Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar cuma gecesine kadar herkes kesin yanıtlarını bildirsin bana özel mesajdan yada buradan.Ona göre yeni arkadaşlar davet edelim yada eskisi gibi devam edelim ama böyle belirsizlik içinde kalmayalım.

Bence bu sayı iyi nazcım çünkü arttıkça daha zorlaşır hem senin açından hem de menülerin takibi açısından alıcaksakta 1 kişi daha alalım diyorum ben.

Bu arada kızlar iyice boşladınız ama geliyorum gidiyorum kimsecikler yoook

Menüm:
Sabah:yarımdan biraz az poğaça ve sadece kahve
Öğle:1,5 kepçe bezelye yemeği,yanında ayran ve birazcık yoğurt 2 kaşık erişte ve 1 çatal şekerpare aldım.
Ara:1 paket form bisküvi
Akşam:Tavuk sote yoğurt 1 kaşık biber kavurması ve 1 dilim tam buğday ekmeği.

1 saatte spor yaptım şimdide 2 bardak 9 lu itki çayımdan içicem

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım umarım iyileşirsin,salgın var sanırım benimde boğazlarım kötü hasta olucak gibiyim

çok sağol canım daha iyiyim sen de dikkat et kendine tam hastalık havası :/ sürekli sıcak şeyler içmek işe yarıyor

harika bir menu ve sporun da var tebrikler

günaydın kızlar
ben bir kaç gündür gelemedim malesef yogunluktan
geçmişe bakacağım bir kaç günlük menümüde ard arda yazacağım
artık
cuma sabah kahvaltı öğlen bisküvi meyve suyu akşam ızgara kıyma salata
ctesi
sabah normal kahvaltı öğlen balık salata
pazar kahvaltı öğleden sonra mangal cuma ve pazar misafirim vardı yogundum
ptesi sabah 1 tane milföy öğlen 2 küçük dilim börek
akşam 3 tane tavuk ızgara
ve regli oldum cumaya kadar geçer ama bakalım sonuç ne olacak yılbaşına hedef 70 hadi bakalımmmm

aramıza hoşgeldin canım
bekliyoruz bizde güzel listelerini

fena halde iştahım açık duygusal açlık mı yaşıyorum bilmiyorum ama önüme ne gelirse yiyecekmişim gibi, ben de bol su içiyorum ve 2 kayısı yedim
naneli skaız şeker vs yiyebilirsin bu anlarda çok işe yarar

günaydınlar kızlar bugün burada hava çok güzel ya tam yürüyüşe çıkmalık okuldayım ama tüh
laptopum tamirden geldi okuldan yazıyorum şimdi kaptanım
hadi gözün aydın canım
kilo vermene sevindim
arada uğra canım yine de bırakma hepten bizi
belki ara vermek iyi gelebilir sana

Kızlar cuma gecesine kadar herkes kesin yanıtlarını bildirsin bana özel mesajdan yada buradan.Ona göre yeni arkadaşlar davet edelim yada eskisi gibi devam edelim ama böyle belirsizlik içinde kalmayalım.
yeni arkadaşlar gelebilir canım epey azaldık galiba

tamam canım bi kaç gündür bu kuralı çiğnedim özür dilerimm kızlarrrr

Bence bu sayı iyi nazcım çünkü arttıkça daha zorlaşır hem senin açından hem de menülerin takibi açısından alıcaksakta 1 kişi daha alalım diyorum ben.

bende buna katılıyorum kalabalık olunca okumak çok zorlaşıyor bir süre sonra takip edemez hale geliyorum 1-2 kişi daha alalım sonra duruma göre bakarız

kızlar kadriye alıntı yaparken gördüm oraya sona 8 i yazmayı unutmuşum değişik bir şey olmuş.Cumartesiden sonra herkesin en az 8 mesaj yazmasını rica ediyorum.

Ayşe ve Sıdıkadan herhangi bir cevap alamadım ayrıldılar kabul ediyorum.

Beste
Pınar
Kadriye
Melike
Şeyma
Tuğçe
Naz

7 kişiyiz günlük en az 8 mesaj kuralıyla beraber muhabbetimizde düşüş olmaz diye tahmin ediyorum.Dediğim gibi bu 8 mesaj kuralı cumartesi günü başlıcak.Ve bu karanlık dönemden sonra tekrar ışığıa kavuşucaz.İnadına yola devam

Nazcım 7 kişiysek Melikenin dediği gibi 1-2 kişi çağırabilirsin ama çok kalabalık olmayı ben de istemiyorum sonra takip etmek zorlaşıyor ve kopuyoruz

bu arada ben kendi adıma toparlanmak için iyi bir mücadele veriyorum gerçekten haftasonu cozuttum yine ama bugün tekrardan iyiyim =)

çocuklarıma ders hazırlamaya başlamadan önce menumu yazayım

sabah : 1 dilim kızarmış köy ekmeği, üzerine az krem peynir ve az da nutella sürdüm yanında 3-4 zeytin ve çay

ara : 5 tane haşlanmış kestane

öğlen : 1 dilim dalyan köfte yanında küçük bir kepçe kadar sebze kızartması ve 2 kzölenmiş biberden salata

ara : 1 bardak çay
1 kupa çubuk tarçın ilaveli limonlu yeşil çay + 4 badem
2 kuru kayısı

ara : 1 kupa kuşburnu ve 1 çay kaşığı bal ilaveli ıhlamur

bol su içiyorum ve bugün süpürge falan yaptım spor olarak kabul ediyorum çünkü bir de okuldan sonra yaptım

bu arada Ayşecim ara vermek istediğini yazmışsın, insanın sıkıldığı uzaklaşmak istediği zamanlar olabilir, umarım bu şekilde daha iyi hissedersin kendini, ama buraya uğra arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…