Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

valla nazcım bence faydası olur ama sen yürüyüşü fazla taktın kafaya bence olumsuz düşünme..sonucta zararı olmaz eger olacak gibi düsünüyorsan hergün yürümezsin birkaç gün yürü birkaçgün araç ile git daha iyi olur belkide..

..naz süper...aslında haklısın kızları bilmiyorum ama ben süt pek tüketmem yogurtta yemekle yersem yerim onun dışında tüketmem çok sevmeme ragmen alışsam iyi olcakkk

ayşecimm sıkmıyoruz canımızı ama aynı durumdayız biliyorsun..
ne diyoruz evrene olumlu mesajlar verelimki dönüşü olumlu olsun..motivasyon gelecektir tekrardan emin ol.sıkma canını yanlız degilsin

bir solukta okudum peki kaptanım yaşasın hiiit :) hiit yapacağım bu akşam inşallah derslerden başımı kaldırabilirsem
nazım özlemişim senin böyle bildiklerini yazmanı

..naz süper...aslında haklısın kızları bilmiyorum ama ben süt pek tüketmem yogurtta yemekle yersem yerim onun dışında tüketmem çok sevmeme ragmen alışsam iyi olcakkk

süt bende kabızlık yapıyor yoksa içerdim yanıma kutu sütlerden alırdım hep
yoğurdu da senin gibi genelde yemeklerle yerim

bir solukta okudum peki kaptanım yaşasın hiiit :) hiit yapacağım bu akşam inşallah derslerden başımı kaldırabilirsem
nazım özlemişim senin böyle bildiklerini yazmanı

Hııt değilde en azından % 70 nabzın üstüne çıkılmalı bence.

menüm
sabah:2 dilim ekmek +1 haşlama yumurta+ bir parca peynir +biraz recel+3 bardak cay
ara:1 tane minik poğaçalarımdan+1 kupa ıhlamur
ara:1 elma
akşam:1 kase mercimek çorba
birazdan 1 tane orta boy ayva
sonrasında 1 kupa yeşilcay
2 litre su

Oyy benim kuşum ya afiyet bal şeker olsun gayet güzel

bugünkü menum

sabah : 2 dilim tam buğday ekmeğinden tost, üzerine az krem peynir ve salça, baya bi kırma zeytin ve 1 kaşık bal ile kuşburnulu ıhlamur

ara : 1 bardak çay yanına 3-4 çatal yaş pasta

öğlen : 1,5 çay bardağından erişte ve yanına peynir

ara : 7 badem malesef nutellaya bandırıp yedim
1 kupa çubuk tarçın ilaveli limonlu yeşil çay

akşam : 2-3 kaşık et kavurma, 2 kaşık pilav ve 2 kaşık domates biber kavurması

ara : 1 kupa ıhlamur

bol su içiyorum

uff şu nutella olmasa iyiymis ama..

ayşecimm sıkmıyoruz canımızı ama aynı durumdayız biliyorsun..
ne diyoruz evrene olumlu mesajlar verelimki dönüşü olumlu olsun..motivasyon gelecektir tekrardan emin ol.sıkma canını yanlız degilsin

ah Pınarcım sağolasın..
komik olan neden yediğimi de bilmiyorum..mutsuz desen değilim, depresyonda hiç değilim, aç desen açlıktan da yemiyorum ama yiyorum durmaksızın işte..
o yüzden de yediklerimi yazmıyorum buraya..beni birkaç günlük bağışlayın..

olsun yinede sıkma canını bende gecen hafta öyleydimm aslında halen arada ekstra attıgım seyler oluyor agzıma..yemeden duramıyoruz ne yapalım

Pınaar akşam 1 akse çorbayla nasıl doyuyorsun, hafif bir menu

gayet güzel bir menu olmuş olmuş Kadriyecim

Gayet güzel olmuş hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…