ara ögün sayalım birini
öğlen bir tane simit bir bardak nescafe
akşam
et haşlama 4 kaşık pilav yoğurt
bir tane küçük kurabiye çayla misafirim vardı da
spor yok malesef
Marifetli hocam ben bir yandanda ütü falan yap kız
Erken ama bugünkü menümü yazayım şaşmamak için planladığımdan
1.öğün - nesfit
2.öğün - 2 tane kaşarlı tost - 200 ml süt
3.öğün - 15 gr protein
4.öğün - 15 gr protein
5.öğün - yeşil fasulye yemeği 1 tabak
6.öğün - 2 yumurta - ton balığı
7.öğün - yeşil fasulye yemeği 1 tabak
8.öğün - 200 ml süt
9.öğün - 200 ml süt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?