Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Enişte adayına daha biz onay vermedik kızım noluyor

pardon yavrucum dimi gelsin bir izin istesin

senin 80'e ulaşmana az kaldı kesin gidecek misin

bende birden 4000'i görünce şaşırdım ama meğersem şokmuş

öncelikle geçmiş olsun bestem bu soğuk havada birde gezmişsin hee
ana öğünlerini çok beğendim güzel olmuş

çok çok hafifi olmuş hatta kahvaltıyı arttırsan bence süper olur
lahana kökünü hiç yemedim otlara meraklıyımdır biraz

Düzene girmez isek gidicem.3-4 ay sonra tekrar gelirim kaçınız kalırsınız bilmem tabi

Düzene girerse takım 80 e inince oylama yapıcam karar göre hareket edicem şöyle olucak.

Arkadaşlar kilomu korucam cart curt ortalamayı düşürücem bu sebeple eğer takımdan ayrılmamı isterseniz evet istemezseniz hayır bla bla bla.Gerçi takımdan ayrılsamda ben burasız duramam gelirim yazışırız sizle sadece listede olmam cumaları

tamamen haklısın bu konuda nazcım ama eminim ki toparlanırız bir iki güne kadar.

80 kilo olunca gitmesen keşke ya... Ya da kısa dönem bir ayılık olsa bu. 3-4 ay çok fazla. Sen gidersen halimiz nice olur

menümü yazayım akşama kadar herşey güzeldi baştan söyleyeyim
sabah:2 dilim kızarmış ekmek, peynir, domates, sucuk,çay
ara:2 kuru incir,1 ceviz,sütlü kahve
öğle:3 kaşık makarna, 4 parça tavuk,1 tabak salata,1 bardak ayran
ara:1 dilim etimek üstüne peynir
akşammisafirlikteydik)2 dilim börek,2 kurabiye,1 şekerpare,çay
30 dk leslie+15 dk hiit yaptım
hiit yaparken telefonun kronometresini kullanıyorum ikide birde telefon çalınca sinirlenip bıraktım 20 dk'ya tamamlayacaktım

tamamen haklısın bu konuda nazcım ama eminim ki toparlanırız bir iki güne kadar.

80 kilo olunca gitmesen keşke ya... Ya da kısa dönem bir ayılık olsa bu. 3-4 ay çok fazla. Sen gidersen halimiz nice olur

Yok canım ya hep burada olurum ben sadece işte listeye girerim yada girmem muhabbetimizi falan hep ederiz menülerimi falan paylaşırım

Akşam bomba olmuş =)

Melikem sucuğa dikkat 100 gr mı 500-600 kalori oluyor ve az hacimle çok ağır gelebiliyor yani 1-2 lokma yiyeyim derken yanlışlıkla 100 gr kadar yenebiliyor.

mesaj sayım 12 geç oldu ben yatıyorum kızlar
pazar kahvaltıları çok tehlikeli kızlar yarın bu tuzağa düşmeyelim iyi geceler

Hadi kızlar ben de kaçıyorum. Kanıt başlamış onu izleyeceğim biraz. Muhtemelen izlerken uyuya kalırım. Herkese iyi geceler, tatlı rüyalar...

sen öyle san otur oturduğun yerde getirtme beni oralara
oylamaya gidersek fikrimi şimdiden söyliyim ortalama benim için önemli ama o kadar da önemli değil yani biz sonuncu olsak bile diyetimi etkilemez yeter ki takımda muhabbet olsun o yüzden listede kalman taraftarıyım

kuzum daha 4 kilo var sakin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…