Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Nazcım geciktim özür dilerim.
58 idim 58.3 olmuşum..reglim bitince tekrar tartılayım..haftalardır yiyorum ama durum o kadar da vahim değil :44:

ayşecim bak canını sıkmana gerk yokmus..kilo alıyormusuz gibi düsündükce yemege daha cok veriyoruz kendimizi psikolojik olarakk bende öyle oluyo en azından..

evett merakla bekliyoruz vallaa göster bizede..

selam kızlar bugün uğrayamadım malum haftanın son günüydü epey yoruldum zor geçti benim için...şimdi geçmişe bakıyorum

Yeni bir arkadaş davet ettim kızlar.Sıdıka ve Melike bir süre aramızda olamıcaklar kişi sayımız azalıcak diye hoşuma giden birisini davet ettim.

Kızlar az önce telefon geldi antakya biberi satmak için Mesut Yar ın resimlerinden sıkılmışlar yeni bir yüz arıyorlarmış 1-2 fotoraf çekilmem lazım reklam yapıcaklarmış 40 kilo verdi diye :82:

Haftaya sonuç listesini ben hazırlıcam galiba pff nasıl oluyor acaba :26:

Sonuncu olmamışız sevindimm,haftayda inşallah 1. oluruz

Bugün sporumu resmen mıy mıy yaptım kızlar çok isteksizdim karnımda ağrıyodu yapabildiğim kadar ama 1 saat çalıştım.

Kızlar takımdaki bir çok kişiden aldığım mesajlar birikti resmen bir çok kişi bayramdan sonra kendisini toparlıyamamış.Bu yüzden mesaj sayımı yapmıcam bu hafta serbest yani gelip gelmemek menü paylaşıp paylaşmamak.Gelmek isteyenler gelebilir ben burada olucam zaten konuşur sohbet ederiz.Ama 1 daha ki cuma dan sonra başlıcam mesaj saymaya hala kendini toparlıyamayan olursa izinli yazarız.

Bugünkü menüm

1.öğün - 2 poğaça - 200 ml süt
2.öğün - 15 gr protein
3.öğün - 15 gr protein
4.öğün - haşlama yumurta 1 i tam
5.öğün - 2 tane tost - 200 ml süt
6.öğün - Biber dolması 4 tane
7.öğün - 200 ml süt
8.öğün - 200 ml süt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…