Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Pembeli kadına bakarmısın Şeyma.Bacakları ne kadar sıkı ve güzel duruyor.Herhangi bir kaslanma yok resmen taş gibi.Ama 25 kiloluk 2 plaka ve uzun bar yani 54 yada 55 kilo yani benim kaldırdığım ağırlığı kaldırıyor.Şuan o ağırlığı spor yapmayan hiç bir erkek kaldıramaz.

Ben bi 2 kglıklarımla başlıyım baktım hafif geliyor öyle 4 yada 5 kiloya geçiyim o zaman

Yok Şeyma yani sana nasıl gelişiceğini göstermek istedim beni motive ediyordu yoksa yani böyle olmak için düzenli beslenme ve antrenman lazım.Ayrıca heves lazım sıkı bir bacak için 50 kiloyu kaldırmak gerekmiyor sonuçta biraz sıkılaştırırsan kasını gene sıkı gözükür bacağın.

Eğer squat 1-2 hafta sonra kolay gelmeye başlarsa bu şekilde deniyebilirsin elinde dambılla hem dengeni sağlamak için daha kolay oluyor.

Aynen bende onu dicektim sıkı siyet ve sporla olur anca bunlar yoksa ııh Zaten bacaklarımla pek problemim yok sıkılar vücuduma göre sıkıntım kollar ve göbekciğim

Aynen bende onu dicektim sıkı siyet ve sporla olur anca bunlar yoksa ııh Zaten bacaklarımla pek problemim yok sıkılar vücuduma göre sıkıntım kollar ve göbekciğim

Sırt hareketleri bicepslerini (ön kol )
Göğüs ve omuz hareketleri tricepslerini ( arka kol )sıkılaştırır.

İstersen kol egzersizlerininde linkini atıyım bana göre gerek yok ama.

Sırt hareketleri bicepslerini (ön kol )
Göğüs ve omuz hareketleri tricepslerini ( arka kol )sıkılaştırır.

İstersen kol egzersizlerininde linkini atıyım bana göre gerek yok ama.

Yok o zaman gerek yok bnlar yardımcı oluyorsa videoları izledimde zor değiller yani o zaman haftaya başlıyorum ben buna,yorumlarımı yaparım

Keşke bendde spor yapmayı sevsem. Yürüyüz ve bisiklet dışında bir şey yapasım gelmiyor. Göbeğim şimdi bu şişko halimle bile yumuşacık. Annem mayalı hamur gibi göbüşün diyor, düşünün yani demek ki zayıflasam berbat olacağım...

Kızlar çoğu kişi gelmedi çoğu kişi menüsünü yazmadı.Yarın lütfen herkes 8 mesajını yazsın ve menüsünü paylaşsın.3 gün içinde toparlanıp eski düzenimize girmez isek cuma günkü kilo bildiriminden sonra ben ayrılırım çünkü gülüyorum falan ama bu durum sinirlerimi bozmaya başladı uğraşmıcam artık.3 günden sonra hala düzenli gelmeyen olursa yerine arkadaş alıcam.(özürü yok
ise)Eğer 3 günden sonra düzenli gelmeyenler olursa hoşçakalın diyip ben çıkarım.Zaten 80 kiloya gelince kilomu korumayı hedeflemiştim 3-4 ay.Onu 80 de değilde 80 inin biraz üstünde yapmış olurum.

Ayşe arada bir uğramana bizi tamamen bırakmamana çok sevindim ya yemin ediyorum ablam gibi seviyorum seni.

ben de sizleri seviyorum canım
sadece şu ara canım diyet yapmak istemiyor
zaten spora da gidemiyorum, annemi bekliyorum gelsin diye..
diyete yeniden başlayınca -ki yakındır- gelirim buralara..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…