Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

gidemezsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

nazcımmm ben dünn geldim ama menü paylasmadım kızmaa banaa

Evet ateşlemek istedim metabolizmamı hem canım tatlı birşeyler yemek istiyordu diyetisyenim 3 bine çık dedide ben biraz abartıp 4 bine çıktım
Yarında bu şekilde yicem sonra eskiye dönicem gene

hareketlenme dönemi diyorsunn yani....valla ben regl oldum dünden beri löp löp tatlı götürüyorum yaa

evet yaa valla hele şu adam sıgdırmaca iyice böö geldii nedense hep ikinci grup alıyoo kimsede gık demiyo

günaydın bayanlar nasılsınız
hafta sonu cepten bağlanamadım sinirime gitti site malesef
artık hafta içi sizlerle olurum bende
ben hafta sonu full temizlik yaptım ama bildiğiniz gibi değil ful yani
dün 18.30 da uyuyakalmışım yorgunluktan

selam kızlar nasılsınız? Nazcım takımın toparlanamaması konusunda katılıyorum sana pek kimse uğramayınca benim de içimden gelmiyor burası tabi ki paylaşımlarımızla güzel :) dün pazardı o yüzden uğramadım bugün normal düzenimize geri döndüm :) bu arada fena halde boğazlarım şiş durmadan sıcak bir şeyler içiyorum

öncelikle geçmiş olsun bestem bu soğuk havada birde gezmişsin hee
ana öğünlerini çok beğendim güzel olmuş

çok sağol canım, gezdim ve hasta oldum

akşama kadar menu cok güzel olmuş Melikem ama iyi spor yapmışsın yakmışsındır inşallah

ben de sizleri seviyorum canım
sadece şu ara canım diyet yapmak istemiyor
zaten spora da gidemiyorum, annemi bekliyorum gelsin diye..
diyete yeniden başlayınca -ki yakındır- gelirim buralara..

diyet yapmayıp spora gidebilsen yine yeter canım sağlıklı bir yaşam için spor şart ama yapabilene

ah canım ya yürüyüş bisiklet yapmak bile benim için büyük başarı

zayıflayınca bişey kalmaz canım ya

canım neden kaçmak istiyosun onu anlamadım
düzenli gelen gelir gelemeyeni uyarırsın özrü varsa söyler devam etmek isterse eder istemezse zaten kendisi söyler
ama senin 80 kilo idealini bırakman bence olmaz tabi bu da sein kararın ama hedefine ulaşmadan ayrılmanı istemem canımmmm

cuma menü
sabah bir dilim ekmek peynir yumurta klasik az kahvaltı
öğlen bir tabak kısır turşu
akşam bir tabak ıspanak yoğurtlu
ctesi sabah kahvaltı öğlen patates tava pilav az porsiyon
arada bir tane halka tatlı
pazar kahvaltı
öğlen balık salata
arada bir kaç bisküvi çayla

3 günlük menüm
yazınca ne kadar az yediğimi fark ediyorum

geçmiş olsun canım ya dikkat etmek azım
bir de sana vicks sürmeni tavsiye edeceğim ben çocuklar kendimde gece yatarken kullanıyorum epey rahatlatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…