Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

benim menümm
sabah:menemen az biraaazz +2 diilm ekmek+1 parca peynir+biraz recel
ara:200ml light süt
ara:1 elma+1 kivi
aksam:1 kase nesfit
2 litre su

naz yaa spor yapmaktan cok uzaklastım benn ne yapmalıyımmm

Valla bilemiyorumki kuzum gene çok hafif geçirmişsin günü kuşum benim

Asure mi ay cok ozledim ya vakti geldi mi yoksa komsularim getirirler birde epey fazla verirler bir tabak falan degil 4 tabak cikar kesin eee kim yiyecek bu kadar asureyi o donem sadece asure yerim ben tok tutuyor zaten ama kalorisi ne bilmem

benim menümm
2 litre su

hafif bi menu olmus canim biraz ekleme yapmalisin spor yapamamak benim de derdim malesef

Canim sen ac kalmissin bugun ya menun cok az tost bile bi ogun

Aslında Pınar sen o kadar düşük kalori alıyorsun ki spor yapmaman daha iyi birde spor yapsan vücudunu çok yıpratırsın çünkü.

hemen menumu paylaşayım

sabah : 2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği üzerine krem peynir ve salça sürdüm az da nutella, kırma zeytin ve domates yedim bir de yanında çay

öğlen : 1 kase patates salatası ve 1 kepçe kızarmış mantar

ara : 1 kupa yeşil çay
1 kupa ıhlamur

akşam : yine patates salatası ve sarma, 1 dilim tam tahıllı ekmek yarısına nutella sürdüm

ara : 1 kupa sıcak çikolata hiç canım istemiyordu boğazlarıma iyi gelir belki diye içtim

ve ve vee hiç elmalı kurabiyelerden yemedim

ve boğazlarım hala çok kötü

benim menümm
2 litre su

Pınarcım ben burada bir menu göremiyorum ama kuzum bir iki meyve ve nesfitle nasıl doyuyorsun bence yetersiz daha dengeli beslenmelisin

gayet güzel olmuş Şeymacım afiyet olsun :)

2000 kaloriye dönmüşsün canım afiyet olsun sana da

cuma güzel başlamış pazar akşamı birşey yememişsin sanırım az olmuş o gün

vuhuuuu sanırım bu hafta da bir bomba geliyor akşam yemek yeseydin yanına ben acıkıyorum çorba kesmez beni

oo kaptanım canım nesfit çekti valla kırmızı meyveli olanı çok güzel

Asure mi ay cok ozledim ya vakti geldi mi yoksa komsularim getirirler birde epey fazla verirler bir tabak falan degil 4 tabak cikar kesin eee kim yiyecek bu kadar asureyi o donem sadece asure yerim ben tok tutuyor zaten ama kalorisi ne bilmem

bende bayılırım aşureye bence kalorisi yüksektir hem şekerli hem binbir çeşit zamanı geldi mi kızlar bileniniz yok mu

akşam patates yerine yemek olsaydı keşke yavrum niye hala iyileşemedin ilaç kullanıyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…