Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Evet evet buradayım 2 ye kadar beklicem listeyi yayınlayıp sporumu yapmaya gidicem.İnşallah gelirler 2 ye kadar

Kızlar 80 e az kaldı 80 olduğum zaman ben kilomu sabit tutmaya çalışıcam 3-4 ay.Ve buradanda ayrılıcam

Son düzenleme:
Nazcım geciktim özür dilerim.
58 idim 58.3 olmuşum..reglim bitince tekrar tartılayım..haftalardır yiyorum ama durum o kadar da vahim değil :44:

eloisee( 56.0 / / / % )
magnum_opus( 85 / 84.7 / 0.3 / % 0.35 )
mogan( 78.0 / / / % )
pinibo( 55 / / / % )
symrne( 57.8 / 58.3 / -0.5 / -% 0.86 )
yilike( 75.0 / 76.0 / -1.0 / -% 1.33 )
zazaa( 86.2 / 84.6 / 1.6 / % 1.86 )
kadis( 79.7 / 79.0 / 0.7 / % 0.88 )
buzdanmadam( 74.0 / 74.0 / 0.0 / % 0.0 ) Yeni üye hedef kilosu 63

8. Takım Ortalaması: %

Kilo verebilen arkadaşları tebrik ediyorum.Kilo alan arkadaşlar kendilerini üzmesinler bayram nedeniyle biraz fazla kaçırdık ama toparlıcaz.

Kadriye bende yıl başına 80 kiloyla girmek istiyorum.

İnşallah yıl başına ben 80 kiloyla sen 70 kiloyla gireriz

Son düzenleme:
Kızlar 80 e az kaldı 80 olduğum zaman ben kilomu sabit tutmaya çalışıcam 3-4 ay.Ve buradanda ayrılıcam
canım ne ayrılması
sabit kalsan bile burad kal ayrılırsan alabilirisn canım ya

Nazcım geciktim özür dilerim.
58 idim 58.3 olmuşum..reglim bitince tekrar tartılayım..haftalardır yiyorum ama durum o kadar da vahim değil :44:

ooooo
buna mı canını sıkıyodun sen ya
bende sandım en azzzzzzzzz 2 kilo aldın
hadi bakalım başlıyoruz tekrar
eminim ki şimdi daha hızlı vereceksin ianan bunaaaa

15 eylülde başlamıştım ben. Biraz yavaş veriyorum ama olsun. Zaten uzun vadede bir acelem de yok..

daha ne kadar hızlı olacak canım
bence tam ideal veriyosun
Kilo verebilen arkadaşları tebrik ediyorum.Kilo alan arkadaşlar kendilerini üzmesinler bayram nedeniyle biraz fazla kaçırdık ama toparlıcaz.
toplarız canım yaaa eminim
Kadriye bende yıl başına 80 kiloyla girmek istiyorum.

İnşallah yıl başına ben 80 kiloyla sen 70 kiloyla gireriz

bence sen 80 den daha az bir kiloyla girersin canım benim yaaaaa

Alalh yardımcın olsun canım

vay vay vay
tebrik ederim
sen nasıl başardın bunu yaaaa
hep kaçırdığını yazmıştın
hoş sen zaten çok çok iyi besleniyosun :)

Birazda şeyden oldu Kadriye 86.2 kilo bildirimi yaptığımız hafta vücudumda ödem vardı aslında daha fazla kilo vermiştim o yüzden böyle oldu galiba yoksa iyi yedim bayramda yani

YAAAAAA NE OLURSUNUZ BENIDE ALIN ARANIZA 9. TAKIMDA GUYA GIRECEKTIM KIMSECIKLER YOK BURDA SABAH 8 DEN BERI TAKIP EDIYORUM NE YAZAN VAR NE KILO BILDIRIM DELI OLACAM MOTIVE OLMAK ISTIYORUM MOTIVEEEEEEEEEE BENIDE ALIN ARANIZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
TAKIM KAPTANIM SANA SESLENIYORUMMMMM SESIME SES VER LUTFEN

selam kızlar,
girip bir gözatayım dedim :) ilerlemeler iyidir inş. ya ben de bayramda da 1 kg falan ancak verdim 55,7 gördüm en düşük. 56 diyelim 55,9 diyelim gidip geliyor :)

spor yapmak lazım sanırım kg indikçe kg vermek zorlaşıyor
kararsız kaldım salona mı yazılsam yoksa b-fit mi? yada açık havada yürüyüş veya evde spor. Kararsız kaldım

diş telimi mayıs-haziran gb çıkarmam planlanıyordu dişçi ocak randevunda çıkartırız aksilik olmazsa dedi. diş telimle fitlik aynı zamana gelsin istiyorum

siz nasılsınız?

Gülşahhhhhh kız iyi ediyon arada uğruyon valla özlüyorum yoksa ben
Sen nasılsın bu arada

Birazda şeyden oldu Kadriye 86.2 kilo bildirimi yaptığımız hafta vücudumda ödem vardı aslında daha fazla kilo vermiştim o yüzden böyle oldu galiba yoksa iyi yedim bayramda yani

olabilir canım

Kızlar bu sefer sonuncu değiliz
ya ya ya :)
ne güzel ama haftaya dercedeyiz tamam mı kızlarrr

:)
ah canım motivasyon paylaşım çok önemli biizm takım bu konuda bir numara
laf çok burda
yer var mı bilmiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…