Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

sabah:kepekli ekmeğin arasına peynir ve domates
ara:2 kuru incir, ikisi birarada kahve
öğle:1 dilim ekmek ile sucuklu omlet
ara: 4 burçak bisküvi ile ikisi birarada kahve
akşam:1 tabak kıymalı yoğurtlu mantı (yalancı mantı)

Ay inşallah iyileşirsiz tez zamanda kuzum ya

Mantı ve burçak bisküviler gözümü korkuttu Melikem ya.100 gr bisküvi 500 - 600 kalori oluyor burçaklarında baya büyük 1 tanesi inşallah fazla kaçmamıştır.

öylemii dersinn ama kuzumm dana gibi hissediyom ben kendimi ya..aynada cok kilolu görünüyomm

Kuzum dediğim gibi bu böyle gitmez diyetisyene başvurman lazım bu kadar az yiyip kilo verememen çok garip.Ama bir yandanda düşünüyorum boyun kısaya belkide normaldir böylesi senin için.Çok karmaşık bir şey.

Ayy bir gün 60 kiloya gelebilirsem crossfit sporunu yapıcam.Çok hoşuma gitti 2 gündür bakıyorum internette felaket bir şey tam benlik acı içinde kıvranılıyor resmen.

Pınar sen hiç kilolu oldunmu kız yoksa hep böyle biraz fazlanmı vardı.

valla hep fazlamvardı ama ben diyetisyene gitsem kuzum güler bana kesin cünkü o bana dicekki BMI ye göre sen normal sınıfındasın%23 yada 24 cıkıyorum cünküü birde bende bacak basen yada göğüs büyüklüğü yok sadece kocaman göbek var başka yerden kilo almıyorum tipime bakan hamile derr

Son düzenleme:

bmı saçmalıktan ibaret önemli olan vücut yağ oranı. Kadınlar için %18 - % 20 ideal.Senin 23 24 falandır herhalde

bmı saçmalıktan ibaret önemli olan vücut yağ oranı. Kadınlar için %18 - % 20 ideal.Senin 23 24 falandır herhalde

ama kuzum diyetisyen bana kilolu gözüyle bakmıcak işte problem burdaa
ben bi vermeye baslasam akıp gitcekde o evreyi bulamadım bir türlü...aslında takmadıgım zamanlar oluyor bu ama ben takmaya baslaım artıkk..birde 1ay sonra eşimle seyahat planımız var 4 günlük ozamana vermek istiyorum..

Off kuzum diyetisyen sana nasıl kilolu gözüyle bakmıcak ya
Nice kızlar var 50 - 55 kilo %30 yağ oranı var diyetisyenler böyle şeylere alışıktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…