Aslında Pınar sen o kadar düşük kalori alıyorsun ki spor yapmaman daha iyi birde spor yapsan vücudunu çok yıpratırsın çünkü.
oo kaptanım canım nesfit çekti valla kırmızı meyveli olanı çok güzel
hemen menumu paylaşayım
sabah : 2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği üzerine krem peynir ve salça sürdüm az da nutella, kırma zeytin ve domates yedim bir de yanında çay
öğlen : 1 kase patates salatası ve 1 kepçe kızarmış mantar
ara : 1 kupa yeşil çay
1 kupa ıhlamur
akşam : yine patates salatası ve sarma, 1 dilim tam tahıllı ekmek yarısına nutella sürdüm
ara : 1 kupa sıcak çikolata hiç canım istemiyordu boğazlarıma iyi gelir belki diye içtim
ve ve vee hiç elmalı kurabiyelerden yemedim
ve boğazlarım hala çok kötü
sabah:kepekli ekmeğin arasına peynir ve domates
ara:2 kuru incir, ikisi birarada kahve
öğle:1 dilim ekmek ile sucuklu omlet
ara: 4 burçak bisküvi ile ikisi birarada kahve
akşam:1 tabak kıymalı yoğurtlu mantı (yalancı mantı)
öylemii dersinn ama kuzumm dana gibi hissediyom ben kendimi ya..aynada cok kilolu görünüyomm
benimmki ondandıı şekerimm.
napıyım kuzumm tv+ bilgisayarr sen napıyon
Mantı ve burçak bisküviler gözümü korkuttu Melikem ya.100 gr bisküvi 500 - 600 kalori oluyor burçaklarında baya büyük 1 tanesi inşallah fazla kaçmamıştır.
Pınar sen hiç kilolu oldunmu kız yoksa hep böyle biraz fazlanmı vardı.
Pınar sen hiç kilolu oldunmu kız yoksa hep böyle biraz fazlanmı vardı.
valla hep fazlanmı vardı ama ben diyetisyene gitsem kuzum güler bana kesin cünkü o bana dicekki BMI ye göre sen normal sınıfındasın%23 yada 24 cıkıyorum cünküübirde bende bacak basen yada göğüs büyüklüğü yok sadece kocaman göbek var başka yerden kilo almıyorum tipime bakan hamile derr
bmı saçmalıktan ibaret önemli olan vücut yağ oranı. Kadınlar için %18 - % 20 ideal.Senin 23 24 falandır herhalde
ama kuzum diyetisyen bana kilolu gözüyle bakmıcak işte problem burdaa
ben bi vermeye baslasam akıp gitcekde o evreyi bulamadım bir türlü...aslında takmadıgım zamanlar oluyor bu ama ben takmaya baslaım artıkk..birde 1ay sonra eşimle seyahat planımız var 4 günlük ozamana vermek istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?