ama kas kaybı oldugunu sanmıyorum nazcım cünkü biliyorsun ben agır spor yada egzersizler yapmıyorum buna neden olacak rahatsızlıgımda yokk ben yag doluyum valllaaa...bide ne sporu nede sağlıklı beslenmeyi seviyorummsen gibi degilimm gablibaa
Ya benim hormonlarımda bir şey var galiba Pınar.Ne biliyim ben sporu kadınların %90 ı gibi zayıflama aracı değil kendimi geliştirme aracı olarak görüyorum.Ne bilim 2 hafta bana zor gelen 2 hafta sonra kolay geliyor gücümün artışına kondisyonumun artışına tanık oluyorum.Ve şuan vücudumda ciddi bir kas kütlesi olduğundan eminim yağ oranım % 15 lere gelirse karın kaslarımın gozukuceğinden emin gibiyim
84 kilo halimle 30 dakika koşabiliyorum.İlk spora başladığımda yürürken bile zorlanıyordum gerçi o zaman 120 kiloydum ama
Ya benim hormonlarımda bir şey var galiba Pınar.Ne biliyim ben sporu kadınların %90 ı gibi zayıflama aracı değil kendimi geliştirme aracı olarak görüyorum.Ne bilim 2 hafta bana zor gelen 2 hafta sonra kolay geliyor gücümün artışına kondisyonumun artışına tanık oluyorum.Ve şuan vücudumda ciddi bir kas kütlesi olduğundan eminim yağ oranım % 15 lere gelirse karın kaslarımın gozukuceğinden emin gibiyim
84 kilo halimle 30 dakika koşabiliyorum.İlk spora başladığımda yürürken bile zorlanıyordum gerçi o zaman 120 kiloydum ama
bmı saçmalıktan ibaret önemli olan vücut yağ oranı. Kadınlar için %18 - % 20 ideal.Senin 23 24 falandır herhalde
ne güzel bir vucut
hayaline ulaşmanı çok isterim
zaten sen sporu yapıyorsun
bir de salona gitmiyosun evde mi ağırlık falan çalışıyosun ne gibi spor aletlerin var evde canım ya
bu yağ oranı avmlerde ki makinalarda doğru çıkar mı acaba nerde ölçtürmek lazım
ben pek avmlerdekilere inanmıyorum da
bir de kiloyla hesaplanması gibi bir durum var mı nazcım
77,5 da tam yarılıyorum hedefimi 0,8 gr kalmış bu hafta sanırım olmaz ama 24.11.2012 de 77,5 olmak istiyorum
tam 4 ay bitmiş olacak ve 12,5 kilo ayda 3 kiloya müteakip gelecek bence güzel değil mi sizce
Merhaba herkese :)
dün gelemedim buraya. Hem doğum günümdü. Herkesin bana alacağı hediyeyi çıkıp kendi aldım :) hem de çok can sıkıcı şeyler oldu. Kafam kazan gibiydi. Affola...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?