Ya aslında bakarsan 2 güne bölünmesinin sebebi aynı günde o kadar çok büyük kas çalıştırılmaz ama 1 kg ile yada ağırlıksız squat veya lunge ile pek bir fark olucağını sanmıyorum.Bence 1 kg çok az 4 -5 kiloluk 2 dambıl daha iyi olucaktır.
Pembeli kadına bakarmısın Şeyma.Bacakları ne kadar sıkı ve güzel duruyor.Herhangi bir kaslanma yok resmen taş gibi.Ama 25 kiloluk 2 plaka ve uzun bar yani 54 yada 55 kilo yani benim kaldırdığım ağırlığı kaldırıyor.Şuan o ağırlığı spor yapmayan hiç bir erkek kaldıramaz.
Yok Şeyma yani sana nasıl gelişiceğini göstermek istedim beni motive ediyordu yoksa yani böyle olmak için düzenli beslenme ve antrenman lazım.Ayrıca heves lazım sıkı bir bacak için 50 kiloyu kaldırmak gerekmiyor sonuçtabiraz sıkılaştırırsan kasını gene sıkı gözükür bacağın.
Aynen bende onu dicektim sıkı siyet ve sporla olur anca bunlar yoksa ııhZaten bacaklarımla pek problemim yok sıkılar vücuduma göre sıkıntım kollar ve göbekciğim
Yarında 4 bin kalori alıcam şokluyorum vücudumu 3 günlüğüne
ben de 4000 kaloriyi görünce gözlerim büyüdü. Arada vücudu şaşırtmak lazımmış. İyi olmuş böyle yapman :)
Benim gözle menüyü ve kaloriyi görünceböyle oldu
Sırt hareketleri bicepslerini (ön kol )
Göğüs ve omuz hareketleri tricepslerini ( arka kol )sıkılaştırır.
İstersen kol egzersizlerininde linkini atıyım bana göre gerek yok ama.
Yok artık nazcım ya sakin
melikee hayırdırr ufukta birşeyler mi var yoksaa
Ayşe arada bir uğramana bizi tamamen bırakmamana çok sevindim ya yemin ediyorum ablam gibi seviyorum seni.
yılbaşından sonra birşeyler yapsak mı diye konuştuk erkek arkadaşımla ama karar veremedik önce bir iş bulsam daha iyi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?