Kızlar haftanın 4 günü bundan sonra mecburi olarak bir yere gitmem gerekiyor yürüyerek 1 saat sürüyor.Bende yürüyerek gidicem 1 saat gidiş 1 saat geliş.
Ne yapıcam kararsız kaldım çok spor yapmak istemiyorum bir yandanda yürüyüşü spordan saymıyorum arada kaldım ama büyük olasılıkla normal spor tempoma devam edicem yürüyüş ha var ha yok gibi.Aktif dinlenme tarzı bir şey olur benim için laktik asiti iyice atabilirim kaslarımdan.
Tartıya çıkmadım bende korkuyorum ya cuma çıkıcam.
Bugünkü menüm
1.öğün - 1 kase nesfit
2.öğün - 2 tane tost tam buğday ekmeği ile kaşarlı
3.öğün - 35 gr gofret 150 - 200 kilo bişidi
4.öğün - 200 ml süt - 15 gr protein
5.öğün - 1 tabak dolusu yeşil fasulye
6.öğün - 15 gr protein
7.öğün - ton balıklı - lorlu salata
8.öğün - 200 ml süt
Nasıl ayakta duruyorsun anlamıyorumki bu kadarla
canım ben h,ç diyet modunda değilim bu ara..
mesela şu yazıyı profiterol yerken yazıyorum
kendimi toplayacağımı biliyorum ama bu aralar kafam çok dağınık
yani diyet te yapmıyorum, sizin çabanızı da baltalıyorum..
ne yapmam gerek Naz?:44:
Ya o çok yanlış bir şey.Tutturmuşlar bir yağ yakım aralığı diye bir şey hangi spor hekimine yada spor salonuna gitsen hadi %60 nabızla spor yap.
Çağa ayak uydurmuyorlar bilgilendirmiyorlar hep kolaya kaçıyorlar.Anlat hastana yada spor yapmaya çalışan kişiye yeni çağın bilinen gerçeklerini her konuda bilgilendir sonra ister yapar ister yapmaz.Ama öyle yapmıyorlar spor hekimi bakıyor hastaya 100-120 kilo biri şimdi ben buna yüksek yoğunluklu spor önersem zaten damarları tıkalıdır hayatında spor yapmamıştır sakatlar bir yerlerini kalp krizi geçirir sorumlu duruma falan düşerim diye hemen % 60 nabızla 1 saat yürüyüş yap nokta
Tamam bilinen gerçek şu genel olarak
%50 - % 70 nabız arası - %85 yağ % 15 kh
%70 - % 80 nabız arası - %50 yağ % 50 kh
%80 - %100 nabız arası - %15 yağ % 85 kh
Yani en azından hastaya %70 %80 arasını öner.Biraz yorulsun efor sarf etsin.Herkes az tempo yapınca hemen daha fazla yağ yaktım sanıyor.Tamamen saçmalık.
%70 nabızın altında zaten efor sarf etmiyorsunuzdur toplam 1 saatte harcadığın kalori düşüktür.
%70 in üstü kişiyi zorlıcaktır aradaki fark az gibi gözükebilir ama çok fazla efor farkı vardır.
Bu orantıdan sayısal değerlere vurduğumuz zaman ortalama aynı gr da yağ yakmış oluyoruz.Kişi düşünüyor yorulmadanda aynı yağı yakıyorsam neden yorularak spor yapıyım diye.Hekimde dimi ya diye destek veriyor gülünç bir durum gerçekten.
Ama kimse düşünmüyormu vücut bu karbonhidratı nerden buluyor.Bu karbonhidrat neden şey sınırsızmı yani onu yakıp yakmamak önemsizmi ?
Vücut karbonhidratları bu gibi durumlar için biriktirir sen o karbonhidratı harcayınca spordan sonra yediğin karbonhidratlı yiyeceklerdeki karbonhidratı gene aynı yerlere tekrar dolduruyor glikojen olarak.
Ama sen o karbonhidratları yakmayınca o rezervler zaten dolu olduğu için spordan sonra karbonhidrat aldığında büyük olasılıklada yakamayınca yağa dönüşüyor.
Oksijen açığı durumundan bahsetmicem bile.
