Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar nasılsınız...ben iyiyim dün nöbetteydim gelemedimm..
nazcım tamam 8 mesaja cıkalım no problem ben moralsiz olsamda burada cok cevremde olmadıgı için yanlızken size ayırıyorum vaktimi..yüksek lisans derslerim başladı bide o nedenle biraz yogundum birkac gündür neyseki alısma dönemine girdim simdi...
ayşe'nin ayrılmak istemesine üzüldüm keşke kafanda bitiirebilseydik şu stres dönemini ama uzak kalma fazla buralardan..
nazcım benim fikrim istersen bir süre kalabalık olmadan idare edelim hem kendi katılımımızı daha iyi denetleyebilirsin..sonra gerek varsa eleman alalım ama yinede çogunluk ne derse onada uyarım her daim..

Benimde düşüncem o yönde.
C.tesi günü o davet ettiğim arkadaş bize katılmak isterse onu alırız yok gelmez ise 7 kişi devam ederiz.

Keşke kızartma olmasaymış ama o da çok kötü değil az yemişsin:)

Menüm:

Sabah:Yarım poğaça ve yeşilçay
Öğle:1 porsiyon çin usulü tavuk yoğurt ve elma 1 çatal tatlı yedim
Ara:2 çatal cheesecake yedim 1 kaşıkta profiterolden yedim
Akşam:Akdeniz alatası ve ayran içtim
Ara:3 ceviz ve yarım armut

Daha tam başlamadan çıkarıldım mı ? Ben anlamadım

kızlar selam,

uğrayacağım tabii ki!
ama siz de kendinize gelin, neden burası bu kadar ıssızlaştı, bayram tatili uzun sürmüş:44:

ben sadece farklı bir metot deniyorum sanıyorum işe yarıyor, sıkı bir diyet yaptığım söylenemez ama çok hareket ediyorum ve kilo vermeye odaklanmak, daha doğrusu kafaya takmak istemiyorum, çünkü ben şu an uzun zamandır hep olduğum kilolardayım, yani kafamda hep bu kiloda kalacağıma inandırmışım kendimi o yüzden bir türlü bu rakamlardan inemiyorum...artık bunu yıkmamın zamanı geldi, hep 56-57 arası gittim geldim, hiçbir zaman 50'yi göreceğime inanmadım..şimdi bunu yıkmam gerekiyor, bunun için de şu aralar tartılmamam lazım...yani sorumluluklarımı yerine getiremeyeceğim için ayrılmak istedim, yoksa sizi terketmiş değilim, buraya yine uğrarım devamlı

bence menün çok güzel canım

ben seni anlıyorum canım
tartılma bakalım uzun süre
ama kilo vereceğine hep inan diyet yapmasan bile

kızlar dün kü menümü yazayım sabah 2 dilim tam buğday ekmeğinden tost
öğlen bir paket bisküvi
akşam 1 tabak yoğurtlu ıspanak yarım dilim ekmek

7 de uyuyakalmışım yorgunluktan

öğlen bir paket bisküvi

keşke öğlen bisküvi yerine daha doyurucu sağlıklı bişeyler yeseymişsin ama genel olarakta hafif:)

Sabah güzel başlamıştım ama öğlen bozdum valla

Sabah:Kepek ekmeğinden beya peynirli domatesli tost ve yeşilçay
Öğle:Kokoreç ayran
Ara:yeşil çay
Akşam:4 kaşık kabak yemeği,cacık ve 3 kaşık pilav

1 saatte spor yaptım

selam kızlar menumu paylaşayım

sabah : aç karna 1 bardak su
1,5 dilim kızarmış ekmek, üzerine krem peynir ve salça, 1 parça peynir ve 1 kupa ıhlamur
ara : 1 bardak çay

öğlen : 3 küçük biber dolması yanına 2 közlenmiş biber ve 1 parça peynir

ara : 1 kupa çubuk tarçın ilaveli limonlu yeşil çay
5 badem 2 kuru kayısı
akşam : 1 büyük dilim dalyan köfte, 1 kepçe sebze kızartması, 2 lokma lokum ve az salata

ara : 1 kupa ıhlamur ve 1 çay kaşığı bal

öğlen olmasa menun gayet iyi canım zaten spor da yapmışsın yakmışsındır

Pınarr iyi olduğuna sevindim kuzum, biz de iyiyiz :) okula gidip geliyorum ben de aynı ama burası pek bir sessizleşti..y.lisansına alıştığına sevindim Ayşe konusunda katılıyorum sana ama buralarda olacakmış zaten

ara olmasa iyiymiş ama akşamı hafif geçirmişsin

kendin için en iyi kararı vermişsin sanırım Ayşecim, durumumuz aynı aslında ben de 56-57 de takılmış durumdayım ama başarıcaz inşallah ben çok istiyorum artık su son kilolarımdan da kurtulmayı..sıkı bir diyet zaten bize uymuyordu bunu yaşam şeklimizi değiştirerek yapmaya çalışıyoruz işte :)

öğlen bir paket bisküvi

öğlen haricinde gayet güzel canım

yo bence abartı değil canım gerçi kokoreçin miktarı belli değil ama olsun

güzel olmuş menün
ama akşam yemeğinde lokum ne alaka onu anlamadımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…