Eki Görüntüle 549946 Eki Görüntüle 549945
Eğer squat 1-2 hafta sonra kolay gelmeye başlarsa bu şekilde deniyebilirsin elinde dambılla hem dengeni sağlamak için daha kolay oluyor.
Enişte adayına daha biz onay vermedik kızım noluyor
Kızlar çoğu kişi gelmedi çoğu kişi menüsünü yazmadı.Yarın lütfen herkes 8 mesajını yazsın ve menüsünü paylaşsın.3 gün içinde toparlanıp eski düzenimize girmez isek cuma günkü kilo bildiriminden sonra ben ayrılırım çünkü gülüyorum falan ama bu durum sinirlerimi bozmaya başladı uğraşmıcam artık.3 günden sonra hala düzenli gelmeyen olursa yerine arkadaş alıcam.(özürü yok
ise)Eğer 3 günden sonra düzenli gelmeyenler olursa hoşçakalın diyip ben çıkarım.Zaten 80 kiloya gelince kilomu korumayı hedeflemiştim 3-4 ay.Onu 80 de değilde 80 inin biraz üstünde yapmış olurum.
10 KASIM MENÜM
1.öğün - 3 tost - 200 ml süt = 700 k - 9 p
2.öğün - 15 gr protein = 75 k - 15 p
3.öğün - 15 gr protein = 75 k - 15 p
4.öğün - 15 gr protein = 75 k - 15 p
5.öğün - 5 tulumba = 1000 k - 5 p
6.öğün - 125 gr tavuk = 200 k - 25 p
7.öğün - 5 tulumba = 1000 k - 5 p
8.öğün - 125 gr tavuk = 200 k - 25 p
9.öğün - 125 gr tavuk = 200 k - 25 p
10.öğün - 125 gr tavuk = 200 k - 25 p
11.öğün - 200 ml süt = 100 k - 6 p
TOPLAM 4000 KALORİ
TOPLAM 180 GR PROTEİN
menum :
sabah : 1 kase çorba yarım dilim ekmek ve 1 çay kaşığı kadar nutella
ara : 2 bardak çay
öğlen : 1 kase çorba, 1 kepçe patlıcan yemeği ve yarım dilim ekmek
ara : 4-5 bardak açık çay ve 3 elmalı kurabiye
akşam : 1 kepçe barbunya, 1 kepçe pırasa ve yarım dilim ekmek
ara : 2 bardak çay ve 1 fındıklı kurabiye
çok gezdim bugün yakmışımdır inşallah bir de boğazlarımı üşütmüşüm çok acıyo ıhlamur içiyorum
Menümü yazayım:
sabah: 30 gr peynir, 25 gr ekmek
ara: 1 lahana kökü
öğle: 1 simit, 250 ml ayran
ara: 1 elma
akşam: 2 ince dilim kırmızı et(haşlama), yağsız salata(domates, kıvırcık, beyaz lahana)
ara: 5 fındık
Kızlar çoğu kişi gelmedi çoğu kişi menüsünü yazmadı.Yarın lütfen herkes 8 mesajını yazsın ve menüsünü paylaşsın.3 gün içinde toparlanıp eski düzenimize girmez isek cuma günkü kilo bildiriminden sonra ben ayrılırım çünkü gülüyorum falan ama bu durum sinirlerimi bozmaya başladı uğraşmıcam artık.3 günden sonra hala düzenli gelmeyen olursa yerine arkadaş alıcam.(özürü yok
ise)Eğer 3 günden sonra düzenli gelmeyenler olursa hoşçakalın diyip ben çıkarım.Zaten 80 kiloya gelince kilomu korumayı hedeflemiştim 3-4 ay.Onu 80 de değilde 80 inin biraz üstünde yapmış olurum.
tamamen haklısın bu konuda nazcım ama eminim ki toparlanırız bir iki güne kadar.
80 kilo olunca gitmesen keşke ya... Ya da kısa dönem bir ayılık olsa bu. 3-4 ay çok fazla. Sen gidersen halimiz nice olur
menümü yazayım akşama kadar herşey güzeldi baştan söyleyeyim
sabah:2 dilim kızarmış ekmek, peynir, domates, sucuk,çay
ara:2 kuru incir,1 ceviz,sütlü kahve
öğle:3 kaşık makarna, 4 parça tavuk,1 tabak salata,1 bardak ayran
ara:1 dilim etimek üstüne peynir
akşammisafirlikteydik)2 dilim börek,2 kurabiye,1 şekerpare,çay
30 dk leslie+15 dk hiit yaptım
hiit yaparken telefonun kronometresini kullanıyorum ikide birde telefon çalınca sinirlenip bıraktım 20 dk'ya tamamlayacaktım
Yok canım ya hep burada olurum ben sadece işte listeye girerim yada girmem muhabbetimizi falan hep ederiz menülerimi falan paylaşırım
Akşam bomba olmuş =)
Melikem sucuğa dikkat 100 gr mı 500-600 kalori oluyor ve az hacimle çok ağır gelebiliyor yani 1-2 lokma yiyeyim derken yanlışlıkla 100 gr kadar yenebiliyor.
Gidicem işte
sen öyle san otur oturduğun yerde getirtme beni oralara
oylamaya gidersek fikrimi şimdiden söyliyim ortalama benim için önemli ama o kadar da önemli değil yani biz sonuncu olsak bile diyetimi etkilemez yeter ki takımda muhabbet olsun o yüzden listede kalman taraftarıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?