Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Yağ kastan aynı hacimdeyken 4 kat daha hafif o yüzden kas kaybı yaşadıysan ideal kilonda olduğun halde ve bmı hesaplamasında normal sınıfta olsan bile kilolu gözükürsün.

ama kas kaybı oldugunu sanmıyorum nazcım cünkü biliyorsun ben agır spor yada egzersizler yapmıyorum buna neden olacak rahatsızlıgımda yokk ben yag doluyum valllaaa...bide ne sporu nede sağlıklı beslenmeyi seviyorumm sen gibi degilimm gablibaa

Ya benim hormonlarımda bir şey var galiba Pınar.Ne biliyim ben sporu kadınların %90 ı gibi zayıflama aracı değil kendimi geliştirme aracı olarak görüyorum.Ne bilim 2 hafta bana zor gelen 2 hafta sonra kolay geliyor gücümün artışına kondisyonumun artışına tanık oluyorum.Ve şuan vücudumda ciddi bir kas kütlesi olduğundan eminim yağ oranım % 15 lere gelirse karın kaslarımın gozukuceğinden emin gibiyim

84 kilo halimle 30 dakika koşabiliyorum.İlk spora başladığımda yürürken bile zorlanıyordum gerçi o zaman 120 kiloydum ama

ama kuzum haklısn sn sen sporu zayıflamak için degil vücudunu düzene sokmak saglıklı olmak için yapıyorsun ama bence en iyisi kuzum cünkü direkt sadece kilo versen ve sporu o amacla yapsan yırtılmaların falan yada sarkmalar olabilir...en iyisini yapıyorsun...
idolümsünn

Ben yatıyorum iyi geceler kuzum Ayşe nasılsın aşağıda gördüm ama uyumaya gidiyorum

Hayalim işte Pınar yılmıcam yıllar sürse bile bu hale getiricem vücudumu.

günaydın kızlar
nasılsınız bakalım bugün
ben tartıldım ve kilo almış olarak gördüm kendimi pek canım sıkıldı
diyet modunda mı değilim
hedefimin tam yarısına geldim ondan mı bu durgunluk
yoksa etrafımdakilerin yeter böyle bu kadar verdiğin iyisin dediğinden mi bilemedim şimdi ben ya

sen dpğrusunu düşünüyosun canım
zayıflama her hald eolur ama sıkılaşmak sporsuz olmaz
ben mesela spor yapamadığımdan ne kaar verirsem vereyim sarkan etler yığını gibi bişey olacağım

bmı saçmalıktan ibaret önemli olan vücut yağ oranı. Kadınlar için %18 - % 20 ideal.Senin 23 24 falandır herhalde

bu yağ oranı avmlerde ki makinalarda doğru çıkar mı acaba nerde ölçtürmek lazım
ben pek avmlerdekilere inanmıyorum da
bir de kiloyla hesaplanması gibi bir durum var mı nazcım

siz gece yine karşılıklı sohbet ediyosunuz ben gündüz ne zaman gelsem boş burası sıkılmıyor değilim
nazcım yeni arkadaşlar çağırabilirmiyiz

77,5 da tam yarılıyorum hedefimi 0,8 gr kalmış bu hafta sanırım olmaz ama 24.11.2012 de 77,5 olmak istiyorum
tam 4 ay bitmiş olacak ve 12,5 kilo ayda 3 kiloya müteakip gelecek bence güzel değil mi sizce

ne güzel bir vucut
hayaline ulaşmanı çok isterim
zaten sen sporu yapıyorsun
bir de salona gitmiyosun evde mi ağırlık falan çalışıyosun ne gibi spor aletlerin var evde canım ya

Evde spor odası oluşturdum ben. Fonksiyonel ağırlık sehpası - 1 uzun bar 2 kısa bar 60 kg da ağırlık var.Kondisyon bisikleti ve küreğim var.

600 lira gibi bir maliyet tuttu.

Merhaba herkese :)

dün gelemedim buraya. Hem doğum günümdü. Herkesin bana alacağı hediyeyi çıkıp kendi aldım :) hem de çok can sıkıcı şeyler oldu. Kafam kazan gibiydi. Affola...

bu yağ oranı avmlerde ki makinalarda doğru çıkar mı acaba nerde ölçtürmek lazım
ben pek avmlerdekilere inanmıyorum da
bir de kiloyla hesaplanması gibi bir durum var mı nazcım

Makinaların dışında bel ölçüsüne göre hesaplama var.Cm olarak ölçüyorsun beli ona göre bir formulü var

77,5 da tam yarılıyorum hedefimi 0,8 gr kalmış bu hafta sanırım olmaz ama 24.11.2012 de 77,5 olmak istiyorum
tam 4 ay bitmiş olacak ve 12,5 kilo ayda 3 kiloya müteakip gelecek bence güzel değil mi sizce

Bugün benimde 10.ay dönümüm İnşallah 24 üne kadar 77 olursun istediğin gibi olur Kadriyem

selam kızlar nasılsınız
geçmiş doğum günün kutlu olsun şeyma kendi kendine hediye almak da güzel olmuş beğendiğin şeyler olmuştur sonuçta :)
kadriyecim internetten baktım nazın dediği gibi bel çevresi ve kilonu giriyorsun % olarak sonucu veriyor benimki %25 çıktı belimi yanlış yerden ölçmemişimdir sanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…