2 hafta önceki kilom 86.2
bu haftaki kilom 84.6
yazmayı unutmuşum
Kızlar 80 e az kaldı 80 olduğum zaman ben kilomu sabit tutmaya çalışıcam 3-4 ay.Ve buradanda ayrılıcam
Nazcım geciktim özür dilerim.
58 idim 58.3 olmuşum..reglim bitince tekrar tartılayım..haftalardır yiyorum ama durum o kadar da vahim değil :44:
Kadriye bende yıl başına 80 kiloyla girmek istiyorum.
İnşallah yıl başına ben 80 kiloyla sen 70 kiloyla gireriz
Gün içinde burada olamadım. Sabahtan beri kumaş arıyorum diktireceğim elbise için. Neyseki şöyle böyle en benzerini buldum. Terziden de elbisenin aynısını yapacağının sözünü aldım. Üzerimden kocaman bir yük kalktı. Elbisem dikilince buraya da bir resmini koyarım :)
Bugün gayet başarılı buldum kendimi
Sabah:çeyrek pağaça yeşil çay
Öğle:Tavuklu salata ve soda
Ara:1 soda daha
Akşam:2 kepçe yoğurt çorbası,3 kaşık patlıcan yemeği kıymalı 1 dilim kepek ekmeği
Hedefe 4.6 kilo ay çok heyecanlıyım ya 40 kilo vermiş olucam offTelevizyonda gördüğüm insanlar gibi olucak 1 yılda 40 kilo bende başarıcam bunu
insallaaaaahh..ben de mezun olurum herhalde dimi nazzz
Kızım benim sana yaptığım büyü çok etkili bir kere ben istemedikçe sen mezun olamıcaksın
evett valllaa kesin büyüledin benimm..eskiden gram gram gidiyordu simdi oda yokk..tık yokk
Kızlar az önce telefon geldi antakya biberi satmak için Mesut Yar ın resimlerinden sıkılmışlar yeni bir yüz arıyorlarmış 1-2 fotoraf çekilmem lazım reklam yapıcaklarmış 40 kilo verdi diye :82:
ciddenmii yawww.naz reklam yıldızımızsın...
Haftaya sonuç listesini ben hazırlıcam galiba pff nasıl oluyor acaba :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?