Kızlar cuma gecesine kadar herkes kesin yanıtlarını bildirsin bana özel mesajdan yada buradan.Ona göre yeni arkadaşlar davet edelim yada eskisi gibi devam edelim ama böyle belirsizlik içinde kalmayalım.
Geçmiş olsun canım umarım iyileşirsin,salgın var sanırım benimde boğazlarım kötü hasta olucak gibiyim
Bu arada kızlar iyice boşladınız ama geliyorum gidiyorum kimsecikler yoook
Menüm:
Sabah:yarımdan biraz az poğaça ve sadece kahve
Öğle:1,5 kepçe bezelye yemeği,yanında ayran ve birazcık yoğurt 2 kaşık erişte ve 1 çatal şekerpare aldım.
Ara:1 paket form bisküvi
Akşam:Tavuk sote yoğurt 1 kaşık biber kavurması ve 1 dilim tam buğday ekmeği.
1 saatte spor yaptım şimdide 2 bardak 9 lu itki çayımdan içicem
Merhaba Tuğçe, Şeyma, eloisee ve diğer arkadaşlar..
Ben bugun yediklerimi yazmasamÇünkü takımın iyiliğini düşünüyorum inanın...
Ben motive olamadım hemen sanırım, bugun baya bi yedim
Bundan sonra çok dikkat edicem KK sözüüü
naneli skaız şeker vs yiyebilirsin bu anlarda çok işe yararfena halde iştahım açık duygusal açlık mı yaşıyorum bilmiyorum ama önüme ne gelirse yiyecekmişim gibi, ben de bol su içiyorum ve 2 kayısı yedim
hadi gözün aydın canımgünaydınlar kızlar bugün burada hava çok güzel ya tam yürüyüşe çıkmalık okuldayım ama tüh
laptopum tamirden geldi okuldan yazıyorum şimdi kaptanım
kilo vermene sevindimkızlar herkese günaydın
dilerim herşey yolundadır..
Nazcım bu arada benim reglim bitti, ben kilo almamışım, bilakis 57,5 a düşmüşüm
bunun sürekli tartılmamakla ilgisi olduğunu düşünüyor ve ara vermek istiyorum müsadenizle..
ya da kabul ederseniz Şebnem gibi katılabilirim aranıza..ama bu sürekli zayıflamak ve diyetle ilgili yazarak kendimi olumsuz etkilediğimi düşünüyorum..yani bu benim düşüncem..
yeni arkadaşlar gelebilir canım epey azaldık galibaKızlar cuma gecesine kadar herkes kesin yanıtlarını bildirsin bana özel mesajdan yada buradan.Ona göre yeni arkadaşlar davet edelim yada eskisi gibi devam edelim ama böyle belirsizlik içinde kalmayalım.
Kızlar bu arada çoğumuz bu kuralı zaten önemsemiyor 5 den çok daha fazla mesaj yazıyor ama genede söylemek istiyorum günlük en az yazmamız gereken mesaj sayımız artık.
Bu kural c.tesi günü aktif olucak.Lütfen herkes kendini toparlasın cuma gününe kadar.C.tesi tamamen eski düzenimize dönmüş olalım.
Bence bu sayı iyi nazcım çünkü arttıkça daha zorlaşır hem senin açından hem de menülerin takibi açısından alıcaksakta 1 kişi daha alalım diyorum ben.
Kızlar bu arada çoğumuz bu kuralı zaten önemsemiyor 5 den çok daha fazla mesaj yazıyor ama genede söylemek istiyorum günlük en az yazmamız gereken mesaj sayımız artık 8.
Bu kural c.tesi günü aktif olucak.Lütfen herkes kendini toparlasın cuma gününe kadar.C.tesi tamamen eski düzenimize dönmüş olalım.
aşağıda Nazı gördüm nasılsın kaptanım?
İyiyim hocam sen nasılsın
ben de iyiyim kuzum ne olsun oturuyorum öle tek başıma, hoş burada da pek kimsecikler yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?