Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Lora sabreder beklersen cumartesiye kadar sen kazanırsın.Kusura bakma takım pasif durumdayken seni davet ettim.Cumartesiye kadar başka takıma gitmemiş olursan tanışırız kaynaşırız ve takımımızın muhabbeti gerçekten çok güzeldir

mükemmeller ya xxxxxxxxxxxxx

Eklentiler

• $5sh8b.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 67
  • $9rCVy.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 70
  • $12Spr.webp
    40 KB · Görüntüleme: 74
  • $58RZY.webp
    21 KB · Görüntüleme: 69
  • $483356_413526592045497_1029473812_n.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 55
  • $eRN9t.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 63
  • $ijhke.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 62
  • $mkvVV.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 120
  • $oMeIR.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 64
  • $PJ5Sl.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 71
  • $RjxGO.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 77
  • $TqE48.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 78
  • $wVyI5.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 73
  • $XPlBs.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 65
  • $xpUSS.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 71
kızlar herkese günaydın
dilerim herşey yolundadır..
Nazcım bu arada benim reglim bitti, ben kilo almamışım, bilakis 57,5 a düşmüşüm
bunun sürekli tartılmamakla ilgisi olduğunu düşünüyor ve ara vermek istiyorum müsadenizle..
ya da kabul ederseniz Şebnem gibi katılabilirim aranıza..ama bu sürekli zayıflamak ve diyetle ilgili yazarak kendimi olumsuz etkilediğimi düşünüyorum..yani bu benim düşüncem..

günaydınlar kızlar bugün burada hava çok güzel ya tam yürüyüşe çıkmalık okuldayım ama tüh
laptopum tamirden geldi okuldan yazıyorum şimdi kaptanım

Son düzenleme:

hoşgeldin takımımıza bu aralar biraz durgunuz uzun süredir diyet yapmak yoruyor insanı ama burada sohbet güzeldir
hemencecik verirsin inşallah kiloları

Zazaa cıgım benım mesaım 4 de bıtıyorum sımdı cıkıyorum yarına kadar nete gıremem evde net yok egerkı benıde alacak olursanız boy 1,63 kılo 72,600

selam kızlar nasılsınız? En son cuma uğrayabildim buraya kaptanım geçmişi okuyacaktım sonra birden ilham geldi 40-45 dk spor yaptım sonrada yorgunluktan uyuyakalmışım, cumartesi de hasta uyandım neyse ki bugün çok daha iyi hissediyorum..bol bol ıhlamur ve yeşil çay içiyorum yememe de dikkat etmeye çalışıyorum elimden geldiği kadar...

fena halde iştahım açık duygusal açlık mı yaşıyorum bilmiyorum ama önüme ne gelirse yiyecekmişim gibi, ben de bol su içiyorum ve 2 kayısı yedim

Hoşgeldin canım,beraber vericez kilocuklarımızı Ben Şeyma bu arada:)

bugünkü menum

sabah: aç karna 1 bardak su ve 1 kuru kayısı
2 dilim kızarmış köy ekmeği üzerine krem peynir salça, birsürü kırma zeytin ve biraz tahin pekmez, çay

ara : 1 kupa ıhlamur

öğlen : 4 küçük biber dolması, salata ve biraz yoğurt

ara : 1 kupa çubuk tarçın ilaveli limonlu yeşil çay

akşam : 1 tabak kızartma 1 dilim dalyan köfte yanında yoğurt

bol su içiyorum

Berrulora aramıza hoşgeldin, inşallah istediğin kiloya kolayca ulaşırsın burada =)

Kızlar cuma gecesine kadar herkes kesin yanıtlarını bildirsin bana özel mesajdan yada buradan.Ona göre yeni arkadaşlar davet edelim yada eskisi gibi devam edelim ama böyle belirsizlik içinde kalmayalım.

Merhaba Tuğçe, Şeyma, eloisee ve diğer arkadaşlar..

Ben bugun yediklerimi yazmasam Çünkü takımın iyiliğini düşünüyorum inanın...
Ben motive olamadım hemen sanırım, bugun baya bi yedim

Bundan sonra çok dikkat edicem KK sözüüü

Geçmiş olsun canım umarım iyileşirsin,salgın var sanırım benimde boğazlarım kötü hasta olucak gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…