Nasılsın 2.5 kiloluk
ahaha adım 2.5 kilo kaldı yahuuİyiyim kuzucum sen nasılsınn
Merak etme bu hafta 5 kilo verince 5 kilocuk diyeceğim
Sağol bende iyiyim bu arada
Düzene girmez isek gidicem.3-4 ay sonra tekrar gelirim kaçınız kalırsınız bilmem tabi
Düzene girerse takım 80 e inince oylama yapıcam karar göre hareket edicem şöyle olucak.
Arkadaşlar kilomu korucam cart curt ortalamayı düşürücem bu sebeple eğer takımdan ayrılmamı isterseniz evet istemezseniz hayır bla bla bla.Gerçi takımdan ayrılsamda ben burasız duramam gelirim yazışırız sizle sadece listede olmam cumaları
Kızlar çoğu kişi gelmedi çoğu kişi menüsünü yazmadı.Yarın lütfen herkes 8 mesajını yazsın ve menüsünü paylaşsın.3 gün içinde toparlanıp eski düzenimize girmez isek cuma günkü kilo bildiriminden sonra ben ayrılırım çünkü gülüyorum falan ama bu durum sinirlerimi bozmaya başladı uğraşmıcam artık.3 günden sonra hala düzenli gelmeyen olursa yerine arkadaş alıcam.(özürü yok
ise)Eğer 3 günden sonra düzenli gelmeyenler olursa hoşçakalın diyip ben çıkarım.Zaten 80 kiloya gelince kilomu korumayı hedeflemiştim 3-4 ay.Onu 80 de değilde 80 inin biraz üstünde yapmış olurum.
yılbaşından sonra birşeyler yapsak mı diye konuştuk erkek arkadaşımla ama karar veremedik önce bir iş bulsam daha iyi olacak
Evet ateşlemek istedim metabolizmamı hem canım tatlı birşeyler yemek istiyordu diyetisyenim 3 bine çık dedide ben biraz abartıp 4 bine çıktım
Yarında bu şekilde yicem sonra eskiye dönicem gene
Evet ya yeni oyun bulamıyorlar hep aynı oyunlar oynanıyor artık.Geçen bench press hareketini yaptırıyorlardı erkeklere 40 kg ile 15 tekrar falan yapabiliyorlardı çok güldüm orada ya.Halterime 40 kg ayarladım denedim 25 tekrar yapabildim.Sonra çok mutlu oldum tabi
Gerçi orada işin teknik kısmı var barın ne kadar uclarından tutarsanız o kadar kolay yaparsınız.2 elininiz birbirine yaklaştıkça ağırlık göğüs kasından çok tricepse binmeye başlıyor ve daha çok zorlanıyorsunuz ellerinizi ne kadar birbirinnden uzaklastırırsanız o kadar kolay yaparsınız göğüs kasına daha çok biner çünkü.Göğüs kası tricepslerden yaklaşık 3-4 kat daha büyük olduğu için
hareketlenme dönemi diyorsunn yani....valla ben regl oldum dünden beri löp löp tatlı götürüyorum yaa
öncelikle geçmiş olsun bestem bu soğuk havada birde gezmişsin hee
ana öğünlerini çok beğendim güzel olmuş
menümü yazayım akşama kadar herşey güzeldi baştan söyleyeyim
sabah:2 dilim kızarmış ekmek, peynir, domates, sucuk,çay
ara:2 kuru incir,1 ceviz,sütlü kahve
öğle:3 kaşık makarna, 4 parça tavuk,1 tabak salata,1 bardak ayran
ara:1 dilim etimek üstüne peynir
akşammisafirlikteydik)2 dilim börek,2 kurabiye,1 şekerpare,çay
30 dk leslie+15 dk hiit yaptım
hiit yaparken telefonun kronometresini kullanıyorum ikide birde telefon çalınca sinirlenip bıraktım 20 dk'ya tamamlayacaktım
yılbaşından sonra birşeyler yapsak mı diye konuştuk erkek arkadaşımla ama karar veremedik önce bir iş bulsam daha iyi olacak
ben de sizleri seviyorum canım
sadece şu ara canım diyet yapmak istemiyor
zaten spora da gidemiyorum, annemi bekliyorum gelsin diye..
diyete yeniden başlayınca -ki yakındır- gelirim buralara..
ah canım ya yürüyüş bisiklet yapmak bile benim için büyük başarıKeşke bendde spor yapmayı sevsem. Yürüyüz ve bisiklet dışında bir şey yapasım gelmiyor. Göbeğim şimdi bu şişko halimle bile yumuşacık. Annem mayalı hamur gibi göbüşün diyor, düşünün yanidemek ki zayıflasam berbat olacağım...
Kızlar çoğu kişi gelmedi çoğu kişi menüsünü yazmadı.Yarın lütfen herkes 8 mesajını yazsın ve menüsünü paylaşsın.3 gün içinde toparlanıp eski düzenimize girmez isek cuma günkü kilo bildiriminden sonra ben ayrılırım çünkü gülüyorum falan ama bu durum sinirlerimi bozmaya başladı uğraşmıcam artık.3 günden sonra hala düzenli gelmeyen olursa yerine arkadaş alıcam.(özürü yok
ise)Eğer 3 günden sonra düzenli gelmeyenler olursa hoşçakalın diyip ben çıkarım.Zaten 80 kiloya gelince kilomu korumayı hedeflemiştim 3-4 ay.Onu 80 de değilde 80 inin biraz üstünde yapmış olurum.
selam kızlar nasılsınız? Nazcım takımın toparlanamaması konusunda katılıyorum sana pek kimse uğramayınca benim de içimden gelmiyor burası tabi ki paylaşımlarımızla güzel :) dün pazardı o yüzden uğramadım bugün normal düzenimize geri döndüm :) bu arada fena halde boğazlarım şiş durmadan sıcak bir şeyler içiyorum
Şükürler olsun ben regl olduğumda iştahım fazla artmıyor hatta bazen azalıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?