Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Melikem Sıdıka takımdan bir süre ayrılmak istiyor her gün uğrayamıcakmış.Dönmek üzere ayrıldı yaptığımızda 6 ay sonra dönmezse diskalifiye oluyor ya onun alt limiti varmı yani 1 ay sonra tekrar geldiğinde direk listeye alabiliyormuyum yoksa belli bir süre gelmemesimi gerekiyor.

​Gülşahhhhh kız aşağıda görüyorum seniii ses ver özledimmm

Gülşahhhhhh kız iyi ediyon arada uğruyon valla özlüyorum yoksa ben
Sen nasılsın bu arada

nasıl olayım iş güç yavru kediyi yolladık dişi kedim hasta, abim askere gitçek, uzaklardan yar edindim onun derdi
valla yaşayıp gidiyorum diyelim. Spor olayını düşünüyorum

nasıl olayım iş güç yavru kediyi yolladık dişi kedim hasta, abim askere gitçek, uzaklardan yar edindim onun derdi
valla yaşayıp gidiyorum diyelim. Spor olayını düşünüyorum

Ya kedi diyince bizimde apartmanın önünde bir tane yavru kedi var küçücük bir tatlı görsen varya.3 gündür orda annesini kaybetmiş galiba orda duruyor içim acıyor ya.Sütle ekmek koymuşlar ama nereye kadar hayatta kalabilirki off bak yazınca bile kötü oldum ya.Şuandada yağmur yağıyor napıyordur acaba

bebe maması alın başlangıc sütümü ne süt tozu gb bişi suyla karıştırıp ılık yanmasın ama kedi basın şırıngayla
tabi bişiyle tutun ıslanmasın komple direnir biraz ama aç kalmaz en azından. normal süt onu isal yapar. katı şeylerde kabız. varsa veteriner götürün kendileri ücretsiz bakıyor genelde. yazık günah

izin alan üye 2 haftadan önce geri dönemiyor nazcım

Gün içinde burada olamadım. Sabahtan beri kumaş arıyorum diktireceğim elbise için. Neyseki şöyle böyle en benzerini buldum. Terziden de elbisenin aynısını yapacağının sözünü aldım. Üzerimden kocaman bir yük kalktı. Elbisem dikilince buraya da bir resmini koyarım :)

​Bu kadar gündür uğraşıyorsun bence çok güzel bir elbise oluşuyor şuanda =)

Hedefe 4.6 kilo ay çok heyecanlıyım ya 40 kilo vermiş olucam off Televizyonda gördüğüm insanlar gibi olucak 1 yılda 40 kilo bende başarıcam bunu

Bugün gayet başarılı buldum kendimi

Sabah:çeyrek pağaça yeşil çay

Öğle:Tavuklu salata ve soda

Ara:1 soda daha

Akşam:2 kepçe yoğurt çorbası,3 kaşık patlıcan yemeği kıymalı 1 dilim kepek ekmeği

Günaydın kızlar

Geçen hafta:73
Bu hafta:74

reg oldum ondan sanırım,neyseki bayramdan pek etkilememişim

evet regl ile alakalı olabilir..

Günaydınlar
geçen hafta:75
bu hafta : 76
yilike(75.0/76.0/-1.0/-%1.33)
400 gr daha almışım üzüldüm

farkımız yok melikecimm

vallaa kadriyee motive et bizi

süper vallaa daha ne diyelimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…