Başlangıç kilonu 74 yapıyorum Şeyma ortalaman eksi olmasın
Evet evet buradayım 2 ye kadar beklicem listeyi yayınlayıp sporumu yapmaya gidicem.İnşallah gelirler 2 ye kadar
nazcım sen okuyomusun ya
ben çok unutkanım ya
affet ne olur
süper reglin bitince daha da vermiş olacaksın
sende 90la başlamışsın diyete bende 90la başladım ne zaman başladın peki
ben temmuz 16 diyebilirim epey zaman olmuş ya
Hayır üniversite sınavına hazırlanıyorum.
vay vay vay2 hafta önceki kilom 86.2
bu haftaki kilom 84.6
yazmayı unutmuşum
canım ne ayrılmasıKızlar 80 e az kaldı 80 olduğum zaman ben kilomu sabit tutmaya çalışıcam 3-4 ay.Ve buradanda ayrılıcam
Nazcım geciktim özür dilerim.
58 idim 58.3 olmuşum..reglim bitince tekrar tartılayım..haftalardır yiyorum ama durum o kadar da vahim değil :44:
15 eylülde başlamıştım ben. Biraz yavaş veriyorum ama olsun. Zaten uzun vadede bir acelem de yok..
toplarız canım yaaa eminimKilo verebilen arkadaşları tebrik ediyorum.Kilo alan arkadaşlar kendilerini üzmesinler bayram nedeniyle biraz fazla kaçırdık ama toparlıcaz.
Kadriye bende yıl başına 80 kiloyla girmek istiyorum.
İnşallah yıl başına ben 80 kiloyla sen 70 kiloyla gireriz
Alalh yardımcın olsun canım
vay vay vay
tebrik ederim
sen nasıl başardın bunu yaaaa
hep kaçırdığını yazmıştın
hoş sen zaten çok çok iyi besleniyosun :)
selam kızlar,
girip bir gözatayım dedim :) ilerlemeler iyidir inş. ya ben de bayramda da 1 kg falan ancak verdim 55,7 gördüm en düşük. 56 diyelim 55,9 diyelim gidip geliyor :)
spor yapmak lazım sanırım kg indikçe kg vermek zorlaşıyor
kararsız kaldım salona mı yazılsam yoksa b-fit mi? yada açık havada yürüyüş veya evde spor. Kararsız kaldım
diş telimi mayıs-haziran gb çıkarmam planlanıyordu dişçi ocak randevunda çıkartırız aksilik olmazsa dedi. diş telimle fitlik aynı zamana gelsin istiyorum
siz nasılsınız?
Birazda şeyden oldu Kadriye 86.2 kilo bildirimi yaptığımız hafta vücudumda ödem vardı aslında daha fazla kilo vermiştim o yüzden böyle oldu galiba yoksa iyi yedim bayramda yani
ya ya ya :)Kızlar bu sefer sonuncu değiliz
YAAAAAANE OLURSUNUZ BENIDE ALIN ARANIZA 9. TAKIMDA GUYA GIRECEKTIM KIMSECIKLER YOK BURDA SABAH 8 DEN BERI TAKIP EDIYORUM NE YAZAN VAR NE KILO BILDIRIM DELI OLACAM MOTIVE OLMAK ISTIYORUM MOTIVEEEEEEEEEE BENIDE ALIN ARANIZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
TAKIM KAPTANIM SANA SESLENIYORUMMMMM SESIME SES VER LUTFEN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?