Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar az önce telefon geldi antakya biberi satmak için Mesut Yar ın resimlerinden sıkılmışlar yeni bir yüz arıyorlarmış 1-2 fotoraf çekilmem lazım reklam yapıcaklarmış 40 kilo verdi diye :82:

hadi ya :O ne sahtekarlıklar yapıyorlar adamlar. Peki nerden öğrenmişler senin 40 kilo verdiğini?

Menümü yazayım:

sabah: 30 gr peynir, domates, 50 gr ekmek

ara: 1 çay bardağı haşlama mısır

öğle: 200 gr karnıbahar, 100 gr yoğurt, 50 gr ekmek

ara: 1 mandalina

akşam: 2 tane kıymalı kır pidesi, 1 bardak ayran (bu da bu günün kaçamağı olsun)

ara: 1 mandalina

2 litre su

ara için mandalina sanki az olmus kuzum ya.şekerini yükseltip ddinç tutar sadece.

ŞOK DİYET 1 HAFTADA 4 KİLO

Sabah : 1 Su Bardaqı ILık diyet Süt,2 GriSiNi

Ara : 1 Tane ELma Veya PortakaL

ÖğLe : 1 Kase Çorba Ve SaLata

İkinDi : 1 Tane ELma Veya PortakaL

Akşam: 4 Kepçe Çorba,4 Kepçe Yoğurt,SaLata

Yatsı : 1 Tane ELma Veya PortakaL

4 kilo verdiriyor diyo fakat bunu dikkate almadan benim metabolizmaya uygun olurmu bu..

ŞOK DİYET 1 HAFTADA 4 KİLO

Sabah : 1 Su Bardaqı ILık diyet Süt,2 GriSiNi - 100 kalori süt - diğerinin kalorisini bilmiyorum hadi 100 de olsun = 200 kalori

Ara : 1 Tane ELma Veya PortakaL = 60 kalori

ÖğLe : 1 Kase Çorba Ve SaLata - ev yapımıysa çorba salatayla beraber = 200 kalori

İkinDi : 1 Tane ELma Veya PortakaL = 60 kalori

Akşam: 4 Kepçe Çorba,4 Kepçe Yoğurt,SaLata - çorba 150 desek yoğurt 4 kepçe demiş 4 kaşık diyecekti galiba 150 de yoğurt desek salata 50 desek = 350 kalori

Yatsı : 1 Tane ELma Veya PortakaL = 60 kalori

200+60+200+60+350+60 = 900-1000 kalori yapıyor.

20-25 gr protein var gerisi karbonhidrat ve yağ

hiç hareket etmeyen birinin bile kilo başına 0.8 gr protein alması gerektiğini düşünürsek protein oranı biraz düşük olmuş en azından 40 gr kadar olması gerekirdi.

Ayy şimdi sporumu yapıcam bugün ağırlık çalışmam var omuz-göğüs-triceps

Hiç sevmiyorum ağırlık çalıştığım günleri

Son düzenleme:

yaa birde şu 4 kepce kasık falan olmalı sanırım dimi 4 kepce corba cok fazla sonucta..diyet listeleri bölümünde buldum öyle gezinirken sorayım sana demistim..teşekkürler kuzum

Bugun misafirim vardi ve cok yoruldum simdi de evi toplayip temizlik yapmam lazim regli oldum bide oluyorum

arkadaslar az once gordugum bu haberi sizinle paylasmak istiyorum
belki siz daha once gormus olabilirsiniz ama gormeyen arkadaslara da gorsun istedim
bundan sonra kesinlikle inş. "yiyip yiyip kilo almayanlardan nefret ediyorum" demeyecegim
Rabbim butun hastalara sifa versin ve bize de sukretmeyi nasip etsin

Herkese merhabalar..
Takıma yeni davet edildim. Umarım ben de sizler gibi kilocuklar veririm :))
İşleyişi tam olarak anlamamış olmakla birlikte, en önemli olayın kilo vermek olduğunu farkettim.
Hergün ne yediklerimizi mi yazacağız?

Hoş geldin canım bu hafta malesef takımız pasif durumda.Bayramdan sonra bir çok kişi kendini toparlıyamadı bu yüzden 1 hafta buraya uğramak zorunlu değil herkes kendine gelsin diye.

Ama 1 hafta sonraki geçerli olucak kurallar şunlar

1)Pazar günleri hariç her gün menümüzü mutlaka yazıyoruz. İsteyen pazarları da yazabilir tabi. Diğer menülerin en az 2-3 tanesine yorum yapıyoruz. Doğrularımızı ve yanlışlarımızı ancak bu şekilde görebiliriz.

2)Haftada 3-4 gün yürüyüş, yüzme, leslie, mekik vs. mutlaka spor yapıyoruz.Haftalık kaç dakika spor yaptığımızı tutuyoruz.Yani günlük yaptığımız sporu bir yere kayıt ediyoruz ve cuma günü o hafta yaptığımız spor sürelerini toplayıp kilomuzun yanında belirtiyoruz.

3)Mesaj sayıları azalınca takımdan uzak kalıyoruz, diyet bozuluyor. Bunun için her gün en az 8 mesaj yazıyoruz.

4)Cuma günleri 13.00’e kadar herkes kilosunu bildiriyor. Aç karnına, kıyafetsiz ve tuvaletten çıktıktan sonra tartılırsak en doğru sonucu verir. Bütün takımlarda bildirim listeleri 16.30’da bitmek zorundadır. Bir işiniz çıkar, gelemeyebilirsiniz fakat takım kaptanı olarak mecbur kalırsam listede bildirimde bulunmadı yazabilirim. 2 defa üst üste bildirimde bulunmamak diskalifiye sebebidir. Diskalifiye olan üyeler bir daha Cuma zayıflama Yarışmalarına alınmaz. Listeyi hazırlamak için benimde süreye ihtiyacım var ve 13.00’de bitmesi çok önemli. Eğer gelemeyecekseniz önceden söylersiniz, izinli yazarız o zaman sorun olmaz.

Not: Yeni üyelerimizi 2 hafta deneme sürecine alıyoruz paylaşımı iyi mi takip ediyor mu diye. Siz de hak verirsiniz ki gelip 2 gün yazıp sonra giden çok oluyor.

Eğer kabul ediyorum dersen hedef kilonu da yaz kaydedeyim başlayalım.

Kızlar bu arada çoğumuz bu kuralı zaten önemsemiyor 5 den çok daha fazla mesaj yazıyor ama genede söylemek istiyorum günlük en az yazmamız gereken mesaj sayımız artık.

Bu kural c.tesi günü aktif olucak.Lütfen herkes kendini toparlasın cuma gününe kadar.C.tesi tamamen eski düzenimize dönmüş olalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…