..naz süper...aslında haklısın kızları bilmiyorum ama ben süt pek tüketmem yogurtta yemekle yersem yerim onun dışında tüketmem çok sevmeme ragmen alışsam iyi olcakkk
gelirseniz beklerim
bir solukta okudumpeki kaptanım yaşasın hiiit :) hiit yapacağım bu akşam inşallah derslerden başımı kaldırabilirsem
nazım özlemişim senin böyle bildiklerini yazmanı
süt bende kabızlık yapıyoryoksa içerdim yanıma kutu sütlerden alırdım hep
yoğurdu da senin gibi genelde yemeklerle yerim
menüm
sabah:2 dilim ekmek +1 haşlama yumurta+ bir parca peynir +biraz recel+3 bardak cay
ara:1 tane minik poğaçalarımdan+1 kupa ıhlamur
ara:1 elma
akşam:1 kase mercimek çorba
birazdan 1 tane orta boy ayva
sonrasında 1 kupa yeşilcay
2 litre su
Pinibo online
Pınarım nasılsınnn
bugünkü menum
sabah : 2 dilim tam buğday ekmeğinden tost, üzerine az krem peynir ve salça, baya bi kırma zeytin ve 1 kaşık bal ile kuşburnulu ıhlamur
ara : 1 bardak çay yanına 3-4 çatal yaş pasta
öğlen : 1,5 çay bardağından erişte ve yanına peynir
ara : 7 badem malesef nutellaya bandırıp yedim
1 kupa çubuk tarçın ilaveli limonlu yeşil çay
akşam : 2-3 kaşık et kavurma, 2 kaşık pilav ve 2 kaşık domates biber kavurması
ara : 1 kupa ıhlamur
bol su içiyorum
ayşecimm sıkmıyoruz canımızı ama aynı durumdayız biliyorsun..
ne diyoruz evrene olumlu mesajlar verelimki dönüşü olumlu olsun..motivasyon gelecektir tekrardan emin ol.sıkma canını yanlız degilsin
ah Pınarcım sağolasın..
komik olan neden yediğimi de bilmiyorum..mutsuz desen değilim, depresyonda hiç değilim, aç desen açlıktan da yemiyorum ama yiyorum durmaksızın işte..
o yüzden de yediklerimi yazmıyorum buraya..beni birkaç günlük bağışlayın..
menüm
sabah:2 dilim ekmek +1 haşlama yumurta+ bir parca peynir +biraz recel+3 bardak cay
ara:1 tane minik poğaçalarımdan+1 kupa ıhlamur
ara:1 elma
akşam:1 kase mercimek çorba
birazdan 1 tane orta boy ayva
sonrasında 1 kupa yeşilcay
2 litre su
günaydın bayanlar nasılsınız
geçmşi okuyamıyorum işler pek yogun bir selam vereyim dedim bir de menümü yazayım
sabah 2 tane küçük puaça ama öğlene kadar yedim hemde ara ögün sayalım birini
öğlen bir tane simit bir bardak nescafe
akşam
et haşlama 4 kaşık pilav yoğurt
bir tane küçük kurabiye çayla misafirim vardı da
spor yok malesef
Erken ama bugünkü menümü yazayım şaşmamak için planladığımdan
1.öğün - nesfit
2.öğün - 2 tane kaşarlı tost - 200 ml süt
3.öğün - 15 gr protein
4.öğün - 15 gr protein
5.öğün - yeşil fasulye yemeği 1 tabak
6.öğün - 2 yumurta - ton balığı
7.öğün - yeşil fasulye yemeği 1 tabak
8.öğün - 200 ml süt
9.öğün - 200 ml süt
sabah neden 2 tost var ama genel anlamda güzel
uff şu nutella olmasa iyiymis ama..
bugünkü menum
sabah : 2 dilim tam buğday ekmeğinden tost, üzerine az krem peynir ve salça, baya bi kırma zeytin ve 1 kaşık bal ile kuşburnulu ıhlamur
ara : 1 bardak çay yanına 3-4 çatal yaş pasta
öğlen : 1,5 çay bardağından erişte ve yanına peynir
ara : 7 badem malesef nutellaya bandırıp yedim
1 kupa çubuk tarçın ilaveli limonlu yeşil çay
akşam : 2-3 kaşık et kavurma, 2 kaşık pilav ve 2 kaşık domates biber kavurması
ara : 1 kupa ıhlamur
bol su içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?